עוד פם אני

לירננה

New member
עוד פם אני

נו,כן ודאי זה על הבחור הזה שאני יוצאת איתו אז בינתיים שמתי בצד את הבחור השני,זה כמובן היה חזק יותר אתמול כי אז פגשתי אותו, אבל זה דהה כשפגשתי שוב את הבחור הנוכחי, ולכן אני יכולה לשים את הבחור השני בצד. לא מתייחסת לזה כרגע, עכשו אני עם הראשון.נקודה. אבל כמובן שיש בעיות אחרות. אני מרגישה שאני לא קולטת אותו. ויש בו משהו שדוחה אותי ומשהו שמושך אותי בבת אחת. ויש לנו תחביבים מנוגדים שזה מבאס. ואני מרגישה גם חוסר שליטה. פתאום קלטתי שבקשרים קודמים תמיד הייתי באיזושהי צורה שולטת, מנתבת את הקשר. וכאן אין לי שליטה,אני מרגישה כאילו אולי הוא זה שמושך בחוטים. וזה טוב או רע?החוסר שליטה על זה. כי בעצם זה שהיתה לי הרגשה שתמיד אני מנתבת את הקשר לא היתה לי טובה עד עכשו.זה די שיעמם אותי בשלב מסויים. וגם עכשו יש לי איזו שליטה,אבל אחרת. השליטה של להיות אישה. המראה שלי, התנועות שלי, החיוך, המבט שאני נועצת או משפילה. הדברים האלה שהם קטנים,ואני לא שמה לב אליהם,אבל כמה שאני משתמשת בהם כל הזמן.. ובגלל שאני מרגישה שאין לי הרבה שליטה,אני נאחזת בשליטה הזו,ואני לא בטוחה שזה טוב לי. וגם איכשהו אני מרגישה שנעשיתי חד מימדית. שדברים שאני אומרת על עצמי, ובשבילי הם עולם ומלואו, פתאום חסרי חשיבות. אני מרגישה כאילו הוא תופס הרבה מקום. והדיבור והמחשבות שלו תופסים הרבה מקום, והדברים שלי לא מספיק מלאים. לא מספיק מיוחדים. וזה לא שהוא לא נותן לי מקום, הוא משתדל.הוא שואל,הוא רוצה לדעת. אבל משהו בי מצוצמם. פתאום אני רגילה מדי. חסרה. ואולי אני מנסה להתאים את עצמי מדי אליו? ואני מיוחדת אם אני לא אסתכל דרך העיניים שלו ודרך מה שנראה לי שהוא חושב שחשוב? ואין לי פרפרים בבטן. איפה הם הפרפרים האלה שאני רגילה אליהם? ובכל זאת,אני לא רעבה. לא אוכלת הרבה. ומתחשק לי לחבק אותו כי יש בו משהו שדורש חיבוק. אבל מצד שני יש בו משהו שגם דוחה אותי אמרתי. שזה מוזר כי הוא מושך אותי פיזית,אבל דוקא משהו באישיות שלו אולי מרחיק אותי,יש בו משהו מגושם. ויש בו משהו מרוכז מדי בעצמו. חברה שלי אמרה לי:אתם רק בהתחלה. קחי ת'זמן. את דוקא אומרת הרבה מאוד דברים יחסית לזה שאת בקושי מכירה אותו. הההההו

מסכימה עם חברה שלך-

אתם בתחילתו של קשר ואת צריכה להתרגל למצב הזה שפתאום זה לא רק "אני" אלא יש גם "הוא" ושיש שני אנשים שמעורבים בקשר ותופסים בו מקום. גם לי זה מוזר וסה"כ אנחנו חודש וחצי ביחד ונפגשים יחסית הרבה ומדברים כל יום בטלפון מינימום פעם ביום ועדיין מוזר לי שמרבית השיחות שלנו הם סביב הלחץ של הפסיכומטרי ואולי קצת הוצאת קיטור שלי או סיפורים מהלימודים ובהתחלה קצת הציק לי שיוצא שאני פחות מורידה מהלב וכשהוצאתי ושיתפתי אותו בחוויות שונות ראיתי שהוא שם בשבילי כמו שאני שם בשבילו והוא הוכיח זאת רבות. את השולטת בחייך, את השולטת במעשייך ודברייך- אל תצפי שהוא כל רגע יישאל מה איתך- שתפי, ספרי.

magenta73

New member
לא יודעת מה להגיד לך

מצד אחד אני מאמינה גדולה באינטואיציות... מצד שני, אולי זה הפחד שלך, וזה שלא היה לך משהו הרבה זמן... ואת יודעת, את גם משתנה... אולי הפכת לנשית יותר וכו'... אתם אכן בקושי מכירים, זו רק התחלה, הוא כן מתאמץ סך הכל... זה שיש תחביבים שונים, לא אומר כלום, דווקא נחמד לגלות עולמות חדשים, לא?... תנסי... ותספרי מה קורה בהמשך :)

לירננה

New member
סבלנות

אני צריכה סבלנות זה דבר שתמיד קשה לי. פשוט לחכות ולראות. כי פתאום לא מתחשק לי בכלל לדבר איתו או לראות אותו, פתאום אני חוששת שאין לי יותר מה לומר לו. היום עמדתי להתקשר אליו,ופתאום התחלתי לפחד שאולי עכשו הוא יגיד לי שהוא לא רוצה להמשיך את הקשר. ופחדתי לא בהכרח בגלל שאני רוצה אותו,אלא פשוט כי האגו שלי יפגע, את רוב הקשרים שהיו לי אני סיימתי, קשה לי לחשוב שמישהו אחר יעשה את זה. אז נכנסתי לסרטים לגמרי, ואמרתי לעצמי:די!תתקשרי, מקסימום הוא יזרוק אותם. זו וואט? ואז דיברנו קצת והיה בסדר. אבל השיחה יתה צריכה להסתיים מהר. והנה תכף הוא יתקשר שוב. אני פשוט צריכה סבלנות עם עצמי

לירננה

New member
../images/Emo13.gif

הוא התקשר ואני סתם מפחדת והיתה שיחה מאוד נחמדה, וגם אני השתדלתי לדבר על עצמי ולקחת מקום(אבל עדיין אני מרגישה שאני נותנת לו את התפקיד של להציל את השיחה כשהיא דועכת. הוא עושה את זה טוב,מה לעשות) למה למה יש בי את ההרגשה הדפוקה הזו שגם אם אני לא בטוח רוצה אותו אני רוצה לגרום לו להתאהב בי? אוי,איך שאני מציפה לפעמים... סליחה

למעלה