עוד רשמים.

עוד רשמים.

בהמשך להודעה ישנה שלי, עוד חוויות מה land of the free, home of the brave: בירות: Bass - ללא ספק אחד הלאגרים היותר טובים שטעמתי. שתיתי גם מבקבוק וגם מחבית. תענוג. Samuel Adams - בהמלצת אחד מחברי הפורום (מצטער, שכחתי מי
). קצת אכזבה מבחינתי, יש לה טעם מתקתק מדי. אני מנסה להיזכר לאיזה בירה היא דומה, אבל לא מצליח. גוון חום-אדמדמם-כהה, קצת מתקתקה. רגע... כן -- Barbar. דומה ל Barbar. הבנתי שיש הרבה סוגים של סם-אדמס, שתיתי את הסוג ה"רגיל". Dos Equis Amber - בירה מקסיקנית חומה. טוב לדעת שבירה מקסיקנית לא בהכרח שווה קורונה. נחמד, לא מדהים. קלילה. חזרתי מסופ"ש בניו-יורק עכשיו, כמה המלצות חמות למי שמבקר שם מתישהו: The Mercer Kitchen -- מסעדה מעולה ברחוב Mercer פינת רחוב Prince (באיזור סוהו). לא מקום מוכר, לקח אותי לשם הבן-דוד שגר בניויורק. אוכל מדהים. אנחנו שילבנו מספר פטרון רפוזדו עם הבשר והסי-פוד
Cabana -- מי שמגיע ל Pier 17 ב South Street Sea Port (חובה להגיע לשם בלי קשר) -- בקומה האחרונה יש מסעדה בשם Cabana. מסעדה קובנית. מעבר לאוכל ה*מעולה* והנוף היפהפה של ה Brooklyn Bridge והנהר, מגישים שם מוחיטו מהטובים שטעמתי. לא יודע מה עשו שם בדיוק, אבל לא היה שם קרח כתוש, היה שם הרבה עלי מנטה טריים, 2-3 פלחי לימון שלמים בתוך הכוס, ובמקום סטירר -- קנה סוכר
אה, ולא כדאי לקנות בניויורק בקבוקי שתייה (כלומר בשביל לקחת הביתה), יקר יותר מרוב ארה"ב. שבוע טוב לכולם

MEIMIS

New member
אלוני! רק שלא תחזור בגודל

חבית יישון של ויסקי

Crazy_Bitch

New member
אולי קצת יותר מדי...

מה אתה אומר בקיץ- אירלנד או ניו-יורק?

שאלה קשה....

על ניויורק אין לי מילה רעה להגיד, ולא הייתי באירלנד, אבל ממה ששמעתי אסור לפספס.

Crazy_Bitch

New member
אז איפה באירלנד?

ועם מי אתה נוסע? אתה לא חייב לענות, אני סתם מסוקרנת וקשה לי להחליט

marsala

New member
באירלנד ....

יש הבדל עצום אם נוסעים עם רכב או תחבורה ציבורית מי שרוצה המלצות (ראסטי, קרייזי) ספרו לי לכמה זמן אתם נוסעים ואם רכב הוא אופציה ואתרום מנסיוני. M O S H

Crazy_Bitch

New member
מוש תודה...

אם אני אסע זה יהיה עם רכב, והזמן- אני לא יודעת... שבוע בערך, אולי יותר, אולי פחות.

rustynail

New member
כלום עוד לא הוחלט..למי שיתאים סבבה

ואיפה בדיוק האזורים החדשים לתיירות כפי שצוין בכתבה החביבה שקישרו לפני זמן מה ואגב הבנתי שממש זול שם ואין צורך בלקבוע דילים מהארץ יותר זול בשיטת עשה זאת בעצמך

MEIMIS

New member
אלונצ'וק - וכל השאר - צ'ייסר!

עם לאגר או סטאות'? בירה כהה או בהירה?

לדעתי....

קודם כל הצבע לא אומר כלום -- יכולה להיות לאגר כהה וסטאוט בהירה. לדעתי סטאוט/אייל או כל בירה "כבדה" אחרת שותים לבד, כלומר בלי שטויות מסביב. אם צ'ייסר אז עם לאגר או בירה "קלה" אחרת.

marsala

New member
אלון על סטאוט בהירה עוד לא שמעתי..

ואלו השחורות -מרפיז, גינס, גילספיז ,הולכות יופי קלאסי כצ'ייסר ועוד יותר קלאסי עם פלאטר אוייסטרים מגולוואיי , אחחחחחח אפרודיזיאק מוצלח ביותר!!! M O S H

cloclo

New member
הייתי לפני כמה ימים

באיזה ערב אירי שארגנו באיזה פאב - להקה שמנגנת מוסיקה אירית ומרפי'ז ב-15 ש"ח לחצי ליטר. כל הערב אורגן בחסות מרפי'ז, המקום היה מלא בדגלונים ובקבוקי ענק מתנפחים של מרפי'ז, והלהקה וגם בעל הבית הזכירו את המרפי'ז כל הזמן והציעו לקהל לשתות. כנראה שילמו להם הרבה... בכל אופן, נדמה לי שלא יצא לי לשתות מרפי'ז קודם, או אולי רק לדגום. אמנם כהה, אמנם לא מים, אבל אין, פשוט אין מה להשוות לגינס. אמנם שתינו פיינטים של מרפי'ז כי זה מה שהיה, אבל בלב התגעגענו לדבר האמיתי. לא מספיק כבדה המרפי'ז, אנמית מדי. לא יעזור, בסוף אני תמיד אחזור לגינס.

ranka

New member
הודעה צדקנית....../images/Emo132.gif

יש לאגר כהות אבל אין סטאוט בהירה. סטאוט נחשבת עוד יותר חזקה (וכהה) מפורטר. צבעם של פורטרים נע מאדום-חום לשחור. מידע נוסף ערן

למעלה