עוד סרטון

ORGANICfood

New member
מסקנה

אין כמו לאנס !! אין כמו טראנס !!! (סתם הטראנס בא רק בשביל החרוז שבתפוז)

itaiash

New member
האמת שלא חיפשתי מסקנה

פשוט כיף לראות אותו בפעולה. אני מקווה שגם מאיו וממשבו יעשו דברים יפים השנה. האמת שאם למישהו יש בעיה מנטלית (זה לגבי הודעה אחרת) זה מאיו. מה שהוא יכול לעשות רחוק ממה שהוא עושה. הלוואי השנה הוא יראה מי הוא באמת. אפשר לראות איך הוא ממש משחק עם העלייה. השבירה שלו לדעתי היא כמעט תמיד מנטלית. דווקא אצל אולריך היא יותר פיזית.

aabramovich

New member
אבל זו המסקנה שאני הגעתי אליה

אולריך מדהים. רק...טוב אני לא אחזור על עצמי.

זהרון

New member
המשפט ששבר אותי, כל כך מדהים...

Jan Ullrich launched himself into space גדול. פשוט ענק. ואני אשבור את מדיניות האין תגובה המפורסמת שלי (רוצה שוט וודקה גלזנוסט?) ואוסיף על דברייך בנושא. למה אני אוהב את אולריך, בלי להשבע? כי אולריך הוא כמוני וכמוך וכמוך אין עוד אף אחד. גם לא במחסן של כאילו. הוא מרשה לעצמו להראות חולשה. הוא בן אדם. הוא עבר מהעולם הסוציאליסטי הקשוח של מחסור ומלחמת קיום אל הקפיטליזם המפנק ובחר לרכב עם החיים ולא לרכב את החיים. יש בו משהו אנושי שכולנו יכולים להזדהות איתו. הוא מראה כאב והוא נפגע והוא מושפע מהפציעות שלו ותוך כדי כך מאפשר לנו להתחבר אליו ברמה הרגשית. הוא רוכב על ברמות מדהימות שאם היה שם לעצמו למטרה ומקדש את כל חייו לטובתה, הוא גם היה משיג אותה. אבל הוא מראה לנו שגם בספורט הכי תובעני אפשר להיות בן אדם ומותר לוותר לפעמים. עבורו, לא כל מטרה מקדשת את כל האמצעים. לפעמים נוח לנו לחשוב שמספר שתיים נצחי שכזה הוא לוזר תמידי. אבל יאנק אהובי הוא אינו שמעון פרס של עולם האופניים. דמיינו לעצמכם את טובי הספורטאים בעולם. האתלטים המושלמים. מכונות מופלאות של גידים, שרירים ועורקים ברוחב ההאדסון. אין בינינו אחד שיוכל לשמש דומסטיק אפילו באימוני השחרור שלהם. להיות בטופ של הטופ הזה, שנה אחרי שנה ולא לרדת מהמקום הרביעי זה מדהים. איך אפשר לקרוא לאדם שכזה לוזר? יאנק עושה לנו את זה כי אנחנו יודעים אילו כוח, כשרון ויכולות יש לו. הרבה יותר קל לנו להתחבר אליו ולחשוב שהיינו יכולים להיות כמותו כי הוא מחצין את אותן חוויות שאנחנו עוברים. אם הייתי מתגייס לסיירת, הייתי רוצה את לאנס כמפקד שלי. אבל כחבר, הייתי מזמין את יאנק לכל הבירות שהיה יכול לשתות. ואני סמוך ובטוח שהוא יכול לשתות הרבה. כל זאת לא מפחית, כהוא זה, מערכו של לאנס בעיני. מבחינת כשרון, אני בטוח שלינאק יש יותר. גם מבחינת יכולת הפקת כוח. אבל כמנהיג, אסטרטג, מנהל, מוביל וסמל לאנס הוא מדהים בעיני. שלא לדבר על כך שהייתי שמח לזכות ביכולת הטמונה בקצה הציפורן הקטנה והזניחה ביותר שלו. שני ענקים המייצגים את שתי קצוות קשת הספורטאים ואני כל כך שמח שיכולתי לראות את שניהם ביחד ולחוות את כל שלל החוויות ששניהם סיפקו לי. אם רק אדי מרקס היה מתחרה בהם, זה היה מושלם. אבל גם שניים מתוך שלושה זה לא רע בכלל. זה הרבה יותר טוב מהטרגדיה שמנעה ממני לחוות את שני הנהגים הגדולים של דורנו מתחרים ראש בראש על מסלולי הפורמולה אחת - מייקל שומאכר ואיירטון סנה. מאות מיליונים של מעריצים ברחבי העולם מדמיינים את התחרות הזו לפחות פעם בשבוע (ספרתי בעצמי). ואל תגידו לי פאנגיו. גדול ככל שהיה, הוא שייך לדור הנפילים הקודם. זהו. תם הטכס. נסיים בשירת ההמנון האיטלקי ונייחל לביאת המשיח של הסקוואדרה אזורי והקאוואלינו רוסו.

אהבתי ../images/Emo45.gif

אחלה כתיבה. לא ראיתי לא את אולריך ולא את ארמסטרונג מתחרים, אפילו פעם אחת, אבל למרות זאת, נהניתי.

../images/Emo45.gifלו יכולתי להוסיף את אינדוראין

ז'אק אנקטיל ופאוסטו קופי ל"ראש בראש", זו הייתה חגיגה של מנהרת הזמן בעולם האופניים.

גם לא את השוקיים האלה

וכנראה שגם לא את הזמרת על הצידנית עם הדיאט קוקה קולה והג'לים...

מצטער לפתוח פצע ישן

אבל הרצתי את הקליפ כמה וכמה פעמים, בעיקר בנקודה אחת, ואני מתחיל לשנות את דעתי מהעבר, לדעתי אולריך לא חיכה אחרי הנפילה בלוס ארדיאן. יש למישהו קישור לקטע המדובר? לא קליפ עם מוסיקה אלא קישור לשידור טלוויזיה עצמו.

מעניין. גם אני בחנתי את זה היום ו..

הגעתי לאותה מסקנה. אם כי בקליפ (לפחות זה שאני ראיתי) רואים את אולריך ממשיך לדחוף, אבל אחרי כמה שניות הקליפ נקטע. בשליפה מהזיכרון זוכר שרק אחרי איזה 10 מטר הוא התחיל להאט וגם בקליפ לא רואים את ההמשך...ככה ש...

ממה שזכורני, לקח לאולריך כמה שניות

לעכל/לקלוט את הנפילה של לאנס ולאחר מכן הוא האט באופן ברור, עד שלאנס הגיע.

aabramovich

New member
לצערי אמרתי אלף פעם

הוא לא חיכה עד שלא אמרו לו לחכות. אולריך הקיף את מאיו ולאנס על הריצפה. כמה שניות לעכל? אולי. אבל הוא "טס" מהפריים. הוידאו הזה מראה את לאנס מגיע. לא רואים את כל הזמן שעבר. לא רואים את זה שטיפס למעלה. גם אם אולריך האט, זה לא היה מיד. ובמייד אני מתכוון בחצי דקה הראשונה. אם אולריך לא היה מאט היה מאוד קשה, עד בלתי אפשרי לתפוס אותו. אולריך היה צריך לרדת להילוך הסבתא. שכל הפלוטון יראה. שכל העולם יראה. כשאולריך עשה DH לאנס עצר. פחות מזה לא היה ראוי.
עזריאל נשבע שאני אוהב את אמשלי.

הקישקוש הזה עולה מדי פעם מחדש

הסרטונים שהועלו כאן לא יכולים להעיד על שהתרחש. אלו סרטונים שאינם במהירות ההתרחשות. כשעלתה השאלה בפעם הראשונה עשיתי עלזה כתבה לעיתון "לא מה שחשבת". ישבתי מול הווידאו ומדדתי זמנים מהנפילה ועד להגעתו של ארמסטרונג חזרה לדבוקה שגישרה לאולריך. הזמן בו אולריך טיפס את המרחק, בין הנפילה של ארמסטרונג ועד שהם שוב היו יחד,היה איטי באופן כה משמעותי עד כי הטענה ("לא חיכה") הייתה מגוכחת. ההצגה שעשה שם המילטון הייתה חמודה כי זה היה המילטון. אם רוכב אחר היה עושה זאת זה היה נראה כצביעות. אבל המילטון, עם פני הילד התמים, הולבש לתסריט טוב יותר מדמי מור ל"סטרפיז". גם ארמסטרונג יודע שאולריך חיכה לו והסיבה היחידה שטען אחרת היה קידום ספר שיצא בעת שהוא הוזמן לראיון (אצל ג'ו לינו אם אני זוכר נכון) והצורך ביצירת "אויב" של ממש. האמריקאים צריכים איזה גרמני לשנאה טובה כדי ליצור דרמה מקדמת מכירות. ההאצה שרואים בסרטונים (של אולריך),מיד אחרי הנפילה, היא הדבר הנכון שעושים כדי לשמור על שווי משקל ביציאה ממצב כזה. שני דברים אחרים- 1. מי שהיה חסר ספורטיביות באותו הקטע הוא מאיו שהגיעה לדבוקה שהמתינה לו ולארמסטרונג ומיד יצאה להתקפה. 2. גם היום אני חושב שאולריך הפסיד את אותו הטור, גם בגלל,הנפילה של ארמסטרונג שאחריה הוא האט. בכל הקטעים האחרים הצליח אולריך לשמור על פער סביר מארמסטרונג או שלא להפסיד זמן כלל (בסיומי פסגות). את אותו היום החל אולריך בפיגור של 15 שניות מארמסטרונג (בדירוג הכללי). בקו הסיום של לוז ארדידן (העלייה בה נפל ארמסטרונג) זה נגמר בפער של 40 שניות לטובת ארמסטרונג. עובדה זו הביאה לפער של 1:07 דקה לטובת ארמסטרונג. חוסר סורטיביות נוסף היה שוב של הבאסקים על קו הסיום. לאחר שאולריך שמר על קצב אחיד, בזכותו צימק במעט את הפער בינו לבין ארמסטרונג בק"מ וחצי האחרונים של הקטע, ישבו על זנבו מאיו וזובלדיה שכבר הפכו לכתמים כמה דקות קודם. כשהגיעו השלושה אל קו הסיום שני הבאסקים עשו לאולריך תרגיל פשוט ומאיו לקח את הבונוס של המקום השני. לגיטימי אבל מכוער. בקטע המדובר היה אולריך הספורטאי הכי הוגן בעולם. ואםמישהו הזכיר את ההמתנה של ארמסטרונג לאולריך בטור של 2001 (כשאולריך החליט לעשות הסבה לרכיבת פעלולי שטח) אז נכון ולא נכון. ארמסטרונג יצא ענק כשרדף אחרי אנדריי קוויליב ורוכב נוסף (בלוקי?) אבל יצא חרא לא קטן כשהחל בתרגילי מתיחה שלא היו אלא הצגה מגעילה והפגנת זילזול של מי שמאוד מודע לעובדה שאלף מצלמות טלוויזיה מתעדות את האירוע לעולמי עד.

למעלה