עוד רעיונות(שאלות)

O R B

New member
עוד רעיונות(שאלות)

האים אפשר להשפיע על גרוויטציה באמצעות אור? יש קשר בין חשמל מגנטיות וגרוויטציה,האים יתכן שבקרן אור שהעוצמה שלה מספיק חזקה ושהתדר שלה הפוך לתדר של שדה גרוויטציה או שדה אלקטרו מגנטי מסויים יתקיים חלל(אלומת הקרן עצמה) שבו אין גרוויטציה?

sagima

New member
בעולם פועלים 4 כוחות

1. כוח אלקטרומגנטי. 2. כוח גרעיני חלש. 3. כוח גרעיני חזק. 4. כוח המשיכה (יענו גרוויטציה). במאה הקודמת חשבו שיש כוח חשמלי וכוח מגנטי ואז הם אוחדו לכוח אלקטרו-מגנטי, מתישהו בשנים הארונות (לא בטוח כמה, אולי אפילו 20 ), הראו שהכוח החלש והאלקטרומגנטי הם אותו זהים וקראו לכוח הזה - אלקטרו-חלש. מה שהמדענים אומרים זה שברמות אנרגיה יותר גבוהות הכוח האלקטרו-חלש והחזק מתנהגים בצורה זהה, וברמות אפילו יותר גבוהות גם כוח המשיכה מצטרף אליהם. אני מציע לך ללמוד את המודל הסטנדרטי, יש מלא חומר על זה, תחפשי בGOOGLE.

O R B

New member
תודה

סבבה,תודה,אבל האים הם יכולים להיות מושפעים מאור(פוטונים בתדרים ואורכי גל מסויימים)?

sagima

New member
לא קראתי את ההודעות האחרות

אז יכול להיות שענו לך, אבל ככה: לכל כוח יש חלקיק נושא, כוח אלקטרומגנטי - פוטון כוח גרעיני חלש - W+ ו- W- ו Z0 כוח גרעיני חזק - גלואון כוח המשיכה - גרוויטון צריך לציין שחוץ מהגרוויטון (או איך שלא כותבים את זה) כול שאר החלקיקים נצפו במעבדה.

יניב ריז

New member
אור=אנרגיה ואנרגיה=מסה

ומסה=גרוויטציה. כך שלאנרגיית הפוטון יש יכולת לגרום לעיוות בזמן מרחב. אבל לא תוכל לבטל כך גרוויטציה,מקסימום תשיג נק' שבה הגרוויטציה 0 (חיבור וקטורי של שני כוחות בעלי כיוון הפוך)...ובשביל זה אתה לא צריך ליזר,די במסה אחרת... (כמו לעמוד בין כדור הארץ לירח בנק' האיזון בין המשיכה ביניהם). לגבי תדר של גרוויטציה,הענין מסתבך,כדי לקבל "גל" גרויטציה עליך לגרום למסה להאיץ (בדיוק כמו מטען חשמלי),אבל גם אז אין 0 בשדה (כדי לקבל 0 תצטרך לעמוד במרחק אינסופי מהמסה). הבעיה העיקרית היא שגרוויטציה היא כוח ללא כוח ניגודי,טרם גילו "אנטי גרוויטציה".

O R B

New member
הבנתי

לפחות אני מקווה שהבנתי..חחח... אז...גם תופעות שניראות כמו אנטי גרוויטציה הם בעצם לא כאלה? כמו למשל BIEFELD BROWN effect? האפקט הזה מוכר לך? אים כן ,אז האפקט הזה לא קשור לאנטי גרוויטציה?

יניב ריז

New member

יניב ריז

New member
תשובות לשאר השאלות ששאלת-

אף אחד לא מצא בינתיים אנטי גרוויטציה,אז גם אין משהו דומה בטבע. אם אתה רוצה לחפש ברשת על משהו דומה,תריץ חיפוש על "לבטציה". לגבי האלקטרומגנט,באופן תיאורטי,כן,המתכת תרחף,אבל נק' האיזון של הריחוף היא אינפטסימלית,לכן כל נטייה קלה למעלה/למטה יגרמו למתכת להדבק לאחד הקטבים. דרך יותר טובה לעשות זאת זה ע"י אלקטרומגנט ממוחשב,שמרגיש מתי המתכת מתקרבת,אז הוא נחלש,וכשהמתכת מתרחקת אז הוא מתחזק,כך נוצר היזון אלפי פעם בשניה,והמתכת מרחפת יציב באוויר. לגבי מדידת שדות:מגנטי נמדד בטסלה או בגאוס,ואילו חשמלי בניוטון לקולון או בוולט למטר. חוט להט שמרחף כשהו מתחמם? איפה?

O R B

New member
קישור לתמונות וסרט של הסליל שמעופף

http://www.americanantigravity.com/bushman.shtml ליקראת סוף העמוד יש קישור לסירטון ווידאו, כשתפעיל אותו אז בערך באמצע הסרט מראים את הסליל מרחף

שאלה לגבי מקור הכוח,

תוכל בבקשה לפרט על סוג המקור הכוח. האם מדובר בזרם ישר או חילופי ומה המשמעות מבחינה חשמלית אם היית משתמש באחד במקום השני.

O R B

New member
אים אני לא טועה זה זרם חילופין,אני

אני דיי בטוח שבאתר שבו יש את הסרט (בקישור שנתתי) רשום איזה זרם זה בדיוק

למעלה