עוד שאלה + הצעה לסקר

נירית1

New member
אני נתתי מוצץ לתאומה אחת בגיל חודש

ולשניה רק בגיל חודשיים, כיוון שיש לי שתיים ועוד ילד בבית אני לא תמיד יכולה לשמש כמוצץ ואני רואה שזה מאד עוזר להן להרדם - כרגע זה הצורך היחידי שלהן במוצץ, ל היה בלבול פטמות והן גם רגילות לבקבוק .

ענתש

New member
תודה, שוב הרגעתן אותי...

כבר הרגשתי ממש לא בסדר, שאני עושה לה משטר של "סתימת פיות" - לפעמים עם הגאזים היא כל כך בוכה והדבר היחיד שעוזר זה - למצוץ. אז במשך היום לא ממש אכפת לי להיות מוצץ (היא לא אוכלת כלום, אבל מוצצת את הקצה כמו מוצץ) אבל בלילה... זה ממש קשה. אז נתתי לה כמה פעמים מוצץ וזה עבד. היא יורקת אותו כשהיא נרדמת ואגב - זה ממש עוזר לה לעשות קקי, המציצה. מכיוון ששמעתי מכמה מקורות שזה יכול להפריע להנקה הרגשתי קצת רע שאני "דוחפת" לה מוצץ. אבל לא נראה לי שהיא מתבלבלת יותר מדיי, אני רואה שגם עם הציצי היא מוצצת שונה כאשר היא רוצה לאכול (את כל הפיטמה) או כשהיא רוצה למצוץ (רק את הקצה, ובעדינות).

etilly

New member
אני נתתי לה מיד,

מהיום שהגענו מהבית חולים, נתתי לנעה מוצץ, למרות שחשבתי לדחות קצת את הנושא, אבל מאוד רציתי להמנע מלהיות אני המוצץ שלה. ניסיתי כמה מוצצים עד שמצאנו אחד שהיא אוהבת, ואני מודה שזה מאוד עוזר לנו בלילות. לשניה אני לא חושבת שזה השפיע איך שהוא על ההנקה.

Shellylove

New member
שאלה יפה!

שלי קיבלה מוצץ עוד בבית חולים (יעצו לי להביא איתי מוצץ) ואולי בגלל שלא ידעתי אפילו שיש כזה דבר שנקרא בלבול פטמות, לא היססתי. השתמשנו במוצץ מעט מאד ובגיל 3 חודשים שלי החליטה שהיא מיצתה את הקטע ומאז היא מסרבת לקחת מוצץ. לפעמים היא משחקת איתו (היא דווקא אוהבת למצוץ את הפלסטיק), אבל זה לא משמש כהרגעה.

meira

New member
../images/Emo95.gif בהתחלה הייתי מאוד נגד

אחרי כמה שבועות ניסינו ואור היה מאוד נגד.... ופתאום, בגיל 7 חודשים הוא מצא אותו והתחיל לשחק בו ולשים בפה כמו כל דבר אחר. מאז הוא מרגיע אותו בעיקר בלילות כשהוא מתעורר, מקבל מאבא מוצץ לפה (ממני עדיין פחות כי אני לא מתלהבת) ונרדם בשניות

למעלה