עוד קצת ג´רי ודי.

bercko21

New member
אני נאלץ להסכים....

Esmena

New member
כן. ובמחשב הקודם הייתה לי תמונה

שהיית גורמת לך לחשוב מעט-מעט אחרת. או וול, מי מייצרת שטחיות וטובעת בעצמה היום?
( עם ישראל מוזמן לצ´אט. ואם הגויים יתעקשו,לא נשים סלקטור. טוב, לא סלקטור מאוד שמן.רק קצת. כבר עשה פלאים במרזי מורית).

Bajoran Preist

New member
איסמנה, את לא מייצרת שטחיות -

ה"שטחיות" הזו, מה לעשות- קיימת בכל מקום. ומי ייצר אותה? לא הטלוויזיה, לא הקולנוע, לא התרבות המערבית ולא שום כלום. השטחיות הזו תבועה בתוך הגנום האנושי עוד לפני שהוא היה אנושי, והיא היא רק משתנה כל הזמן. וזה לא רק תקף למראה חיצוני או לסטייל מועדפים- אם למשל אני אומר שאני אוהב חכמות ואינטילגנטיות, זו לא שטחיות? מה קרה? אלו שהטבע לא חנן אותן באותן מידה של חדות מוח הן לא בנות אדם? לא מגיע להן שוויון זכויות? אבל מה לעשות- אני שטחי. לא מושכות אותי. בעייה.

Bajoran Preist

New member
מממ...

מרוב שנסיתי לחדד את הנקודה נראה לי שיצאתי טיפה מתנשא במשפט האחרון...

Esmena

New member
" אם זוהי גזענות- אם כך גם אנחנו

גזענים".(הבריון השכונתי קליינר ברגע של הגות. ד"א , ממש אחלה של תשדיר בעיניי, ניצול מבריק. אני לא מאמינה שהיום הסוף ולא הצלחתי אפילו לקנות קלטת וידיאו .עם כל הכבוד לטרק לדורותיו,בבילון, סיינפלד, דריה,ניקיטה אנד סטאף,לא היה ולא יהיה כמו ואין תשדירי בחירות. יס,כל אחד והסטיות שלו). תודה לכם:) -למרות הבושה שאני חשה על ביזבוז מקום של הודעות אגו מסוג זה אני מוכרחה לשאול את המשה, אם זה אומר שאין לי סיכוי איתו
.אף אחד לא בא לצ´אט. בהתחלה עוד ניסיתי להחיותו ע"י פיצולי לשתי אישויות יריבות(" אחותך, יא חתיכת ספסל"!) ולקהל צופים הלום ואלים עד מאוד . כן,טוב שיש מה לעשות בלילות שישי.אח"כ נבהלתי. .איה טאשה?

בצל אל

New member
בהקשר זה (ואנחנו כבר גולשים לעוף)

אני מורכח לציין שבאחד הערבים החשוכים צפיתי אף אני בתשדירי התעמולה. נדמה לי שזה היה לאחר מסיבת העיתונאים המתוקשרת, והפסקתה המתוקשרת עוד יותר, של ראש הממשלה - שכן זו ההזדמנות היחידה שצפיתי בטלוויזיה לצורך אחר מאשר סטר-טרק/הבית הלבן. בכל מקרה לעניין התשדירים: שוכנעתי! כן כן רבותי, גם עלי ניתן להשפיע באמצעות תעמולה זולה אך אפקטיבית. אני מצביע לכולם! לשרון שיביא שלום, למצנע שנושא את ברכתו של רבין, לאהבת ישראל, לש"ס שתדאג לחלשים, לטומי לפיד שידאג לש"ס, ליהדות התורה עם החרדים עובדי האדמה וגם להיא שאמרה שטיבי הוא אחלה גבר. לכווווולם אני מצביע. ואז אני יורד מהארץ ועובר לפינלנד. עם כל הכסף שמושקע בבחירות המטופשות אפשר היה להוציא את המדינה מהבוץ, וגם לשקם את חברות הכבלים כך שאיום הסת הסדרות הטובות ביותר בעולם לא יתממש. תודה. ו -

Esmena

New member
הכל נכון, כמובן, חוץ מזה שבעיני

כאמור, הבחירות יוצרות את הטלוויזיה הטובה ביותר, וורנר שמרנר. -אה, ולא שהרשיתי לך לנסוע לפינלנד, אבל אם תמרה את פי, אני ממליצה לך להיזהר ולא להיחנק(כלומר, אני מניחה שמיצ´ו פה מדבר קווניה).

Iris Carmon

New member
נכנסתי

בערך ב3:30 אחרי שהגעתי הביתה אבל לא היה אף אחד היינו מחוץ לקולנוע ואחרי שסגרו מי שעובהד שם נתן לנו את כלן הפופקורן כי הטרדנו אותו

Bajoran Preist

New member
איזו מן שאלה ?

איס, יש לך סיכוי איתי any time. ג´סט קול מי אנד אייל קם. בעצם את יודעת איפה למצוא אותי, בעיר עם הדגים הטבועים שרק הם אלו שרואים בה סטאר-טרק.
ובקשר לתשדירי הבחירות- כן, הם תמיד היו הבידור המועדף עליי. בבחירות הללו למרבה הזוועה אכן יש להם תפקידון כלשהו בהחלטה שלי למי להצביע. ואם כבר אז אני אשתף אתכם. אז ככה, קודם כל נשאלת השאלה מה פתאום יש לי זכות בחירה, והרי רק השבוע ביצעתי את חובת הצו הראשון. (לא הפריימ דירקטיב, זאת של צה"ל). אז לא רק שיש לי זכות בחירה- היא אפילו כפולה לאור העובדה שההורים שלי החליטו להעניק לי את קולותיהם ! anyway אני תומך עבודה מסורתי. אממה, מפאת שהמצב לא משהו הרצון למצוא אלטרנטיבה קיים. עכשיו, שינוי היא לא ממש אופציה מבחינתי, מהיותה יותר מדי "אנטי", יותר מדי חסרת תוכן פרט למאבק בכפייה דתית, נודפת ריחות לא נעימים לנפשי המיופייפת, ובאופן כללי לא מספיק שמאלית כדי שבימים קשים אלו למחנה השמאל אני אפקיר את הקול של למענם. ממילא יש להם מספיק. וכאן התחילה ההתלבטות- שמא להצביע מרצ ? מכיוון שיש לי, כאמור, שני פתקים- אני שוקל בין פתק אחד לעבודה ופתק אחד למרצ לבין שני פתקים לעבודה. אבל תגידו מה שתגידו- התשדירים של מרצ were cool. צדק חברתי אחותי !
אני אמור להחליט מתישהו מחר...(כלומר שני)... טוב, נשחפתי..

wranger

New member
אהה.. צריך הרבה דמיון....

אני זוכר שראיתי אותה בלי איפור לפני כמה חודשים, בפרק שבו הוידיאנים פיצלו אותה לקלינגונית עצבנית ולאנושית לפלפית, והיא ממש לא נראתה ככה.

Lu Tze

New member
אני זוכר את הפרק הזה

(פחות או יותר) נראה לי שזה אחד מפרקי ההלוואין המיוחדים, לסיה ובארט (או רק אחד מהם) הם גיבורי על שנלחמים ב"אספן-העל" והאספן חטף כל מיני אנשים וסגר אותם בשקיות פלסטיק (כדי שלא יתלכלכו) כמזכרות. דרך אגב, מי שנמצא משמאלה של ג´רי הוא מאט גרונינג, היוצר של הסימפסונ´ז ושל פיוצ´רמה (מי שלא יודע, פיוצ´רמה זאת סידרה בסיגנון הסימפסונז שמתרחשת בשנת 3000) שגם קצת צוחקת על מס"ב.

ולא לשכוח מי עוד בתמונה ....

מ " אבודים בחלל " הסדרה המקורית משנות השישים ...... זה הרובוט שלהם .. שכל הזמן היה צועק " סכנה ויל רובינסון .. "

sysiphus

New member
ב-Haloween Special מס´ 10

זה ה-Special של שנת 2000 והוא מצוין. כרגיל, שלושה סיפורים, באמצעי ליסה ובארט הופעים ל-superheroes בשם: stretch Dude ו-Clobber Girl. ה"פרק" בעלילותיהם נקרא "Enters the Collector", בו הם נאבקים נגד villain חדשnerd מגאלומאן (ה-comicbookshop guy) שמכנה את עצמו The Collector. הוא חוטף את לוסי לולס (AKA זינה) מכנס חובבים ומצרף אותה ל"אוסף" שלו של כוכבים ב-Mint Condition. בארט וליסה יוצאים להציל אותה. בין הכוכבים מוצאים את ד"ר הו, נראה לי שאת הרובוט מ"אבודים בחלל", את יסמין בלית´ מ"משמר המפרץ" (נראה לי) ואת חברתנו, מיודעתנו, ג´רי ראיין.

למעלה