עוד על טלפורטציה

  • פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
עוד על טלפורטציה

כתבה מהארץ על העלמת אטומים. לדעתו של כותב הכתבה מתישהו מסע בזמן כנראה באמת יהיה אפשרי. בינתיים אפשר להתנחם בפיתוחים וישומים בתחום המחשבים שיתרחשו ככל הנראה בעשורים הקרובים.
 
הערות

בכתבה הזו יש אי דיוק שעלול לטעת בקוראיה רושם מוטעה. טלפורטציה קוונטית איננה "בזמן אפס". יש צורך למדוד את האטום בצד אחד, להעביר את האינפורמציה שהתקבלה לצד השני, ובהתאם לאינפורמציה זו לבצע פעולה באטום השני אשר תשחזר את מצבו הקוונטי של האטום הראשון. בפרט, זו איננה טלפורטציה מעל מהירות האור. כמו כן יש לבצע פעולה מכינה עוד לפני הטלפורטציה אשר תצמד באופן קוונטי את שני חלקי המערכת המרוחקים. ולגבי מסע בזמן, לא ראיתי שום התייחסות לכך במאמר, ובצדק.
 
תגיד, אתה כתבת את "המלט"?

או שבאמת קיבלת את זה ממספר אינסופי של קופים שישבו מול מקלדות? (סליחה, אני יודעת שזה לא קשור לטלפורטציה, אבל הניק שלך משך את תשומת ליבי...) וחוץ מזה אתה צודק לגמרי בעניין הטלפורטציה.
 
לא. אני כתבתי את "רומיאו ויוליה",

או, בשמם המקורי, "ראמי וג'אמילה". לפרטים נוספים אפשר לפנות למועמר קדאפי. אבל גם את "המלט", ואת שאר המחזות המיוחסים לויליאם שייקספיר לא כתב שייקספיר אלא מישהו אחר בכלל, שגם לו קראו ויליאם שייקספיר. לגבי הקופים והמקלדות, נראה לי שהתבלבלת. הם כתבו את "מלחמה ושלום".
 

mandela22

New member
וטעות חמורה עוד יותר ../images/Emo160.gif

אם יצליחו להעביר לניו יורק אדם בטלפורטציה, הג'ט-לג רק יהיה הרבה יותר גרוע, ולא כפי שנכתב...
 

2_be

New member
.

התכוונתי מסע בזמן=מסע ללא איבוד זמן
והמסקנה מכל זה היא שאני צריכה ללמוד ש לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים לא כותבים הודעות בפורומים כשעוד לא ממש ערים
 

mandela22

New member
אין צורך לבקש סליחה...

אבל רגע, האם יש להבין שאת בעצם נקראית "יצחק בן שאול" ...? אם לא את כתבת ב"הארץ", על מה בקשת הסליחה ?
 

pelegs

New member
כמו כל קרינה אלקטרו-מגנטית אחרת

ובכל אופן אין להם הרבה מעבר לזה(ע"פ איזושהי תורה איזוטרית שפיתח איזה יהודי במאה ה -20
)
 

EyalNik77

New member
מהירות האור

היא המהירות בא נעים גלים אלקטרומגנטיים (אקס ריי רדיו אור נראה אולטרא סגול קרני גמא ואם שכחתי משהו..) בכל אופן הם אותה ישות למעשה ונבדלים בתדריות הגל ומשרעתו
 
למעלה