עוד רעיון למעין משחק

עוד רעיון למעין משחק

אם עשו את זה כבר אז תעשו את זה שוב
איזה שירים מתאימים לדמויות? וכדאי לפשט את הענין קבלו דוגמאות: איה וניני- (וכן אני מושפעת מהשיר הזה היום)שיר של היי פייב "קטן זה הכי כיף בעולם" שמתחיל במילים: "אם הייתם אותי שואלים מה הכי טוב להיות גדולים או קטנים" אדם-מילים לאהבה של ליאור נרקיס שהפזמון של השיר הוא:It`s my way to say I want you Sagapo, je t`aime I love you Ti amo או פשוט, אוהב אותך ניצן- אני לא מכירה את השיר אבל בחיפוש באתר שירים (שאני לא אביא את שמו כי אסור לפרסם אתרים
)מצאתי את זה לשיר קוראים קרטה וזה הפזמון: אני יודע קרטה וודו גם אני אעשה לך טובה ואפנה לך קצת זמן אני לא צריך איפור הצלקות אמיתיות...

KiShKooSh

New member
יש לי משהו דו משמעי לאדם...

fever של מדונה השיר בעצם מדבר על אהבה(למי שלא תהיה האהובה שלו הפעם) אבל הדו משמעי זה פשוט שאדם עושה לי כאב ראש

מוסיפה:

לפני זה רק הבהרה זה לא שאני מכירה את כל השירים אני עושה חיפוש ע"פ באתר מסוים ואז בוחרת אם אני מכירה את השיר מעולה אם לא אבל הוא נראה לי מתאים אני מביאה אותו רוני-שיר של צביקה פיק הנקרא "אחד ועוד אחד" חפשו לבד את המילים כי אסור לפרסם את כל המילים. מיקה- שיר של חנן יובל "ואם השיר הזה נשמע לכם מוכר" נטשה- צבי הנינג'ה (והמבין יבין למה דווקא בו) ולאבי ודורי אין לי שום רעיון

Rioter

New member
דורי - שוקי \ אינפקציה

XD חפשו ת'מילים בשירונט.

Rioter

New member
אבי - הללויה \ החברים של נאטשה (XD)

כמה ציטוטים מהשיר: "איבדנו את דרכנו במבוכי משחקי הווידאו מפלצות ודרקונים ארבו בכל פינה... אבירי הסופר מריו לא באו להצילנו" "מחשבות מיקרופרוססיות של שביבי אנשים על הולוגרמה של אהבה אידיאלית. טכנולוגיות של אהבה מתקדמת שתמיד מפגרת אחרי אותה אהבה ישנה" אני נקרעתי XD

נירושית

New member
אביייי../images/Emo99.gif....

חיחיחי...מתאים לו.... אבל באמת... הייתי רוצה שגיורא קצת יפתח את הדמות של אבי לקראת העונה השלישית...כי עד עכשיו הדמות שלו די הסתכמה בריב עם אמא "תמסור להם מי המלך": בוקס לאדם ופוצי מוצי מתמשך עם מיקה....
ולמרות כל זההה הוא כ "כ חמודדד

נעמקה19

New member
למרות הטענות של כולם, אני הכי מסכנה

פה
אדית לא באה לאף אירוע, והדמות שלה בכלל מישנית! אז תתנחמו
...

נירושית

New member
אני יראה אותההה../images/Emo9.gif

לו רק בגלל הסיכויי הלא כ"כ קטן-לראות את נועם עושה פרצוף כזה-% בלייב

נעמקה19

New member
אוי, עינבל אמרה לי שזה נורא מצחיק..

היא אומרת שהאף שלי נהייה אדום, ואני בוכה כמו מפגרת

נירושית

New member
../images/Emo9.gif....עוד סיבה לראות את זה../images/Emo6.gif

ועכשיו...מממ....מה יהיה שם התוכנית???

נירושית

New member
חחחחח../images/Emo6.gif אני דוופקא חשבתי על משהוו

כמו זהה: "גאונים, סכינים, וחיות אחרות"
ותיהיה פינה יומית שלך שיקראו לה "אדית, שלמות ועוד..." ואת תראיני אותה...ותעשי את הפצוף הזה אלף פעםםם%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% חיחיחיחיחיחיחיחXDDDDD

למעלה