ניני-הפתיח של ריץ' רץ'XD XDDDDDDDDDD
R Rioter New member 31/5/06 #9 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני צוחקת בקול רם כאן XDDDDDDDDDDDDD ענק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגג
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אני צוחקת בקול רם כאן XDDDDDDDDDDDDD ענק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגג
ק קרנוני123 New member 31/5/06 #8 שיר שמתאים ל.. לרופאה מציריך- "דוקטור" של ליאור נרקיס (רק שם השיר, לא המילים )
ח חייםםםם היחיד New member 31/5/06 #12 אופס עכשיו קלטתי אבל אם כבר אז מתאים לכל הרופאים בסדרה והיו הרבה כאלו
B B o N u s New member 31/5/06 #15 הרעיון של המשחק מגניב ../images/Emo2.gif איה שיר הסיפורים (יש כזה שיר? ) ניני "ניניניניניני" גרי דורי כלבלב או בידיבם בם.. נכנס לאטליז.... אבי (שיר המחשבים ) CNTL DEL SPACE AND CAPS LOCK...... מיקה שיר אחד לתת? נטשה "למה את קרה אליי?" שורה משיר לא ידוע אדם שיר עם תופים [ ?] ניצן אבל אני תמיד נשאר עני תמיד נשאר עני תמיד נשאר עני
הרעיון של המשחק מגניב ../images/Emo2.gif איה שיר הסיפורים (יש כזה שיר? ) ניני "ניניניניניני" גרי דורי כלבלב או בידיבם בם.. נכנס לאטליז.... אבי (שיר המחשבים ) CNTL DEL SPACE AND CAPS LOCK...... מיקה שיר אחד לתת? נטשה "למה את קרה אליי?" שורה משיר לא ידוע אדם שיר עם תופים [ ?] ניצן אבל אני תמיד נשאר עני תמיד נשאר עני תמיד נשאר עני
K KiShKooSh New member 31/5/06 #25 זה פשוט הזכיר לי שיר אחר של כוורת "פרח שלי הוו פרח למה ליבך כמו קרח, באצבעך לגעת ורק לשים טבעת"
ז זיו המגניב 2 New member 31/5/06 #29 לשבור את ה../images/Emo108.gif כוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹוֹVס