עוד צ'אנס

אמרתי את זה כבר ואני אגיד את זה שוב

אני לא מתכוון לפתוח הודעה חדשה ולהתחיל את המוסף של הנרי, וגם לא לכתוב בו, עד שאני לא רואה לפחות שלושה כתבים שהם לא ליסטה.

Kenny Girl

New member
ומה אני?! קקי?! גם אני כותבת!!!

לא כמו פעם אבל זה ישתנה בקרוב ואתם יודעים את זה!!

את לא צריכה להתעצבן

פשוט במוסף של הנרי (שבסוף לא יצא) אף-אחד לא כתב, וזה כולל אותך. עכשיו התחלת לכתוב, וזה טוב, אבל לדעתי אני וליסטה כתבנו מספיק אז אני לא מתכוון לכתוב עד שמישהו אחר יכתוב, לא אכפת לי אם זו תהיי את, או הילה, או חופית. ואני לא מדבר על זה שצריכים לכתוב בעיתון, אלא במוסף.

קרייטון

New member
אני אכתוב כדיי שרייסט לא יהרוג אף

אחד ראיון עם ג'ו! שלום ג'ו: שלום אמרו לך פעם שאתה חננה ג'ו: *מוריד את הראש* כן... ושאתה הגיבור שלי! ג'ו: *מרים את הראש מפלא* באמת? לא! אבל עדיין יש כמה שיחשבו ככה ג'ו: *מרים את הראש מפלא* באמת? לא... תחשוב לפעמים! ג'ו: עוד משו? כן, איך זה שיש לך כזה דיג'ימון מגניב ואתה כזה... אמממ.. אתה יודע... ג'ו: דיי עם זה *צועק* אבטחה! איי עזוב אותי דיי עם זה יא $##$@&% אני אפוצץ לך ת#$@*$@ שאר הראיון צונזר...

נייקו, היה מוסף כזה וחבל שלא ראית

וקרייטון, *דופק את הראש בשולחן* לא הבנת כלום. התכוונתי שתכתבו במוסף!

Digi Lista

New member
אבל לא להזניח גם את גיליון 5...

הוא עלוב לבינתיים... חבר'ה בסוף לא רק הנרי לא יבוא אלא גם האחרים,אני אתחיל אם צריך את מוסף הנרי אבל עזרה נידרשת... והינה התמונה מאתמול שכרגע לא נראה במופע בארץ,תודה רבה לנו...

עכשיו זה רשמי

אחרי שהנרי נפגע הוא היה צריך מישהי לצאת איתה ואתם לא יודעים איך ריקה אוהבת אותו,בשבילו היא הסכימה להיפרד מדייויס. "דייויס הוא סתם טיפש" אמרה ריקה בראיון איתי "ולמרות שאני חולה על נערי משקפת ואני עדיין קצת אוהבת את דייויס וגם את טאקאטו,הנרי הוא מאוד חשוב בשבילי ובשבילו אני מוכנה לעשות הכל" אבל ריקה היא לא בחורה שתהיה עם מישהו שהיא לא אוהבת ובראיון הזה היא חשפה שאחרי שלהנרי הכל יעבור היא תנסה לצאת עם טאקאטו.

Digi Lista

New member
אני מזכירה שיש עוד פחות מחודש....

הנרי לבינתיים לא מגיע,אתם רוצים שהכול יתבטל בגללנו? יאללה תתחילו להביא רכילויות,שמועות,ראיונות,תמונות,חידונים וכו'...חיכינו לביקור(שלא נדבר על הכוכבים)ובסוף כלום לא יצא באשמתנו...

Digi Lista

New member
עוד דברים שכנראה לא נראה מהנרי...

לפחות לא בארץ,כרגע לאור ההתנהגות המעליבה שלנו הנרי הודיע רשמית דרך אמרגנו שהוא לא בא לארץ,נתנו לנו שני צ'אנסים וזילזלנו בהם,אם איכפת צריך לעשות משהו(כפיצוי...). התמונה הזאת נלקחה ממדידת התלבושות לשיר "זהו הנרי בוי", שיר מדהים המלווה בריקוד המכיל החלפת עשרות תלבושות וקליפ מהמם,אתם בטוחים ששווה לנו לוותר על זה?

Digi Lista

New member
רגע השיא בשיר "זהו הנרי בוי"

ואנחנו עומדים לפספס אותו ואת הנרי בגדול,חייבים לפצות אותו!

Digi Lista

New member
תמונה נדירה שהנרי תרם לנו

לכבוד המוסף שלו,הוא היה ממש נחמד והתלהב שאנחנו אוהבים אותו ורוצים להכין לכבודו מוסף מיוחד אחרי שפנו אלינו ושיתף פעולה ברצון,אבל אנחנו איכזבנו,התמונה הזאת הכילה מידע בלעדי שהנרי סיפר לנו על האודישינים לסדרה(זאת התמונה מהפיילוט לעונה השלישית) אבל הפסדנו(נקווה שהמצב ישתנה)את הכתבה והינה דוגמא קטנה ממה שהחמצנו.

Digi Lista

New member
מעוניינים לראות את הנרי בארץ?

חייבים לפצות אותו ב"ביג מוסף" מרשים במיוחד(בנפרד/שרשור חדש),אנחנו במערכת מתחייבים לשלוח לו את הקישור ולהוכיח לו שאוהבים אותו מאוד גם בישראל. כמו כן אסור לזלזל בכוכבים האחרים ולקפח אותם ולכן אל תפסיקו להביא את המידע הכי חם,את הדיווחים השופים היישר מהחזרות,סיפורי האהבה-שנאה,השמועות,התמונות ובכלל מה הגיליון העלוב הזה? תשקיעו-הכוכבים יגיעו, לא נשקיע אף אחד מהם לא יגיע ויופיע!

Digi Lista

New member
תיקון קטן...

זה הגיליון החמישי לא השישי,לא להתבלבל עם מוסף הבנות הוא לא קשור לעניין(אבל הוא היה חתיכת עבודה)...

פינה חדשה

מהיום תיפתח בעיתון פינה חדשה בשם "משחקים דיגיטליים". בפינה הזאת נדבר על, ניחשתם נכון: משחקים דיגיטליים! או בשמם הנפוץ יותר: משחקי מחשב! אבל לא כל משחק מחשב, אלא רק משחקי מחשב של דיג'ימון, כמובן. והיום נסקר משחק חדש בשם: "3D Digimons". במשחק מתחילים עם אחד מחמישה דיג'ימונים: פאטאמון, פאלמון, טנטומון, גאבומון וגאטומון, כשהמטרה היא להציל את אגומון וטאי ובעזרת שני המלאכים החביבים אנג'מון ואנג'וומון, לעזור לאגומון וגאבומון לדיג'יגדול לצורות המגה שלהם. השלבים מותאמים לכל דיג'ימון: כאשר תשחק עם פאלמון, תתחיל ביער ושאר הלשבים יהיו מכוסים גם כן בשלל צמחים. אם בחרת בטנטומון, תתחיל במדבר והאויבים העיקריים שלך יהיו חרקים, כמו קוואג'מון. אם תבחר בגאבומון תשחק בהרים, פאטאמון ישחק בכפר הראשונים ואפילו יצטרך להילחם באילקמון בשלב מסויים. גם תתחיל את המשחק כשבחירתך היא גאטומון, תצעד במערות אפלות ובטירות חשוכות עד שתמצא את קארי, ומאותו רגע תשחק במקומות שמחים וחביבים יותר. והנה תמונה מהמשחק.

למעלה