עוד קטע מצחיק

rodeo_girl

New member
עוד קטע מצחיק

שלפי דעתי הוא אחד המצחיקים ביותר: שג´ורג´ וג´רי עושים ארוחה עם אישה חרשת שיודעת לקרוא שפתיים וג´רוג´ מנסה להגיד לג´רי שהוא רוצה לקחת את האישה לעבודה שלו כדי שהיא תקרא את השפתיים של הבוס שלו אבל בלי שהאישה תבין ואחרי כול הנסיונות של ג´ורג´ וגר´י כדי שהיא לא תבין היא הבינה. אני יודעת שלא הסברתי את זה כול כך מובן אבל אני מקווה שהבנתם

tuchi

New member
כן אבל..

איך היא עושה את זה???? היא קוראת שפתיים אבל אם תשימו לב היא אפילו לא מסתכלת לכיוון שלהם

shy-1

New member
אכן קטע מצחיק מאד, וטוצי, היא לא

עשתה זאת, הבמאי עשה זאת בשביל להצחיק אותנו. ועובדה שהצליח.

mystic_girl

New member
ברור

אבל זה ברור כמו כמה אנשים, היא יודעת לקרוא שפתיים אבל היא לא חייבת להיות חירשת.. היא שמעה אותם, וקראה שפתיים בשביל הכיף

יש לך טעות. השחקנית היא חרשת ../images/Emo18.gif

היא התגלתה בסרט "ילדים חורגים לאלוהים" (מכאן לקוח שם המופע של אבי גרייניק ועידן אלטרמן) עם וויליאם הארט. ובסרט ההוא היא עדיין לא דיברה. היום היא כבר יודעת לדבר אבל היא חרשת לחלוטין.

tuchi

New member
טוכי... אבל לא משנה

ברור שהיא לא עשתה את זה באמת אבל איך בסידרה היא בעצם כן עשתה את זה????? חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוכי

shy-1

New member
היי טוכי, אם אני יוצא מהנחה שאינך

צוחק עלי, היא לא עשתה כלום !!!, יש תסריט והיא אומרת את שורותיה. חג שמח,וסוכת שלום. נ.ב. נדמה לי שטוכי לא כותבים כך,אך כמו שאמרת "אבל לא משנה"

tuchi

New member
מה?????????????????????

אני אומר שאני יודע שהיא לא עשתה את זה באמת עד כאן ברור??? אבל איך כאילו בסדרה היא עשתה את זה? זהו עכשיו כולם הבינו??? וזה לא תוּכִּי אלא טוּכִי קיצור של השם משפחה שלי טוּכפֵלד אבל לא משנה!

American_Woman

New member
אני אנסה לעזור...

כי שיגע אותי חוסר התקשורת כאן... :) הבן אדם שואל איך הבחורה בסדרה, בפרק, בקטע, בדמיון, לא במציאות, הבינה מה ג´רי וג´ורג´ אמרו. והאמת שגם אני... :)

אולי אצליח להסביר

בסדרה היא הרי מיומנת בקריאת שפתיים, וכדי להראות שג´רי וג´ורג´ לא ממש הצליחו להסתיר את השפתיים היא אומרת להם. חוץ מזה יכול להיות שהיא ניחשה מה הם אומרים, היא בטח רגילה למצבים כאלה.

למעלה