עוד קצת

Another Brick

New member
עוד קצת

שוב הגיע תורי... אז אני מתלוננת הפעם על החברות שלי, אלו שכל פעם שהן צריכות לרדת לעיר כדי לקנות בגדים אז אני צריכה לבוא, וכשאני מבקשת פעם ב... ליסוע לת``א אז הן יכולות רק שבוע הבא כי ``אין לי כסף`` (נגמר על הבגדים שלהן) אני מתלוננת על זה שאני צריכה ללכת כל יום מיליון ק``מ מכלא 6 עד הבית כי ההורים שלי לא מסכימים לי לעלות על טרמפ (אפילו עם בחורה בת 200 עם מרצדס שגרה בעתלית) אני מתלוננת על האבא הזה, שהואיש לי את המצבי רוח המטומטמים האלו ובגלל זה אני סתם מוציאה על אנשים אחרים (דני, סליחה YOU KNOW I LOVE YOU BABY) אני מתלוננת על קורס קיץ במתמטיקה! בשיעור אחד אנחנו עוברים על חומר של חודש שלם, 2 תרגילים לנושא- מאוד עוזר!!!!! וחוצמזה... כאילו שבתחילת החופש אני יזכור משהו אני מתלוננת על זה שתקעו לנו את בחינת הבגרות ב4.7. אנחנו נבוא לביצפר ונהיה עם השרת! הבחינה הזאת נתקעה אפילו אחרי הבגרויות של יב`! ואני מתלוננת שכדי לעבוד אני צריכה להוציא תעודת עובד ולעבור כל מיני בדיקות שעושים בדר``כ רק בצבא ו... נראה לי שדי מור- קוטרית עם תעודות

ביילי_007

New member
תגובה שממש לא לעניין ;-)

אז....בעניין העיר, אני גר בת``א ואני שונא את שוק הכרמל - ראית איזה סחורה יש שם - כביסה אחת וכבר החולצה שני מידות קטנות יותר, חוץ מזה מה הבדל בין קניון עזיראלי לקניון בעתלית או באזור מגוריך??? כלא 6, ואוו זה בטח חור אמיתי??? כמה ק``מ את הולכת עד לביתך ??? איזה כיף לי!! אין לי קורס קיץ!!! איזה כיף לי!!! אבל יש קורס פיסכו, למי שלא הבין פיסכומטרי ;-) , כל חודש אוגוסט אני יצרך ללמוד!!! וזה ממש לא כיף!!, בגרות!! נשאר לי רק עוד בגרות אחת!! לשון!! יאק - נמאס לי מנשואים או נושאים, פסוקית לוואי למי איכפת???, בעניין העבודה - אני לא עובד עדיין!!!!!!! :)

Another Brick

New member
דפנטלי לא לעניין

מה ההבדל בין עזריאלי לעתלית? שבעתלית התחילו לבנות קניון לפני 4 שנים ואחרי שהכל היה מוכן הם נזכרו שלא עשו צנרת אז השאירו מבנה אפור ומדכא בכניסה לעתלית כלא 6- הכלא המפורסם ביותר, אני מתפלאת שלא שמעת עליו, זה בערך 10 ק``מ מהבית שלי... אז כן, קצת חם, וכן, קצת רחוק, וכן, כל שנייה צופרים לי טרמפים, אבל אסור )-: ד``א, היום המורה שלי למתמטיקה סיפר לי שגם הוא לא יעצור בחיים טרמפיסטים כי לפני כמה שנים הוא עבד במשמר האזרחי בזכרון והם פתאום קיבלו הקפצה לעצור מכונית מסוג X. עצרו ת`מכונית והתברר שהטרמפיסטית התלוננה על אונס, היא הייתה מלאה בשריטות ובנוסף הנהג אמר שהוא מכיר אותה (הרי לפני שנייה היא ירדה מהאוטו שלו) אז עצרו את הבן אדם, על אשה וילדים, ואחרי חצי שנה של חקירות התברר כי המטומטמת שרטה את עצמה כדי לתפור על הבחור תיק ולהוציא כסף... חולירע! טוב, נסחפתי וגם אני קצת רעבה אז מספיק... להת`! מור טרמפיסטית מוסמכת

dot

New member
...... B-)

בובתי, מור... בהנחה שאני הדני המדוברת.. אני פה כדי שתלוני.. אפילו שרוב הזמן אין לי חצי מושג על מה את מדברת... ותזכרי תמיד- אני גרה בחור יותר גדול! ובחור... אין אפילו אוטובוסים.. אז... תתנחמי בצרתי... צ`או בובה {@ dot

למעלה