עוד סקר

DISTURBED

New member
עוד סקר

אם היה עליכם לשמוע שיר אחד(ואני יודעת שזה קשה)במשך שבוע שלם-איזה שיר זה היה ואיזה סגנון הוא?

a_duck

New member
עשיתי כבר משהו דומה..

שאלתי מה השיר שלא ימאס לכם ממנו... בכל מקרה...נראה לי שאני אלך על משהו קל יחסית... IN FLAMES - EPISODE 666 דאת´ מלודי... או CHILDREN OF BODOM - LAKE BODOM כבר לא בא לי להגיד איזה סגנון זה כי עוד פעם יהיה ויכוח...אבל עדיין לדעתי זה בלאק משולב עם פאוור (או נאוקלסיקל או מה שזה לא יהיה)...

Sham 69

New member
אממ ..

אצלי זה לפי תקופות .. אבל כרגע .. DPA - A Friday Night To Share או DPA - Trend Edge

V.W

New member
חוץ מזה שההיתי משתגע כנראה כמו כולם

אני חושב שדיפ פרפל-שילד וזה פרוג...

epitaph

New member
שאלה קשה...

הייתי בוחר ב King Crimson - Lizard שיר יפה,ארוך מאוד וגם משתנה הרבה (כמו רוב שירי הפרוגרסיב) ולכן לא ממש נמאס ממנו גם לאחר ששומעים אותו הרבה פעמים.

taya

New member
שבוע שלם ?

כל שיר נמאס אחרי שבוע שלם. אולי Can You Hear Me (פרוגרסיב), או Epitaph (פרוגרסיב).

DISTURBED

New member
טוב שלי יהיה....

RADIOHEAD-KARMA POLICE או OASIS-DON´T LOOK BACK IN ANGER אוףףףף יש הרבה.....טוב אז עוד אחד... [THE VERVE-THE DRUGS DON´T WORK

starless

New member
Radiohead - Lucky ועוד

hey you פינק פלויד lizerd קינג קרימזון ואחד דיי מוזר אבל בכל זאת i might be wrong-Radiohead

DISTURBED

New member
בכלל לא מוזר

השיר הזה הוא בין הכי טובים של רדיוהד,לדעתי.

A Pig in a Cage

New member
אני הייתי משתגע

אם הייתי צריך לשמוע את השיר הזה במשך שבוע. הוא אמנם טוב, אבל יש לו פוטנציאל להיות מעצבן מאוד

starless

New member
נדבקתי אליו

אבל ממש מה אני יכול לעשות ? היגטרה ואלקטרוני הזה עושה לי את זה בטרוף אבל זה בטח יעבור לי מתישהו בנתים הדיסק נמצא 24/7 במערכת ולא נמאס במיוחד השיר הזה אבל כמו שאמרתי יעבור לי, וזה שיר מאוד מיוחד , במיוחד ההשתנות של הקצב , ואני חובב קצב שכמוני יושב וחוקר אותו ממש , בודק את ההשתנות של הקצב ולא מקשיב לשירה בכלל ובכלל כל הדיסק דיי נדבק לי

חולוני

New member
Lou Reed - Perfect Day

מהסאונדטראק של טריינספוטינג. את השיר אני מסוגל לשמוע שבוע שלם בלי שימאס עליי.

AmOrPhiS

New member
שיר מדהים!

גם אני יכולה לשמוע אותו שבוע שלם בלי שיימאס המילים גם מדהימות

חולוני

New member
אכן שיר מדהים.. ../images/Emo13.gif

הנה הליריקס שלו - Perfect Day Just a perfect day drink Sangria in the park And then later when it gets dark, we go home Just a perfect day feed animals in the zoo Then later a movie, too, and then home Oh, it´s such a perfect day I´m glad I spend it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on Just a perfect day problems all left alone Weekenders on our own it´s such fun Just a perfect day you made me forget myself I thought I was someone else, someone good Oh, it´s such a perfect day I´m glad I spent it with you Oh, such a perfect day You just keep me hanging on You just keep me hanging on You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow You´re going to reap just what you sow

AmOrPhiS

New member
מכירה את הליריקס

זאת הייתה ללא ספק הסצינה הכי מדהימה בסרט! אחד מהסרטים שאני הכי אוהבת- לאחרונה קראתי גם את הספר ומסתבר שהדמיון בין המתרחש בסרט לספר הוא מקרי בהחלט, השמיטו קטעים ממש טובים הוציאו דמויות חשובות שינו טקסטים, לקחו משפטים מסצינה מסוימת והעבירו אותה לסצינה אחרת. את האמת חבל... אבל אין ספק שזו יצירת מופת.

חולוני

New member
כן, תמיד הסרט והספר לא ממש זהים..

למשל, נתנו לנו בביצפר לקרוא את הספר של "המאהב" של א.ב יהושוע, ולפני כמה ימים היה את הסרט ( בגירסה האנגלית..), ב YES3, והחסירו מלא פרטים שהיו בספר ושלא היו בסרט למשל כמו שהאבא שוכב עם החברה של הבת שלו..( כן, פדופיל..). וגם שינו מלא פרטים, כמו שבספר הם גרים בחיפה, ובסרט הם גרים בתל אביב. ד"א עכשיו אני רואה טריינספוטינג..
( הקלטתי מתי שהיה אותו ביס לפני חודש..)

למעלה