עוד קצת רקע שחור

bimbo.

New member
פייתוש, יופי של ורדים ושל עלים../images/Emo140.gif

והתאמת צבעים נהדרת

bimbo.

New member
באשר ללכה גומא....

אני שמה לכה גומא על כל הדבקות המפיות שלי, וזה מבריק ויפה. אולי הלכה היתה פגומה? וחוץ מזה, מה את רובה מהעציץ המסכן. הוא מאוד יפה. כך גם הכחולים.

בימבו , גם אני שמנ לכה גומא

בהצלחה על כל העציצים שלי וגם על זכוכיות אבל כשבאתי לחדש את הלכה אחרי שנה קרה הברוך... לא נורא הרווחנו שינוי ..

Sימה

New member
בימבו ופייה ---- לכה גומא על ציורי

עץ, מתאימה ??? או אתן מדברות על העציצי חימר ?? מה אתן שמות על ציורי עץ אקריליים ?

נוגרי

New member
פייתי , יופי של שידרוג ועבודה ....

הפרחים על מתקן השלטים יפהפיים וטוב שהוספת בתוך הורד ( לא כמו בפעם הקודמת). השידרוג של העציץ נהדר למרות שחבל שהציור הקודם , שהיה שונה , איננו יותר . את בטוחה שאת הולכת ל ל מ ו ד בקורס ????

נוגרי יקירתי.

איזה זיכרון שיש לך . אחרי שהראיתי את הכלי הקודם ובעקבות ההערות שלכם עליו הוספתי לו אבקנים . הוא באמת דומה לזה פרט לצבעים השונים ( שכאן מרשימים הרבה יותר) ולציור העלים ששם הוא יותר מסובך כי שם עשיתי את העלים של פרסיליה.

סיגלי , את זוכרת שדיברנו פעם

על ורדים כהים על רקע כהה . אז למרות שחשבתי על כך הרבה עדיין לא מצאתי נוסחה שתניח את דעתי. בינתיים רק פרחים בהירים נראים לי מספיק יפים על רקע כהה.

רחל248

New member
הורדים מקסימים,אהבתי את הצבעים

הורדים נהדרים,הגעת לדעתי לרמה של פרסיליה(דרך אגב למדת אצל ענת?) יש לי עצה קטנה,כשאני מציירת עלים אני מגוונת אותם, כמו למשל בתוך הירוק קצת בורדו, גם ירוקים בגונים שונים, שילוב של ירוק עם לבן או עם קרם, תנסי ותראי מה שאת הכי אוהבת. המשיכי להראות לנו מעבודותיך היפות. חג שמח לכולם.

רחל ,

עד עכשיו למדתי לבד מספרים וחוברות אבל שמי הפרטי הוא ענת אז אפשר לומר שלמדתי אצל ענת ( וגם אצל פרסיליה אך לצערי בלי לפגוש אותה באופן אישי) לגבי העלים טענתך נכונה. הסתכלתי שוב ואכן חסרה הצללה בין העלים ומתחת לפרחים . חבל שכבר נתתי את הכלי במתנה אתמול בערב החג . אני בדרך כלל אוהבת לתת מתנות שעשויות עד הפרטים הקטנים וכאן פיספסתי . העלים הכי יפים הם של פרסליה לדעתי אבל כל חודש אני אוהבת לנסות משהו קצת שונה אז בשתי העבודות האחרונות "נדבקתי" לעלים האילו. תודה ענקית על המחמאה . אני יודעת שיש לי עוד הרבה מה לשפר אבל מאד כייף לקבל כזו מחמאה . שולחת לך כלי שלטים( שהראיתי פעם ) עם עלים אחרים סתם בשביל הכייף.

רחל248

New member
עלים

במתקן לשלטים אהבתי את העלים, אבל אל תיצמדי רק להוראות של העלים של פרסיליה,היא מציירת בשיטה של בלנדינג,וזה לוקח המון זמן עד להגעה לתוצאות, בשיטה של הטענת מכחול בשני צבעים יוצא יותר מהיר וגם מגוון, אפשר להשתמש בשיטה הזאת כשקצת ממהרים.......... מתקן השלטים שנתת מתנה יצא יפה מאד ומקבל המתנה לא ירגיש את ההבדל,זה היה מושלם בדרך שלו, זה שאפשר גם אחרת לא אומר שהתוצאה לא טובה. בשביל להראות לך הטענת מכחול שאני מתכונת מצרפת ציור שלי על מכסה אסלה, שלא רציתי להשקיע המון זמן. חג שמח

רחל התמונה ממש ממש קטנה

אז קשה לראות פרטים. ממה שכן הצלחתי לראות אז הטענת את המכחול השטוח בשני צבעים כמוני אבל אצלי בכל חצי של העלה הצבע החיצוני שונה ואצלך הצבע החיצוני זהה ומנוגד לצבע הפנימי . האם יש צבעים נוספים פרט לשני הצבעים שהטענת במכחול ופספסתי אותם? אולי יהיה קל יותר לראות בתמונה גדולה

רחל248

New member
התמונה קטנה

אני יודעת שהתמונה קטנה,ביכולותי במחשב זה מה שהצלחתי........אבל אם את רוצה לראות משהו יותר גדול , תכנסי לגלריות ציור על עץ, ושם בדף החמישי יש חמסה עם ורדים סגלגלים שאני ציירתי שם רואים יותר טוב את העלים המוטענים בשני צבעים,בגלריה של ציור על עץ יש גם שולחן שציירתי עליו , ושם רואים את העלים כמו של פרסיליה(אני מציירת אותם כשאני רוצה להשקיע יותר, והעלים האלו גם יותר אוטנתיים) לרוב אני מטעינה יותר משני צבעים על מכחול שטוח, את שני הראשונים אני מחדירה טוב טוב ואת הנוסף, למשל בעלים בורדו על הירוק אני מוסיפה בנגיעה האחרונה של ההטענה, מקוה שהבנת משהו...

למעלה