אלון וינשטיין
New member
עוד רשמים.
בהמשך להודעה ישנה שלי, עוד חוויות מה land of the free, home of the brave: בירות: Bass - ללא ספק אחד הלאגרים היותר טובים שטעמתי. שתיתי גם מבקבוק וגם מחבית. תענוג. Samuel Adams - בהמלצת אחד מחברי הפורום (מצטער, שכחתי מי
). קצת אכזבה מבחינתי, יש לה טעם מתקתק מדי. אני מנסה להיזכר לאיזה בירה היא דומה, אבל לא מצליח. גוון חום-אדמדמם-כהה, קצת מתקתקה. רגע... כן -- Barbar. דומה ל Barbar. הבנתי שיש הרבה סוגים של סם-אדמס, שתיתי את הסוג ה"רגיל". Dos Equis Amber - בירה מקסיקנית חומה. טוב לדעת שבירה מקסיקנית לא בהכרח שווה קורונה. נחמד, לא מדהים. קלילה. חזרתי מסופ"ש בניו-יורק עכשיו, כמה המלצות חמות למי שמבקר שם מתישהו: The Mercer Kitchen -- מסעדה מעולה ברחוב Mercer פינת רחוב Prince (באיזור סוהו). לא מקום מוכר, לקח אותי לשם הבן-דוד שגר בניויורק. אוכל מדהים. אנחנו שילבנו מספר פטרון רפוזדו עם הבשר והסי-פוד
Cabana -- מי שמגיע ל Pier 17 ב South Street Sea Port (חובה להגיע לשם בלי קשר) -- בקומה האחרונה יש מסעדה בשם Cabana. מסעדה קובנית. מעבר לאוכל ה*מעולה* והנוף היפהפה של ה Brooklyn Bridge והנהר, מגישים שם מוחיטו מהטובים שטעמתי. לא יודע מה עשו שם בדיוק, אבל לא היה שם קרח כתוש, היה שם הרבה עלי מנטה טריים, 2-3 פלחי לימון שלמים בתוך הכוס, ובמקום סטירר -- קנה סוכר
אה, ולא כדאי לקנות בניויורק בקבוקי שתייה (כלומר בשביל לקחת הביתה), יקר יותר מרוב ארה"ב. שבוע טוב לכולם
בהמשך להודעה ישנה שלי, עוד חוויות מה land of the free, home of the brave: בירות: Bass - ללא ספק אחד הלאגרים היותר טובים שטעמתי. שתיתי גם מבקבוק וגם מחבית. תענוג. Samuel Adams - בהמלצת אחד מחברי הפורום (מצטער, שכחתי מי