עוד צעד לעבר דו קיום

sela v

New member
לנו מותר לעזור לשליטים מושחתים

לשלוט על עשרות ואף מאות מיליונים, ואנו שולטים על מיליונים פה, ואחרי שמישהו קם נגדנו הוא זה שלא בסדר.

masorti

New member
אנחנו לא שולטים על מיליונים.

רוב הפלשתינים נמצאים תחת שליטה מלאה של הרש"פ. וכמדינה שלא הכי אהודה בעולם, אין לנו את הלוקסוס לבחור שותפים ולמכור נשק רק לאמא תרזה . חוץ מזה, אם לצרפת היה מותר למכור נשק וציוד גרעיני לסדאם חוסיין, אז גם לנו מותר למכור נשק למשטרים מפוקפקים. ולא שמעתי שארה"ב נמנעה מלצייד את המוג'הידין באפגניסטן כשזה התאים לצרכיה, או לחמש ולהדריך צבאות של דיקטטורים בדרום אמריקה.

sela v

New member
ענית לי במדויק

תקשיב לאויבך ולשכניך, ולהם יש בדיוק אותם תירוצים. גם לארה"ב אין את הלוקסוס שאזרחיה ירדו מרמת חייהם הגבוהים, כי אז הנשיא לא יבחר בשנית. לגבי הפלסטינאים, ישראל עדיין קובעת את חופש התנועה אפילו של ראש הפלסטינאים.

sela v

New member
לי הציעו עבודה בתחום

הבטחוני, וסירבתי. לפחות בדבר הזה אני יכול להחליט בניגוד לצבא שהוא נעשה בכפיה.

סלוניק

New member
השקפת עולם.

אתה רואה את התהליך כאילו ישראל מנסה להגשים מטרה של יחסי שלום עם מדינות מוסלמיות ומשתמשת בכינון מדינה פלסטינית כאמצעי, בעוד שבעבור רוב הישראלים הנסיגה מן השטחים היא אמצעי להגשמת מטרות רבות שזו רק אחת מהן.

Ragamala

New member
ביצוא בטחוני אתה מתכוון לאמל"ח

שאנחנו מספקים להם ואמצעי מיגון. אבל מדינה שוחרת שלום כמונו תוותר על פרנסה ממלחמה למען שלום, לא????

מה הקשר לדו קיום?

שרון הפך בימים אלו לחביבם של שליטי ערב והעולם המוסלמי. המסר שהם מעבירים - תוותרו על שטחים ותשמעו מאיתנו מילים יפות. הצרה היא שאין לנו הרבה נכסים לוותר ובאחד הימים יחזרו לשנוא ולהסית נגדנו.

Azazel

New member
חדשות טובות, למרות,

שאני לא מת על משטר מושאראף. נחייה ונראה.

פייייייייי

איך המילה ערבי הפכה לקללה במדינה !! הפכה לסמל של זלזול וחוסר הערכה ועוד באים בטענה למה הערבי לא מגלה נאמנות , כולה פגישה בין שרי החוץ וכבר ניתחתם את כל העולם המוסלמי ושמתם את המשטרים על המזבח שלכם , וכשאני אומר אתם מתכוון ליהודים שישר מתחילים לשלוח כל מיני התבטאויות מתחכמות ,מצחיק אותי שמרכז העולם רחוק מלהיות בישראל וחלק מהאנשים כאן עדיין חושבים ככה , נו באמת תתעוררו מהאשליה

sela v

New member
שכחת שהיהודים הם העם הנבחר

ובגלל זה הם מתרכזים בעצמם.

Azazel

New member
מוזר - לא ראיתי שום קשר לקללה או לא

הפקיסטנים באמת לא ערבים.

למעלה