עוד על שיעורי בית

פלגיה

New member
הבה ונפריד

בין שני מקרים: מקרה אחד שאותו אתה מתאר: על מנת לקבל ציון, את מנסה לכוון לדעת המורה או נותן הציון, ולהסתיר את דעתך האמיתית. מקרה שני שאותו אני תיארתי הוא שעל מנת לקבל ציון אתה מסנוור את עיני המורה ומנסה להסוות את העובדה שבעצם אין לך מושג ירוק על מה שהתבקשת לעשות. במקרה הראשון - לא הייתי אומרת מילה. המקרה השני הוא מה שמטריד אותי.

LEATHER REBEL

New member
אם ככה...

אז אני לא מבין איך בכלל נתקבל פה ציון! אני מתכוון למקרה שאותו תיארת. איך שלא יהיה, לדעתי צריך להיות רב אמן בכדי לקבל ציון על הצגה "מסנוורת" שכזו.

Kalla

New member
מדובר במקרה שונה לגמרי.

כאן אף אחד לא הגביל את היצירתיות של הבנות ולא דרש שרוח הדברים לא תהיה תואמת להשקפת עולמן. תסתכל על זה כאילו בבגרות באזרחות היו שואלים אותך על שיטת ממשל (כולל לחוות את דעתך האמיתית עליה) והיית עונה על שיטות הממשל בארה"ב או על המצב הכלכלי.

לאה_מ

New member
הזכרת לי סיפור דומה ../images/Emo6.gif

הבן שלי היה צריך לכתוב דף מהיומן של יונה הנביא. הוא כתב משהו מאד מצחיק. באמת צחקתי כשקראתי את זה. אבל הוא איבד את יונה אחרי שני המשפטים הראשונים... אני לא חושבת שהמורה שלו בדקה את זה, אבל אני עצמי אמרתי לו, שככל שזה נראה לי מצחיק, אני לא חושבת שזה עונה להגדרת המשימה שהם קיבלו. הוא הסכים איתי וכתב משהו נוסף, שכן עונה למשימה (אבל הרבה פחות מוצלח. הוא השקיע את כל היצירתיות שלו בכתיבה הראשונה...).

חוה 1

New member
גם לי הזכרת משהו לא יודעת אפילו אם

מצחיק. אח שלי היה בקורס בצבא ,משהו בחיל הים, אולי קורס קצינים. לא זוכרת בדיוק. הם היו צריכים לבחור נושא כלשהו ולעשות עליו הרצאה. אחי עם חוש ההומר שלו עשה הרצאה מלאת השקעה על ....... "איך שודדים בנק?" הוא העביר את ההרצאה ולמחרת עף מהקורס. הקצינים מאד לא אהבו את החוש הומור שלו.

פלגיה

New member
כי הצבא מרובע ביותר

הציפיה מבית הספר היא לגלות קצת יותר גמישות

למעלה