עוד צ'אנס

גיליון שישי רואה אור לראשונה!

שלום לכם, קוראים יקרים. מה שלומכם? נהנים ממוסף הבנות של הכתבת המיומנת שלנו, ליסטה? טוב מאוד! אבל גם אם יש מוסף מעולה זה לא אומר שצריך להזניח את הגיליון השישי, נכון? אז קדימה, כתבים! לעבודה (חוץ מליסטה שקיבלה חופש בגלל שהיד שלה כואבת)!

ונפתח את הגיליון השישי עם תקציר קצר

החלטנו להביא לידיעתם של הקוראים שעומד לצאת סרט חדש של העונה השנייה בשם: "". והנה תקציר הסרט: דיוויס, יולי, קודי, קן, טיקיי וקארי מחליטים לצאת לטייל בעולם הדיגיטלי כשלפתע הוא ננעל והם לא מסוגלים לחזור לעולם האמיתי. נודע להם שהיצור שנעל את השער הוא התמזגות דיגיטלית של אדם ודיג'ימון שיצאה מכלל שליטה והתעוותה עד ליצירתו של יצור מרושע ואכזרי. החבורה מחליטה למצוא את היצור הזה ולהשמיד אותו. בינתיים בעולם האמיתי יש בעיות: דיג'ימונים שנהרגים בעולם הדיגיטלי מגיעים איכשהו לעולם האמיתי והורסים את העיר. טאי, מאט, סורה, איזי וג'ו מנסים להילחם בהם, אבל אין להם דיג'ימונים והם לא מצליחים. בינתיים בעולם הדיגיטלי, דיוויס והשאר נלחמים בדיג'ימון חזק מאוד ואז מגלים סוג חדש של דיג'יגדילה: דיג'יגדילת הנפש. כשדיג'ימון מת, והוא והשותף שלו נמצאים בקשר רגשי חזק, הם מתמזגים דיגיטלית לדיג'ימון חזק במיוחד. הדבר הזה קורה גם לשאר בעולם האמיתי וכך מצליחים האחרים להביס את הדיג'ימונים שמגיעים לעולם האמיתי. כמו-כן ידוע לנו שבסרט זה ייחשפו צורות המגה של כל הדיג'ימונים מהעונה הראשונה. אבל האם דיג'יגדילת הנפש חזקה מספיק כדי להביס את היצור החזק שנעל את העולם הדיגיטלי? ומה יקרה לאחרים בעולם האמיתי? חכו ותראו.

Kenny Girl

New member
שירם של יולי, ננסי קן ומאט!!

כן כן חברים! עבדתי קשה מאוד (^_^) כדי להשיג לכם את השיר שיהיה במופע הגדול!!! כפי שאתם יודעים מאט וקן כבר שרים כמה שירים, אבל זה לא מונע מהם לצרף לשיר הזה גם את יולי (חברתו של קן) וננסי (חברתו של מאט, מה לעשות, סורה כבר לא בתמונה... ^_^) קבלו את השיר: רק החיים!!! יולי: סך הכל אני רוצה לחיות את חיי בשקט לא רוצה מלחמווווווווווות קן: נמאס לי להתנגד בין חום לקור ורע וטוב רוצה לחיות בכייייייייייף!!!! כולם: רק החיים לוקחים אותי! רק החיים נוהגים אותייייייי רק החיים לוקחים אותי (יולי וקן ברקע: לוקחייייים אותי) רק החים נוהגים אותי נוהגים אותיייייי מאט: סך הכל אני רוצה לחיות את חיי בשקט לא רוצה מלחמווווווווות ננסי: נמאס לי להתנגד בין חום וקור ורע וטוב רוצה לחיות בכיייייייייייייייף!!! רח החיים.... 2X הסוף

ראיון עם הנרי:

כאן רייסטלין (זה השם שלי בשטח
) מדווח מהשטח. אני כאן ביפן ובאתי לפה כדי לראיין את הנרי בקשר למה שקרה עם המוסף עליו בשבוע שעבר. מצאתי אותו יושב בחדרו במלון, מדוכא. אני: שלום, הנרי. מה שלומך היום? הנרי: אני די בסדר, פשוט עדיין לא התרגלתי לרעיון שאף-אחד בארץ שלכם לא אוהב אותי. אני: אבל עובדה שהגיעו בקשות שנכתוב עליך. זה אומר שכן אוהבים אותך, לא? הנרי: אבל מצד שני, כשלא כתבתם דבר אף-אחד גם לא שלח מכתב תלונה. אני: תשמע, זה היה רעיון חדש, והוא פשוט לא עבד. אתה לא צריך להיות מדוכא. הנרי: שיהיה. אני: כמו כן שמענו שאתה לא מתכוון לבקר בארץ בגלל המקרה. הנרי: נכון, כי כמו שכבר אמרתי: אף-אחד לא בארץ שלכם לא אוהב אותי, ומה הטעם להופיע במקום שבו אף-אחד לא אותך? אני: אולי תבוא בכל זאת? הנרי: אני אחשוב על זה. אני: יופי, זה כבר טוב. אז להתראות. הנרי: להתראות. טריירמון: להתראות. קדימה, הנרי, צא מהדיכי. ריגעווון! תודה להנרי ולכם, כתבינו היקרים, שבזכותם חלק גדול מהמופע יבוטל בגלל שהנרי לא יגיע. באמת כל הכבוד לכם.

Kenny Girl

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

הנרי תבואאאאאאאאאאאאא!! אני רוצה לגנוב לך את הווסט המדהים שלך ולצבוע אותו בשחור~! אני רוצה לשמוע את הקול המדהים שלך בלייף! אני רוצה את השיער שלך ומקווה שהוא לא מלא בכינים!!!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה אותך הנרי!!!!!! (לא כמו שאני רוצה את מאט ריי וג'ואי אבל עדיין אני רוצה)

Kenny Girl

New member
<<מתחילה לקפץ באושר עם תמונה של הנר

-י ביד>> (תפוז מוגבל...) "הוא מגיע הוא מגיע! ידעתי שהוא לא יאכזב מעריצות!!"

Kenny Girl

New member
אוף... זה היה אמור לעבוד... ;_;

רגע אחד!! כרגע נמסר לי ש... מעריצה של הסידרה שלחה מכתב למערכת למערכת שלום!! רציתי להגיב על מה שקראתי כאן. קראתי שהנרי לא הולך להגיע וזה ממש חבל כי אני מעריצה שלו מספר 1 (הערת דנה: לא נכון!! אני מספר 1!) ואני אהיה נורא מאוכזבת, וכך גם האחרים, עם הנרי לא יגיע, הרי גם הוא חלק מהסדרה! נכון שדי ננטש ע"י הכותבים (הערת כתבת: הי!! >_<) ולא היה לו נעים, והזדהתי, וזה לא המכתב הראשון שאני שולחת לכם בנוגע לזה! אשמח מאוד עם תחזירו לנו תשובה, ושתהיה טובה מעריצה של הנרי מספר 1

לא הייתי פה אז לא ראיתי את כל...

ההודעות החדשות לצערי הרב..דברתי עם הנרי והוא אמר שהוא יבוא ^^ אמרתי לו שלא יהיה מדוכא בגלל שאוהבים אותו כאן באמת!ואפילו הראתי לו את אוסף התמונות שלי עליו ^-^ אז אפשר לשמוח כי הנרוש' בא!^^

Kenny Girl

New member
יייייייייייייייייייש!!

אני מעריצה מספר 2 שלו!! (ווילו 1, דנה 3 והקוראת 4)

אמממ..

כן אבל תאלצו להסתפק בחצי מהראיון מכיוון שחלקו הוא די..אממ..אישי וחסוי. הנרי:אני מדוכא.. רואים את זה על הפנים שלך.. הנרי:באמת?*מבט מופתע* לא..אבל אני מכירה אותך טוב כדי לדעת שאתה מדוכא. הנרי:אה..*חוזר לדיכאון* הנרי..די עם הדיכי הזה!!זה לא מתאים לך..אני לא אוהבת כשאתה בדיכי. הנרי:מה לעשות?..אף-אחד בישראל לא אוהב אותי! מה אני עז?..אני לא מישהו בישראל?? *פה אני קוטעת את השיחה..היא הגיעה לפרטים מאוד אישים וצעקות ומריבות* הנרי:אני לא רוצה.. אבל אני רוצה!! הנרי:תרצי.. טריירמון:הם שוב רבים \: אוי!אתה כזה מעצבן!! הנרי:וגם את.. אני שונאת אותך!!! הנרי:אני לא שונא אותך.. איזה חמוד.. הנרי:גם את חמודה.. טריירמון:איכססססססס!!!!!!*מכסה את המצלמה* *מזיזה את טריירמון* אז אתה בא לישראל? הנרי:אממ..אולי.. לא אולי!בטוח!! הנרי:ארג..נודניקית.. תודה ^^ הנרי:בסדר..ניצחת אני בא אבל.. תמיד יש אבל! הנרי:אני רוצה לדעת אם באמת יש מעריצים שלי בישראל.. אמרתי לך שיש!!יש את נייקו ועוד הרבההה!! הנרי:באמת?? כן!!!*מחבקת את הנרי* וכאן נגמר הראיון שלי עם הנרי שלי ^^

D i g i Q u i n

New member
בקשה

*לוקחת אוויר* אני רוצה להיות גם כתבת! בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה אני חטטנית ואני אוהבת להדחף, ככה שאני יכולה להביא סיפורים וראיונות וכל זה....אני יודעת שאני חדשה אבל תנו לי להיות כתבת בבקש...*מתעלפת בגלל שנגמר לי האוויר*

Digi Lista

New member
התקבלת../images/Emo13.gif

למה בכלל לשאול?חדשים וישנים כולם מוזמנים לכתוב לעיתון ולכתוב כאן בכלל,אין אצלנו אפליות(מלבד כמובן שהפוסטמה שבכחול כאן לפני יומיים הרגה את עצמה כמעט לבד
...),אז יאללה יקירתי למה את מחכה?
את מוזמנת לקרוא גם את העיתונים הקודמים שבקישורים

D i g i Q u i n

New member
יש!

*קמה לתחייה* יש! אני מיד מתחילה לעבוד! רק...אם תוכלו לעשות לי תיזכורת קטנה של מה עם הכוכבים....? בבקשה....

Digi Lista

New member
לא הבנתי את השאלה...

אני אשמח לענות אם תסבירי לי אותה(אני
כבר סיכמנו
)

Digi Lista

New member
לא לבנות על הנרי.

הוא באמת פגוע מרגישים את זה,אז נכון שווילו מכריחה אותו אבל הוא בא בלי רצון והוא לא מתכנן לתת מעצמו מי יודע מה(כולל ביטול השתתפותו במסיבות העיתונאים ובמפגשי המעריצים),הסיבה לכך נעוצה כמובן בדיכאון העמוק בו הוא שרוי,לא יעזור כמה ננסה להגיד לו שאוהבים אותו בפועל הוא הסכים לתרום אפילו תמונות נדירות ופרטים חושפניים במיוחד אודותיו למוסף המיוחד שלנו(לעיתונים האחרים הוא סירב עד עכשיו)ואיכזבנו אותו ואת עצמנו. הנרי סירב לדבר איתנו ואמרגנו טען בפנינו שהוא מסתגר כול היום בבית ולא מדבר עם אף אחד. אם רוצים שהנרי יגיע לישראל ברצון חייבים להוכיח לו שאוהבים אותו,אז יאללה המוסף של הנרי יוצא לדרך והפעם כולם נרתמים למען המטרה החשובה הזאת(ולא רק מילי ואני),אחרי הכול הנרי הוא דמות מרכזית בעונה השלישית ובמופע יש לו כמה קטעים שווים ביותר(ובנות ישראל יזכו אפילו להצצה קטנה בשרירים החדשים בבטן שלו...)שכרגע בכלל לא בטוח שיהיו ללא הנרי. המערכת מצפה מכולם לעזור בהחזרת כבודו של הנרי בכול מחיר,אנחנו רוצים אותו בארץ במצב רוח מעולה ולא כי ווילו הכריחה אותו! (בתמונה:הנרי וטקאטו מהחזרות הראשונות למופע,וזה רק חלק ממה שהפסדנו בינתיים!)

Digi Lista

New member
נו מה עובר על תפוז?

התמונה פיצית ותופסת בקושי 30 קילו בייט,זה דיי מזכיר את מה שקרה למילי אתמול,כנראה תפוז שונא קבצים ביומיים האחרונים,ניסיתי המון פעמים לשלוח את ההודעה עם התמונה אבל כלום!!!טוב,כשתפוז יסדרו את בעיותיהם התמונה תופיע במלוא הדרה!

למעלה