עוד שאלה, סורי...

Dawson girl

New member
אלעד, שקט.

גם ככה אני נהנית להרגיש מסכנה כי אני בערך היחידה בארץ שעושה לשון בחורף יא'.

shira245

New member
נמשיני...../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

בתור אחת שהזכרון של הבגרות בלשון עוד די טרי לה,אני די מסכימה איתם- אין מה להשוות את הבגרות בהיסטוריה לבגרות בלשון. אני לא סבלתי את הבגרות בהיסטוריה ואת הצורך לחרוש עד צאת החמה. לעומת זאת בלשון,3/4 שנה לא עשיתי כלום בשיעורי לשון ורק לקראת הסוף התחלתי ללמוד.צריך רק לתרגל הרבה וזהו.תחביר זה ממש כיף שקולטים את הפואנטה של זה,אנחנו למדנו תורת ההגה וזה לא היה באמת נורא,ועשינו קצת לקראת הסוף גם תצורת השם כי יש שאלות ממש קלות בבגרות בנושא הזה שמספיק להשתמש בהיגיון. ת'כלס,הבגרות מסתכמת בשאלות על המספרים(שתי בנות וכו') לחקור איזו מילה(בניין,גזרה,זמן וכו') ובלעשות 4 שאלות על כל הנושא של תורת ההגה ותצורת השם.שזה חלק ממש קל. התחביר ממש לא נוראי..אני נדפקתי בו כי שנאתי לשחבר ובבגרות היה שחבור. והחלק של ההבעה שהיה הכי נוראי מבחינתי וזה כל הקטע של לכתוב סיכום והבנת הנקרא. בקיצור,הבגרות בלשון מממש אבל ממש לא נוראית..אל תילחצי.. ותחשבי שזה רק חצי ציון כי יש לך עוד יחידה בחיבור אז תמיד אפשר לשפר.

Dawson girl

New member
שירה! ../images/Emo23.gif

תודה על העידוד! מעריכה את זה!
אני לא ממש יודעת מה הבעיה שלי, אבל נראה לי שזה חוסר בטחון. כאילו, אני עונה על שאלות וב-90 אחוז מהן אני בכלל לא בטוחה! ואני חורשת לפני מבחנים ולומדת כל השנה והכל.. אבל אני כל כך מפחדת! אוף מבחניים זה השטן!!! ואני כל כך רוצה לקבל בזה ציון נורמלי.... אוף

u 2 wird-o-z!../images/Emo42.gif

גאד..אנשים שנהנים מבגרות בלשון... לכו תבינו!
שווא נעחס!
(כל הזכויות שמורות לגילס
)

shira245

New member
אלללללההההההה../images/Emo113.gif

הבגרות בלשון באמת אבל באמת קלה יחסית לשאר המקצועות.. גם אני חשבתי ככה שנה שעברה אבל יחסית למקצועות האחרים הבגרות ממש קלה. זה כמו מתמטיקה,צריך לתרגל וזהו.. אני למדתי את כל החומר בחודש וחצי והצלחתי לא רע. תאמיני לי,יהיה טוב! ותהני מכיתה י',כי יא' מממש אבל מממש הרבה יותר נוראית!

IMCU2

New member
איזה חיוך רשע ../images/Emo13.gif

איזה עידוד - "כיתה יא' יותר גרועה מי'" - חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל זה נכון
עכשיו אני עם חיוך כזה משל עצמי...

Dawson girl

New member
אלעד...

כיתה יא' אכן יותר קשה מי'! אתה אמור לדעת את זה יותר טוב מכולנו, אתה הרי בוגר תיכון... כיף לך!

IMCU2

New member
נמש, אני חייב לגלות לך משהו!!!!!

כיתה יב' - יותר קשה מיא'!

Dawson girl

New member
נו די אל תפחיד אותי~!

גם ככה אני רואה שטל בקושי נושמת לדקה ואני מפחדת מה יהיה עליי בשנה הבאה ואתה עוד אומר לי את זה??. מניאק.
אוף. אתה סיימת עם כל החרא הזה. לא פייר.

IMCU2

New member
מעצבן, קשה, אבל שורדים גם

את כיתה יב'... אפילו בהצלחה...

למעלה