עוד פרק ב

MAMALY

New member
עוד פרק ב../images/Emo63.gif

ממשיכים לתעד...... בעוד שבועיים וחצי חתימה סופית חמסה!!! רק שלא יהיו דחיות נוספות... מתחלים להריח את המחלקה באסף הרופא... מתחילים להתרגש... קניתי קלסר גדול לכל הבדיקות הרפואיות ולהריון שיגיע לפי החישוב שלי תוך חדשיים גג!!! אני מתכוונת לעשות "מסיבטא" ואוילמי שיעמוד לי בדרך.. אני מאודדדד אתעצבן על זה...
ר' הפונדקאית שלנו כבר על קוצים נו.. מתי כבר היא שואלת אותי בכל שיחת טלפון.... ואנחנו מתסכלות אחת על השניה בעיניים נוצצות היא מהתרגשות והבטחה ושלווה ואני מדמעות של מתח ותקווה... מתקרב... האביב שהגיע עשה אותי יותר שמחה שאריות הדיכאון נעלמו לתוך הגופיות הקטנטנות שקניתי לי לכבוד הקיץ... מידה קצת יותר גדולה מתמיד בגלל הבטן המרוטשת שלי שנראת כאילו אני בחודש חמישי וככה זה גם ישאר לנצח.. לצערי... הבטן הזו הבוגדנית... בגלל הניתוח שעברתי בשבוע 19 והבטן שגדלה על התפרים השרירים אחרי הלידה הנוראה חשזרו למצב של שבוע 19 , הם קרועים, אין מה לעשות עם זה, תמו ימי הבקיני וחולצות הבטן... אבל פרט שולי היה שווה, אני מסתובבת עם הבדגים הצמודים שאני אוהבת עם הבטן בגאווה לפחות משהו אחד הצלחתי איכשהו לעשות נתתי חיים פעם אחת זה גם משהו... מגיע לי צל"ש. נכנסתי אתמול לחנות ספרים לקנות כמה ספרים לאפרוח שבבית לכבוד התעינותו והאמת? נשברתי כבר מ "איה פלוטו ו 5 בלונים" יש גבול... בעודי מחטטת בשמחה בחנות (מתה על חנויות ספרים) והגעתי למדף של ספרי הילדים שמסבירים איך באים ילדים לעולם... בהיתי במדף כאילו חיפשתי את הספר שהכותרת תהיה "אחי גודל אצל חברה של אמא" או משהו כזה... כמובן שלא היה אחד כזה.. אולי אני אכתוב אחד כזה בעצמי... נעמדה לידי המוכרת, דווקא היתה חמודה הוציאה ספר מהמדף "בבטן של אמא" היתה הכותרת, הספר מספר לילדים על בואו של אח חדש איךה וא נכנס לבטן וכדומה.. היא בלי בושה ליטפה לי את הבטן המוזרה הזו שלי.. אמרה לי מזל טוב והמשיכה באותה נשימה להלל את הספר כמה הוא טוב בעיקר כשאני בהריון (פכככ) וזה בדיוק הזמן כשיוצאת הבטן לקנות כזה ספר ולהסביר לילד מה עומד להתרחש. לא הוצאתי מילה מהפה. לאי כולתי לדבר נחנקתי לגמרי והשתדלתי לעצור את הדמעות האלו שאיימו לפרוץ עוד שניה. מבחוץ זה באמת נראה הריון אני יודעת את זה אבל אין שם כלום ולא יהיה אני אחרי האבל, הפנמתי את זה זה בסדר לי עכשיו אני שמחה עם ר' הפונדקאית אני מתרגשת כאילו זו אני, גם התחברנו כל כך יפה (אני גיאה בעצמי שלא נתתי לקנאה לאכול אותי ולזעם לחלחל בחיי שאני גיאה זה לא היה לי קל) אבל זה תופס אותי בכל מיני סיטואציות דביליות כמו בחנות ספרים... לא תאמינו, אבל קניתי את הספר הזה, הספר "בבטן של אמא" באתי הביתה התישבתי בסלון הנחתי אותו על השוחלן והסתכלתי עליוא ולי שעה, לא פתחתי אותו.. ובראש התרוצצו אלפי מחשבות של איך אני אספר לילד שלי הסקרן האינטיליגנטי והקיים תודה לאל העליון, מה אני עושה,,, ולמה אני יודעת שהוא יקבל את זה טבעי לגמרי, אבל זה כל כך מוזר... כאילו לכל מקום שאלך יזכירו לי... אחרי הצהריים כבר חזרתי לעצמי , שיחת טלפון אחת עם ר' החזירה לי את השמחה (מקסימה כזו) וכל מה שנותר לעשות עכשיו זה עוד שבועיים וקצת לחכות, אחרי כל החודשים האלו זה נראה קטן.. תחזיקו אצבעות

waizman1

New member
סוף סוף...../images/Emo140.gif

רוית יקרה, איזה כייף להתעדכן! שמחה לשמוע ומחלת לך בהצלחה ענקית
אילנית

anat301

New member
בהצלחה

טיפ קטן -- איך לעבור את הועדה ב 4 דקות .. שכל אחד ייכנס עם עט ביד... (זאת לא בדיחה ..זה חוסך זמן) ותתחילו את השלב האמיתי בתהליך!!! המון המון בהצלחה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עט מוכן מזרז את הועדה ב-4 דקות

חחחחח ענק ענת!! באמת אם היינו באים מוכנים בידנו עם 3 עטים אז תוך דקה היינו בחוץ... ולחשוב שחודשים מחכים לדקה מורטת עצבים לחתימה מיוחלת וזה מעצבן
רוית יקרה, בהצלחה
זה ממש קרוב

אם לא הטיפ על העט....

שקיבלנו מחברינו המאושרים מהצפון... זו לא בדיחה !!!! מכל התהליך המורכב והמייגע הזה שנקרא פונדקאות... זה מה שזוכרים !!!

ממקום קצת אחר ....

כפונדקאית הייתי צריכה להסביר לילדים שלי מה זה פונדקאות...ויום אחד כשנכנסתי לאמבטיה עם בטן לא קטנה של הריון ... נכנסה הבת שלי הקטנה והתבוננה (היא לא חשבה שיש בבטן משהו..) ואז שאלתי אותה אם היא יודעת אילו איברים יש לנו בתוך הבטן... עברנו אחד אחד , התחלנו במעיים טחול עם הסבר באופן כללי...ואז הגענו לרחם ! הסברתי לה מה "תפקידו" ואז שאלתי אותה "מה תעשה אישה שהרחם שלה לא בסדר ?" והיא שתקה שניה ומיד ענתה: "תיקח מחברה" ! זו היתה תשובתה , פתאום הבנתי שהם הילדים האלה כל כך יצירתיים כל כך אמיתיים וכל כך חכמים , אנחנו כמבוגרים כל כך מקובעים בדעות קדומות ומחשבות שלא מאפשרות לנו לראות את הדברים בצורה פשוטה ו ....נכונה. לה , לבת שלי זה היה כל כך פשוט -"תיקח מחברה" לנו לקח הרבה מאוד זמן בחברה שלנו ליישם את הדבר הכל כך פשוט. לפעמים פשוט צריך לחשוב כמו ילד תמים ולהגיע לפתרון. הילדים שלי חוו את הפונדקאות בצורה טבעית וטובה! בהצלחה שיהיה

בהמשך לדברי סיגל ..

גם מורני שלנו ממש לא מתעסק בלמה התינוק אצל תהילה !!!
למעט אמירה אחת הוא מקבל את העובדה בדיוק כפי שהצגנו אותה ומתעסק כמו כל ילד יחיד בעובדה שהולך להצטרף אליו אח קטן... מצפה מאוד, מתכונן לאירוע, מכין לתינוק את המקום שלו בחיים שלנו מפנטז על כך שישן איתו בחדר, שישחק בצעצועים שהיו שלו שיעביר לו את הבגדים הקטנים שלו.... מרגיש "אחד מהחברה" בגן (כי כמעט לכל הילדים בגן יש אחים גדולים או קטנים) לגבי ספרות בנושא
אנחנו מצאנו ספר שאהבנו שקוראים לו "איך באים ילדים לעולם?" מאת ענת אומנסקי. בהוצאת ליתם (בחולם חסר) ומורן אוהב אותו מאוד. הספר לא מתעמק במיוחד באיך עושים את הילד (סליחה על הישירות "פין ופות" ואין הורים ערומים) אלא מדבר על אהבה בין אמא ואבא ועל הביצית והזרע.. לגבי הבאת ילד שני לחייו שמעתי על ספר בשם "אח חדש בבית" שעדיין לא השגתי, הזמינו לי בחנות הספרים המקומית (ישוב פרבינציאלי...... מה לעשות?!) אספר על איכויותיו בשבוע הבא מקווה.

מיקי1212

New member
שיהיה בשעה טובה מותק ../images/Emo13.gif

כמה חיכית :) איך שאני שמחה בשבילך :) שיהיה המון המון בהצלחה ממוש הגיע הזמן !!!

למעלה