עוד פרידה מעוד עו"ס מתאמת שיקום

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עוד פרידה מעוד עו"ס מתאמת שיקום

היום הייתה פגישה אחרונה לא היה לי ממש מה לאמר לה...האמת מעשית לא השגנו כלום בפועל, לא היה מזל איתה נתקעו דברים מכל כיוון. נתתי לה 10 על השתדלות..וכמה מילים טובות לדרך..מה אפשר לעשות כבר.
שבוע הבא חדשה נראה מה תביא איתה..

חוץ מזה אני מנסה להתייצב נפשית ..משהו התערער לי...שומר על תפקוד אבל חצי מת בפנים או עצבני או אדיש או סבלנו או חסר סבלנות....כמו פעם בשיר שכתבתי רכבת הרים רגשית.
רבתי עם אנשים בצ'ט מכלום...לא נעים עכשיו. לא משנה אם צדקתי או לא..הגבולות שלי קצת התערערו...

גם הבאתי את המדריכת שיקום לרופאה נוירופסיכיאטרית..שתסביר לה היטב שאם אשאר ככה ללא פעילות קבוצתית קבועה מסודרת ובהתאם לנכות שלי, המצב שלי יחמיר וזה נזק בלתפי הפיך. וגם אמרה שאני צריך כבר מי שיפקח עליי בצורה מסודרת וקבועה. אמרתי לה שפניתי לביטוח לאומי ואני שם בין הכסאות מחכה לערעור..ונראה מה יהיה.

הכאב הפיזי התמתן , יותר אני חיב לזכור לא לעבוד ככה יותר. יחד עם זאת, נראה לי נגמר הסיפור עם מד"א. לפחות לא ירדפו אותי.

מקווה אתייצב כבר...אני לא אוהב את התקופות האלה ואת עצמי בתקופות האלה..המודעות הזו שחורכת ומן תחושה שאני חסר אונים לצאת מזה אלא לחכות שיעבור ואתאזן....ויחד עם זאת אולי אני טועה ופה הבעיה שלי ? שאפשר לשלוט בזה...? כבר איני יודע יש לי תסבוכת במוח מכל המצבים ...

צוחק בוכה חושב על הסוף..חולם על אהבה ואישה וילד...וקם למציאות עגומה של איפה תכיר ?
נמאס לפעמים מהכל כולל עצמי.

טוב לפחות אני יציב בתפקוד לאורך זמן ..ואי סטיה מהמטרות ארוכות הטווח..גם טוב..ויש לי אלורים למרות שאני עושה שטויות לאחרונה..מרווה לחזור לתלם בקרוב.

:)

למעלה