עוד שאלה לבנות

בת 32 ואוהבת אותם צעירים מגיל 23

ומעלה, לא נמשכת לאנשים בגלי, אולי כי באופי שלי אני צעירה וממש לא בת 30 + טיפוסית, התחלתי קשר עם גבר מעל גיל ארבעים שהיה ניראה טוב והיה איש שיחה מעולה אבל לא הצלחתי לראות אפילו בדמיוני שוכבת עם מישהו מבוגר ממני. אני גם ניראת לפחות בת 25 , הגיל הכי גבוה שקיבלתי היה 28 חחח אני שטוטנקית בנפשי וזה תמיד מצחיק אותי שגברים אומרים לי שזה מדליק אותם שאני מבוגרת מהם , ואני ממש לא מרגישה ככה אבל עצם זה שאני מעלהם ואולי עם נסיון אחר משלהם ויותר אישה ופחות נערה צעירה אז כנראה שזה מה שעושה את זה טוב כול כך. וכמובן שיש יוצאים מהכלל הגבר המבוגר ביותר שהייתי איתו בן 28 והיה בנינו וואו ענקי בכול התחומים ... לא תמיד הגיל הביולגי של האדם מתאים לאופי . חומר למחשבה

כל הכבוד, יקירתי!! ../images/Emo45.gif

ראיתי לא מעט גבות מורמות כשסיפרתי על בחור בן 21.5 וגם מצאתי את עצמי לא פעם בעמדת התגוננות מטופשת. אבל עכשיו זה כבר לא מזיז לי את הגומיה של הקוקו --> מה שאחרים חושבים.

november76

New member
הייתי עם צעירים

הייתי עם בני גילי הייתי עם מבוגרים בכמה שנים הייתי עם גבר בן 50 + <שנראה כמו בן 38> המנצח
המבוגר ביותר!!! קשה לי להסביר, אך אנסה. הסבלנות, המגע, המבט, ההתחשבות, הצורך הכ"כ עז בלענג <יודע את העבודה היטב!!>, לא איכפת לו לא לגמור בכל פעם ששוכבים, נהנה מהתהליך עצמו. הוא פשוט היה המאהב הלטיני מהאגדות!! <דרום אמריקאי עם המבטא והכל...והמראה...אחחחח
>.

כנ"ל. הנוכחי שלי מבוגר ממני בכמעט 9

שנים. והתעסקתי איתו כבר בהיותי בגיל 25. מעולה ומומלץ שחבל"ז.

חופ שיה

New member
דווקא לי לא זכור

סקס מדהים עם המבוגרים בכמה וכמה שנים ממני, האמת לא היו הרבה בגלל שאני לא נמשכת בטירוף לגילאים האלו של 45 + , היה לי גבר בגיל 53 בזמן שהייתי בת 33 וממש לא שידרנו על אותו גל במיטה. אז אני מניחה שנפלתן טוב
, כי לי אין משהו מיוחד לומר עליהם , לדעתי זה תלוי בבן אדם ולא בגיל שלו.

november76

New member
אוטוטו 30

אז הייתי בת 29, הוא היה מבוגר ממני ב- 23 שנה <ברוך השם גדלתי עם אב בבית, כך שאין לי חסך. הוא פשוט מושך ברמות, כל החברות שלי רצו "שאתחלק" בו איתן, אך כנראה אני אגואיסטית ושמרתי אותו רק לעצמי
>

למעלה