עוד קצת אתגר...

Hasselblad

New member
עוד קצת אתגר...

והפעם גם הודעה לפני השאלה, ביום וחצי האחרונים שקלתי אם להמשיך את האתגר כמתוכנן או להפסיקו, ולבסוף לטובת הרוב אני ממשיכה אם האתגר, בבקשה אל תגרמו לי להצטער על כך... זה רק יגרום לי לא לעשות יותר אתגרים ובטח שלא אתגרים עם פרסים. לפורום ולי אין כל עיניין בריבים אישיים, ולכן הבא שיכתוב הודעה הקשורה לאחד הריבים שלכם או לעלבונות אישיים לא רק שהודעתו תמחק הוא יפסל מהאתגר. ואני מדגישה שממש לא מעניין אותי תרוצים מי התחיל מי התגרה וכו'... ועכשיו נחזור לחייך לקראת הסופ"ש עם שאלה חדשה
ציינו לפחות ארבעה חברי פורום בעבודה רביעית כאשר כל אחד בעבודה שונה (מתוך חמשת העבודות הראשיות של מייפל) 3 נקודות

Macbook

New member
אוקיי

את - סיוון, HASSELBLAD, שאדוור איציק - spongbob - ארצ' מייג' קרח גלית - deisy - בישופ רוזי P o o f i , ארצ' מייג' אש ורעל

P o o f i

New member
אוקי ../images/Emo9.gif

Hasselblad- Shadower. גנב. Deisy- Bishop. קוסם btekx- Pirate. פיראט P o o f i- Arch Mage. קוסם

P o o f i

New member
מתקנת

Hasselblad- Shadower. גנב Deisy- Bishop. קוסם btekx- Pirate. פיראט TinkiWinky-Bowman. קשת

Don Nirtin

New member
קדימה../images/Emo87.gif

עבודה 4 אמרנו? גנב- סיוון (HASSEBLADE) קוסם- איציק (SPONGBOB) פיראט- אלעד (Btekx) קשת- מאיה (TWINKY WINKY)
וזהוווו

Hasselblad

New member
אתם זוכרים שהכל עוד פתוח?

ציינו לפחות 9 חברי פורום בעבודה רביעית. 3 נקודות

Don Nirtin

New member
פתוח מדי../images/Emo87.gif

זה לא משנה איזו עבודה, מה? אלעד (Betkx) איציק (ספונגבוב) גלית (DIESY) טל (SHACHAR123) איריס (ICY WOMEN) מאיה (TWINKYWINKY) רוזי (PROOF?) רותם (D AMGED R OSES) וכמובן- סיוון- HASSEBLADE

P o o f i

New member
אנסה גם,

HasselBlad, SpongBob, Deisy, P o o f i, Don Nirtin, D amaged R oses, Icy Woman, sachar123, TinkyWinky. ועכשיו שמות, סיון, איציק, גלית, אני, ניר, רותם, איריס, שחר, מאיה.

Hasselblad

New member
היעדתם

עד לרגע זה נשאלו באתגר זה 27 שאלות! ועכשיו לשאלה מספר 28: ציינו שתי חברות פורום(נקבות) שיש לדמותיהן שיער בצבע ירוק. שאלה קשה 4 נקודות

P o o f i

New member
אני וניר עלינו על הפתרון. ../images/Emo3.gif

P o o f i ומירי- Mikush x3.

Don Nirtin

New member
לה לה לה../images/Emo87.gif

ניסיון לנחש... (רוזי) P o o f i ומבקרת פנימית (דפנה)?

Don Nirtin

New member
טוב, מתקן../images/Emo87.gif

מירי (Mikush x3) היא בעלת השיער הירוק האבוד.

Hasselblad

New member
שאלה אחרונה לסופ"שׁ

ציינו חבר פורום אשר משתמש בחפץ בשם Emerald Dome 3 נקודות

למעלה