עוד שאלה לבנות

Alpacino

New member
עוד שאלה לבנות

נראה שכולכן צעירות פה גג 30 בכל זאת מה טווח גילי הגברים איתם ביליתם (סקס) הכי צעיר? הכי מבוגר? איך תאפיינו את ההבדלים? העדפות?

Alpacino

New member
המשך

OK אז קראתי אבל עדיין לא סופקתי מענין שהמודל שבדרך כלל רואים ולכאורה נפוץ גבר מבוגר (מעל 50) עם בחורה צעירה ( 30 פחות או יותר) אני מתכוון זה מה שרואים בסרטים בדרך כלל זה מה ששומעים ורואים על גברים מליחים שבגיל 50+ עוזבים את הבית בשביל צעירה והנה בסקר כאן הפלא ופלא יש לא מעט זכרים שמשבחים מין עם מבוגרות אבל נדמה לי שמיעוט בצד הנשי שנראה כאן פחות פתוח למבוגרים יש הסבר? עוד שאלה לאלו שהתנסו (בנות) במין גם עם צעירים (עשרימים) וגם עם מבוגרים (ארבעים חמישים ויותר) מוכנות להשוות? לספר לי במה מתבטאים ההבדלים? רדו לפרטים בבקשה זה ממש מענין

למה שצעירה תרצה לצאת עם מישהו בגיל

של אבא שלה? אלא אם כן היא מחפשת תומך עשיר ואז (סלח לי על הבוטות ) זונות לא ממש בררניות בגיל של מי שנותן את הכסף. סרטים? בסרטים יש גם חייזרים, הסוף הוא לרוב טוב וארנולד שוורצנגר מקבל 40 יריות רובה בחזה ונשאר בחיים - זה לא בדיוק מציאותי. השיא המיני של גבר הוא בגיל 18, השיא המיני של אישה הוא בגילאים 40-50, הגיוני שגברים רוצים אישה בשלה. לפי הסטטיסטיקות בישראל רוב הזוגות הנשואים הם בהפרשים של 1-4 שנים כאשר הגבר מבוגר יותר - אתה יכול לבדוק את זה עם אשתך

יש בחורות צעירות שיוצאות עם מבוגרים

מהן לא רק בגלל כסף. למשל יש לי חברה בת 30 יוצאת עם מישהו בן 50 (נראה כמו בן 70 אבל נעזוב את זה). חיפשה דמות אב.

S t a t u s

New member
../images/Emo97.gif משבר גיל ה40....

אצל גברים בגיל ה40-50 יש משבר כזה שבעצם אתה מסתכל לאחור ושואל את עצמך "איפה הנעורים שלי" מה עשית? מה הספקתי? מחקרים מוכיחים את זה שבמשבר גיל 40-50 יש סטטיסטיקה של פירוקי משפחות די גבוהה. ובגלל זה פסיכולוגית הגבר במשבר זה יהיה לו את הרצון לחזור לנעורים שלו, ולהיות כמו נער ולזיין כמו נער. ההבדר העקרוני לא משנה עם זה בן או עם זה בת לאו דווקא משנה באיזה גיל זה העניין הפסיכולוגי: בסגנון : "ואוווו הייתי עם בת 30 (כשאני בן 16)" זה די מרשים.... אבל ברגע שצוברים ניסיון, אתה מבין שאיבר מין הכי גדול זה הראש. ולמי שמפותח הדימיון, נהנה יותר...

ארלן נס

New member
לאהבה אין גיל.

מי שרוצה להיות עם מבוגר זקן ממנה לא משנה שתהנה. גם לגביי הגברים.

Alpacino

New member
המשך

לא ממש קיבלתי תשובות כנראה לא שאלתי טוב אשתדל שוב רציתי להבין מכאלה שניסו גם צעירים וגם מבוגרים במה מתבטאים ההבדלים בסקס אבל ממש רוב התשובות כאן היו מדמיונם של העונים מבחינה של " אני אוהבת צעירים לא מעלה על דעתי סקס עם מבוגר זה מגעיל אותי סחתין למשל כגבר בן 18 אני זוכר את עצמי שועט מאורגזמה לאורגזמה לילה שלם מעין אליפות עם עצמי 7 פעמים בלילה -מה טוב 6 שעות רצוף-כיף היום לא מענין אותי לרוץ לאורגזמה הכל איטי עם סבלנות נעלםה התחרות הכל רגוע יותר שעה שעתיים לאורגזמה אחת וזהו לא ממש צריך יותר (היא בדרך תגמור אולי פעמים רבות) במקרים נדירים אולי פעמיים מה שענין אותי זה האם אתן (בעיקר) למרות שההפך (אותו אני מכיר כגבר) גם מענין (ההבדלים בין נשים צעירות לבשלות יותר) חשות בהבדלים בין גברים בגילאים שונים כל כך ומה אתן חשות בענין ההבדלים? נושא הדמות האבהית או האימאית פחות ענין אותי זה נושא אחר

לא יודעת מאיפה אתה שואב את

הידע. דווקא לא מזמן קראתי כמה מחקרים שסותרים את קיומו של משבר אמצע החיים שאתה מתאר. אכן יש שינויים, כיוון שהקריירה התבססה ובגיל הזה יש איזשהו שינוי בהתייחסות אליה.

S t a t u s

New member
../images/Emo97.gifיש פה קישור קטן, תוכלי להיכנס

ולשאוב את הידע גם, http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/9/xCT/73

כרגיל במדעי החברה,

יש מסתבר מחקרים לכאן ולכאן. אתה מוזמן לקרוא את הספר "החיים כנהר" של ניצה אייל. שם היא מצטטת מחקרים שמראים שמשבר אמצע החיים הוא מיתוס.

S t a t u s

New member
../images/Emo97.gif אישית אני חושב

שכל משבר, כל כאב, זה מיתוס והכל פסיכולוגי (אך זה הדיעה שלי) ואין לי שום חשק להתווכח על זה.

Alpacino

New member
הידע כמו שכתבתי הוא פשוט נסיוני שלי

איפוא קראת שאמרתי משהו על משבר אמצע החיים? איפוא ראית שדיברתי על משבר בכלל? תיארתי לכם את השוני שלי האישי בסקס בין איך זה אצלי (אני מדגיש אצלי) היום מול איך זה היה כשהייתי בן 20!!

למעלה