עוד קצת רקע שחור

עוד קצת רקע שחור

הפעם עם ורדים לבנים על כלי שלטים לכל ורד נתתי גוון קצת שונה( כחול, ירקרק או חום)

Sימה

New member
הוורדים ייפפפפפפפפפפפפפפפפות מאוד

וורדים, וורדים ....לא שושנים .... כי......בשושנים יש 6 עליי כותרת ולוורדים ....... זוכרת כבר לנצח !

NaomiT

New member
פייתוש, זה יפהפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמתה על היד

שלך נעמי

אחרי שנה רציתי לחדש לא את הלכה

ניקיתי אותו והשתמשתי כמו בפעם הראשונה בלכה גומא . זה היה לפני שסיפרו כאן בפורום שלכה גומא עושה לפעמים בעיות ויוצרת מראה אטום . בקיצור כל הציור הפך עכור ובעל מראה מתפורר. בשבוע שעבר נשארו לי קצת צבעים מצביעת הדלת הכחולה ודלתות התכלת של הארונות אז התחלתי לצבוע עציצים . עכשיו הוא נראה כך ( בגלל שהוא כבר שתול לא הצלחתי להגיע ממש עד למטה אבל לא רואים את זה מהזוית שמסתכלים עליו בדרך כלל)

היו עוד שאריות על רולר הספוג

מצביעת הדלת בצבע פוליאור ( צבע שממש לא כייף לנקות ) אז התחלתי למרוח עוד כד גדול הכחול הכהה. אחר כך נשארו שאריות של תכלת מהארונות אז מרחתי גם אותם . ואחר כך הוספתי עוד כמה צבעים. הכל ברולר כמעט יבש . ניסיתי ליצור מראה ישן בהשראת המעצבת טריסיה גילד . יצא פשוט וחמוד ( העציץ השמאלי) העציץ הימני הוא אחד מעציצי הפסיפס שהיו שמורים לפינת הפדיחה . הרובה עקומה לגמרי ...אבל זה נבלע בתוך שורת העציצים שלידו ונראה סביר .

נת972

New member
../images/Emo15.gifעבודה יפיפיה

חולמת לצייר יפה כמןך, המשך עבודה פוריה

דדשא

New member
פיה, אין על השושנים שלך. משגע!!

והכד הכחול הגדול משאריות הצבע יצא ממש יפה !! הרווחת !!

Sימה

New member
איריס--לא אומרים שושנים , כי

שושנים הם אלה שיש להם שש עלי כותרת ...משום כך... שמם .. ששששש לדוגמא "שושן צחור" ....אבל אלה הם וורדים . אני לא משוויצה--- למדתי את זה רק עכשיו בגילי המופלג . לעולם לא מאוחר . איזה וורדים מביאה לנו כאן פייה - משומשו

דדשא

New member
סימה! שושנים, ורדים, לא חשוב השם..

אני אוהבת את הפרחים
שפייה מציירת על עץ. אני נמסה כשאני רואה ציורים יפים כמו שלה.

למעלה