עוד צ'אנס

Digi Lista

New member
טאי ודי(הטור השני של טאי).

מה קורה חבר'ה?זה טאי(בטור האישי שלי). רציתי לספר לכם בישראל שהבנות נורא נהנינו מהמוסף המיוחד שערכתם לכבודן,אפילו ריקה שמתעקשת להיראות קשוחה בדרך כלל נתפסה מזילה דמעה,תיזהרו לספר לה שגיליתי לכם,אתם לא רוצים שאני אקיע על כיסא גלגלים אליכם,נכון? בטור הקודם והראשון שלי סיפרתי לכם שגם לנו יש חיים פרטיים אפילו שלא תמיד זה נראה ככה ואני באמת מבקש שתכבדו אותם,דיברתי באימייל עם בן שעועית מהמורדים(בוניטה נמאס!לנו יש שירים יותר סוחפים!!!)והוא סיפר שאצלכם הכול נורא קיצוני וכשהם באו בפסח לביקור גדול(אבל לא כמו שלנו,שלנו כמובן שווה פי כמה וכמה!!!)הם נאלצו לעבור מלון,לנו אין זמן להתעסק בדברים האלה אז חבר'ה אנחנו אוהבים אתכם ומבינים שאתם רוצים להיות קרובים אלינו ואנחנו מעריכים ואוהבים אתכם בחזרה,רק לא לצאת מפרופורציות(על אף שאנחנו בהחלט שווים שתצאו בשבילנו מפרופורציות,אחרי הכול לא כול יום כולנו נוחתים במקום קטן כשלכם...) מה עוד רציתי לכתוב לכם הפעם? האמת שאני לא בטוח שאני זה שצריך להגיד לכם אבל הנרי נורא נעלב מכם בישראל,בימים האחרונים אי אפשר לדבר איתו,כול פעם המנוי לפלאפון שלו "אינו זמין כעת, אנא נסו שוב במועד מאוחר יותר" ובבית לא מעבירים אליו את השיחות,הוא לא מדבר עם אף אחד והוא ממש פגוע,אני אגיד לכם את האמת אני מבין אותו לא כיף לדעת שלא אוהבים אותך,לי אין בעיה כזאת כי אותי באמת כולם אוהבים עובדה שהציעו לי אישית(לא לסוכן שלי אלא פנו אליי ממש!)לכתוב טור,בכול זאת אני מבין את הנרי. החלטנו כול השחקנים להזדהות איתו מה שאומר שהביקור מוטל בספק כי כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם מבחינתנו,ואם הנרי לא בא אף אחד לא מחליף אותו במופע,סוזי לא באה כי אין מי שישמור עליה,טריירמון לא בא ומהסבך הזה יוצא שלא בטוח שנגיע,אז בואו ונפצה אותו,אני רואה שאתם עובדים על העניין ואני מתחייב שאנחנו נלחץ עליו מהצד שלנו. מקווה שעד הפעם הבאה הנרי יצא מזה ונוכל לדבר רק על הביקור שלכם מכול הלב,טאי

Digi Lista

New member
תיקון מערכת לטור של טאי.

בטעות הושמטה בהורדה לדפוס המילה "ואנחנו" במשפט הפתיחה ולכן המשפט נראה עילג במיוחד. המערכת מתנצלת על הטעות.

Digi Lista

New member
מה עובר על ריקה?

הגיע אלינו למערכת מכתב זועם מקורא עצבני במיוחד שטען שמהדיווחים שלנו אי אפשר להבין מה באמת קורה עם הכוכבת בתחום הרומנטי. למערכת שלום רב, אני קורא קבוע את עיתונכם אבל לאחרונה אני כועס,איפה האמינות שלכם?רגע אחד אתם מדווחים שבין ריקה למאט יש משהו כבר כמה זמן ובמוסף של הנרי חזרתם ודיווחתם כמה פעמים שבין השניים מתחולל משהו רציני כבר שנתיים שאולי יוביל אף לחתונה. כמעריץ של ריקה אני מאוכזב מכם,אתם לא יכולים להגיד לנו חד וחלק מה קורה איתה?בעבר דיווחתם גם על חיבור תמוה בין ריקה לדיוויס ולטאי(ולא רק),איך אפשר להבין ככה? תתחילו לתאם גירסאות או לפחות להסביר את עצמכם ולא להשאיר מעריצים כמוני באשליות שאולי יש לנו סיכוי איתה כשתגיע לישראל. ואתם גם צריכים להקדיש לה מוסף,היא כול כך יפה ושחקנית מרשימה שעתידה עוד לפניה. אם לא תסדרו את הבלבול אני מפסיק לקרוא את העיתון שלכם. מקווה שתענו לי,קשוח כמו ריקה. נ.ב. תפרסמו יותר תמונות שלה!

קשוח כמו ריקה היקר

רשמית, ריקה נמצאת עם הנרי. כל השאר הם שמועות שאולי לא נכונות ואולי כן. יכול להיות שריקה בוגדת, אבל בינתיים אנו לא יודעים. המערכת מבטיחה כי תבדוק את זה וגם תערוך כתבה מיוחדת לכל דמות בה יכתב עם מי היא ועם מי היו לה רומנים כמו שנעשה במוסף של הנרי.

אני בשוונג!

מכתב שהגיע למערכת: שלום לכם, צוות העיתון. היית מעוניין בכמה שיותר תמונות בעיתונכם, אבל רק רשמיות, לא פאנארטים. בתודה רבה, המאמן האמיתי.

עוד מכתב!

שלום, לאחרונה התאהבתי בעונה השלישית ואני רוצה שתכינו עליה כתבה ענקית (הערת הכותב: וכאן ליסטה אומרת: "יאאאאאאאש!!!!!!") ואולי אפילו תקדישו לה גיליון שלם. בברכה, הגוגל-בוי המקורי. תגובת המערכת: גוגל-בוי המקורי שלום רב, אנו נתייחס לפנייתך ומבטיחים לך שהגיליון השישי יוקדש לעונה השלישית ובו יהיה סיקור מלא על כל דמות, על הדיג'ימון שלה ועל הדרך שבה הגיעו השחקנים לסדרה. בברכה, המערכת.

Digi Lista

New member
נראה שכבר מחר יצא המוסף לעונה 3....

אם כבר נידבו אותי ואני חברת מערכת שמחר נמצאת בבית(
)אני בהחלט אנסה להכין מוסף עונה שלישית שחבל על הזמן(ועזרה לא תזיק ,אתם יודעים...הרגתי את עצמי בשבוע שעבר...),אגב מוסף לעונה הרביעית נכין(כול חברי המערכת וזה כולל כולללםםםםםם!!!)כשהעונה הרביעית תגיע לארץ(ביחד עם הכוכבים),מוסף נוסטלגיה לעונות 1+2 נעשה ממש בקרוב. הגיעו אלינו עוד מכתבים,מייד נפרסם אותם...

Digi Lista

New member
תשובת המערכת.

שלום המאמן האמיתי קיבלנו את מכתבך, אנחנו עובדים על השגת תמונות רשמיות,בעיקרון העיתון שלנו אינו מתעסק בתמונות רשמיות אלא בעיקר בתמונות פפארצ'י אבל אנחנו בהחלט נשתדל. תמשיך לקרוא ולפנות אלינו, בברכת יום כתום המערכת

Digi Lista

New member
ושוב עולות שמועות על קוג'י ואיזומי.

בגיליון הרביעי כמעט השתגענו מכול השמועות וההכחשות לגביי איזומי,בכלל כשמדובר בחבר'ה שלנו מדיג'ימון יש כול כך הרבה שמועות וגירסאות ורק כמה מהן נכונות. אנחנו מבחינתנו מביאים אליכם כול ידיעה שמגיעה לאוזנינו,אחר כך אנחנו חוקרים ומעדכנים אם יש אמת בדברים. התמונה הזאת צולמה במהלך קליפ למופע המדובר ביותר לאחרונה,אומנם התמונה מבויימת אבל נראה שיש בין השניים כימייה רצינית,ימים יגידו.

Digi Lista

New member
הפרסומת של התאומים.

הפירסומת הזאת היא הראשונה בסדרה של קמפיינים לגלידות. כפי שוודאי הבחנתם לופמון וטריירמון נבחרו להוביל את הפירסומת לגלידה שוקו-וניל מכיוון שבסדרה יש את המשפט הקלאסי "את בדיוק כמוני רק בצבע שוקולד עם עוד שתי קרניים", מלהקי הפירסומת רצו לקחת בהתחלה את צוות רוקט מ"פוקימון" אך ברגע שראו את הפרק המדובר ידעו שמצאו את מבוקשם. בקרוב המשך סדרת הפירסומות עם תמונות בלעדיות של הכוכבים בטרם מופצת הפרסומות בעולם.

Digi Lista

New member
רשימת הדרישות של חלק מהכוכבים.

ניחשנו במערכת שיעניין אתכם לדעת מה דורשים חלק מהכוכבים מהמלונות שיארחו אותם. בוודאי תהיתם למה רשמנו מלונות התשובה לכך פשוטה- מדובר בסטארים בקנה מידה עולמיים וסביר להניח שמעריצים ועובדי תקשורת ינסו להתפלח לחדרים במטרה לצלם ולהצטלם עם הכוכבים,לקנות מהם מוצרים ולהרגיש חלק מהם(היינו ממליצים להימנע מכך כי מדובר עבירה חמורה על חוק ופגיעה בצנעת הפרט!) ולכן החליטו המארגנים לפצל את חמולת הכוכבים בשישה מלונות שונים ברחבי הארץ(מלבד קודי שיש לו קרובים בארץ והוא יתארח אצלם),את שמות המלונות לא נוכל לחשוף מטעמים ברורים,לעומת זאת את רשימת הדרישות(חלקים ממנה בכול אופן)שהגיעה לידינו אין שום הגבלה לפרסם. אז קבלו,קראו ותופתעו מה חלק מהכוכבים דורשים. מאט וגאבומון: השניים ישתכנו במלון באיזור תל אביב, המלון שיארח אותם יאלץ להשיג מערכת סטריאו משוכללת במיוחד,פוסטרים של ריקה על הקירות,גיטרות מסוגים שונים,מבחינת אוכל גאבומון ביקש מאכלים שלא מכילים נבטים. מימי: מימי תשתכן בסוויטה יוקרתית באיזור הצפון בסמוך לפאלמון,יולי והוקמון אך לא באותם החדרים. מימי ביקשה ארון גדול במיוחד לכול הבגדים שלה, מגזיני אופנה מכול העולם ורשת כבלים אמיריקאית שמכילה רק תוכניות אופנה, כמו כן ביקשה הכוכבת לקלוט את ערוץ "החיים הטובים" הישראלי. קארי,טאי, אגומון ודיוויס: הרביעייה תמוקם בחדר יוקרתי במלון בים המלח,קארי רצתה חדר לבד אולם טאי לא היה מוכן לקחת את הסיכון ולאבד אותה שוב וגם ההורים של השניים מרגישים ביטחון רב יותר כשקארי בהשגחת טאי,טאי מצידו התעקש שגם אגומון שותפו ודיוויס תאומו יהיו עימם באותו החדר,בהתחלה הייתה התנגדות מצד המארגנים אך בסוף הם השתכנעו.ומי שתהה לגביי גאטומון השמועות אומרות שהיא תבלה בחדר מיוחד עם אימפמון. לרביעייה אין דרישות מלבד חבילת ערוצי הספורט בלוויין ובכבלים,נוף מול מגרש ספורט(נחשו מי ביקש את זה...)ועודף משקפי צלילה,ממתקים וגם מלפפון חמוץ שיהווה ניגוד לקארי המתוקה והדביקה. הפרונטיירים:מכיוון שהביקור משמעותי במיוחד עבורם(קידום העונה הרביעית שתתחיל באותו הזמן)לא נראה שישאר להם זמן לנוח במקום אחד והם ינדדו ברחבי הארץ במקומות שונים,הם ביקשו שיביאו להם המון חטיפים וטאקויה הוסיף ואמר "אנחנו זקוקים לממתקים כדי לאגור אנרגיה,ובכלל כשמטיילים חטיפים הם ה-דבר!אה,וגם כשלומדים למבחנים" טקאטו וג'רי:זה לא מה שאתם חושבים. הם לא זוג.ההיפך. בחזרות האחרונות שערכו החבר'ה הגיע העימות בין טקאטו לג'רי לשיא,הצרחות והדמעות שברו את החלונות באולם החזרות,השניים שידועים ביחסי האהבה-שנאה שלהם במציאות וביחסי האהבה בסדרה עצמה הטילו וטו על המפיקים שאם לא מרחיקים אותם אחד מהשני במהלך הביקור מישהו מהם יאלץ לפרוש,המפיקים נלחצו ושלחו את שני הבכיינים לטיפול פסיכולוגי מיוחד,הפסיכולוג המליץ להם להימצא ביחד בחדר בביקור בארץ ואולי כך יחסיהם ישתפרו,בינתיים השניים לא מדברים והדרישות שלהם מלבד שיפרידו ביניהם(מה שהמפיקים לא מוכנים בשום פנים ואופן) בעזרת דלת פלדה עבה במיוחד היו לקבל אוכל צמחוני וטקאטו ביקש להימנע מלחמניות. אגב ג'רי וטקאטו יגורו בחדר עם גילמון,קאלומון,ליאומון וארמדילומון. קן:לקן לא היו דרישות מיוחדות ועד רגע כתיבת הכתבה לא קיבלנו מידע על המלון בו ישוכן. בקרוב אנחנו מבטיחים להביא את המשך הדרישות ותנאי האירוח של שאר הכוכבים,ועד אז אל תפסיקו לכתוב לגיליון החמישי ולמוסף של הנרי,לדוח על כול פרט ולהביא תמונות,שמועות וראיונות.

Digi Lista

New member
בקרוב מוסף הפאדיחות של הכוכבים...

ומה יהיה במוסף? -תמונות מפדחות במיוחד של הכוכבים מאירועים שונים,מסוג הדברים שבהחלט הם לא ישמחו שתיראו(ולמרות הכול הם שיתפו פעולה). -שיחות על פאדיחות מהחיים ובזמן הצילומים. -הרכילויות הכי מפדחות שסופרו עליהם ועוד אינספור הפתעות,שווה לחכות(וגם לעזור,הגיליון הזה כחול מידיי...)!!! (והינה הקדמה קטנה למה שיהיה במוסף-התמונה הזאת נלקחה מהפגישה הראשונה של כול שחקני העונה הראשונה,אנחנו שמחים שמאז יצאו להם תמונות יותר טובות...)

star_female

New member
יש תמונות סותרות

קוג'י וטאקוייה(!) נראו בפוזה הבאה באחת ההפסקות מהחזרות בחדר ההלבשה של השחקנים... מאוד מעניין מה הולך שם...

Digi Lista

New member
ואם זה לא מספיק יש עוד כמה...

כול מי שיש לו מידע מוזמן לכתוב לנו,הקוראים מודאגים. היינו בטוחים שהתמונה הזאת למשל היא מאיזו סצינה אבל היוצרים טענו שמעולם לא היה קטע כזה בסדרה או במופע... ולמישהו בא לעזור במוספים המיוחדים?המערכת תקרוס עם לא תשתפו פעולה ותעזרו כתבים יקרים.

אני יודע מה קרה בתמונה הזאת!

בתמונה הזו קוג'י וג'נפיי הולכים אחרי שהם רבו על איזומי. הם הצלם היה מתרחק קצת הוא היה תופס את כל התמונה, שבה נראית גם איזומי המבולבלת, טאקויה וטומי.

Digi Lista

New member
ועוד על איזומי וקוג'י.

כיאה לנו אנו מדווחים לכם על כול דבר שקשור בכוכבים ובביקור שלהם בארץ,מכיוון שחשוב לנו להיות ראשונים חלק מהידיעות סותרות עד להוכחות הממשיות,התוצאות לכך עלולות להיות אינספור ידיעות סותרות על רומנים ומערכות יחסים למשל,כפי שהסברנו יש לקחת את השמועות בעירבון מוגבל עד שלא נבסס/נכחיש את הדברים באופן מוחלט. התמונה הזאת הגיעה למערכת מצורפת למכתב של שני אחים שיש להם משפחה ביפן,הם טענו שאיזומי וקוג'י זוג למרות הכול,בדקנו את העניין ואולי הם זוג אבל התמונה הזאת היא מפרסומת לתוכנית האהבה שתוכננה לעלות לשידור בהנחייתם בחורף שעבר,לפי הדיווחיםהתוכנית בוטלה ברגע האחרון כי השניים הגיעו למצב בו לא יכלו להחליף ביניהם מילה מרוב שנאה(אנחנו בודקים לעומק את כול השתלשלות העניינים).

Digi Lista

New member
תודו שזה עושה חשק לצפות במופע!

רק תיראו את התמונה הזאת שנלקחה מהקליפ של הדיג'ימונים משלוש העונות הראשונות,זה שסיפרנו לכם שהילדים מצטרפים וצועקים "דיג'יגדל" וכולם גודלים. מלבד הקליפ הבאמת 100ממממממםםםםםם ביופי,השיר והריקוד הפצצתיים הדיג'ימונים יצאו מדהימים,כול החבורה נסעה להצטלם במקום אקזוטי ויפהפה שארמדילומון גילה בעולם הדיגיטלי,תיראו את גריימון מלחמתי ותגידו שאין לכם חשק להזמין כבר עכשיו כרטיסים למופע(הראשון,השני,השלישי...כול כך שווה שיוצאים עם טעם של עוד!)

Digi Lista

New member
ואנג'מון ../images/Emo99.gif שווווהההההההה!!!

מבירור שערכנו גילינו שהקליפ הזה צולם במשך לא פחות מחודשיים והוא הקליפ הכי יקר מבחינת ההפקה שלו מבין כול הקליפים במופע. זה רק אנחנו או שאין מילים מלבד וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Digi Lista

New member
עוד מכתב שהגיע למערכת.

למערכת שלום והיי, תמיד אני קוראת את מה שאתם מכינים ותמיד נהניתי,ראיתי שלאחרונה אתם באטרף מוספים לכבוד בואם של הכוכבים(מקווה שגם אחרי שהם יעזבו תמשיכו לשמור על כזאת רמה). רציתי לבקש מוסף זוגות(אבל אל תשכחו גם את הרכילויות כמו תמיד,ואל תזניחו את הגיליונות הרגילים במקביל למוספים),מוסף נערי משקפת,מוסף זאבים בודדים ומוסף השירים שיהיו במופע(את זה בטח כבר תיכננתם להכין במסוך לנחיתת הכוכבים בארץ). לגביי מוסף הפאדיחות תגדילו אותו,פספוסים זה אחלה של דבר! ואל תשכחו שהבטחתם מוסף בנים ומוסף נוסטלגיה. מקווה שתתייסו אליי,בתודה קוג'יה נ.ב. פיספסתי את שני הגיליונות הראשונים,איפה אוכל למצוא אותם?

למעלה