עוד סקר

AmOrPhiS

New member
מאנייקים עם לווין

אני קיבוצניקית גאה! החיסרון בזה הוא שיש לנו רק חינוכית 22 ערוץ הכנסת, נשיונל ג´יאוגרפיק ועוד משהו לא מובן בספרדית שהכל שם (כן כולל הקולות הנשיים) מדובב ע"י קריין עילג שפשוט קורא את הטקסט בספרדית. אני יודעת שזה עלוב. ובכל מקרה את טריינספוטינג יש לי מוקלט מאחת הפעמים ששידרו אותו בערוץ 2 חרא של איכות אבל זה לא מונע ממני לצפות בו חמש או יותר פעמים בשבוע.

Velouria

New member
זה לא ממש קשור, אבל...

אני יותר התרשמתי מאיך שמיקמו אותו בסרט, לא מהשיר עצמו. קצת קשה לשמוע שיר כ"כ קליט במשך שבוע שלם.. ואני הייתי בוחרת בShine on you Crazy Diamond מהסיבה הפשוטה שהוא ארוך ולא קופצני מדי, וגם, כמובן, בגלל שהוא מקסים.

badphish

New member
metallica ride the lightning

ואני אפילו לא אוהב את מטאליקה כל כך אבל זה פשוט שיר טוב

November rain

New member
losing my religion - rem ...

אני מסוגל לשמוע אותו ורק אותו במשך הרבה יותר משבוע.. אובססיה לא מובנת לשיר הזה...

קשה קשה.....

אני הייתי בטח בוחר ב א ציינג אוף סיסנס של דרים שיר ארוך שלעתי לא ממש ימאס לי כמובן ביחס לשיר שמושמע שבוע ברצף

חולוני

New member
דווקא

שירים יותר מדי ארוכים כמו A Change Of Seasons נמאסים מהר מאוד. כי כמה פעמים אפשר לשמוע שירים של 23 דקות שוב ושוב ? יש גבול לכמה המוח יכול להאזין ברציפות, ועוד לשיר אחד שהוא באורך של 4-5 שירים רגילים...לא משנה כמה טוב הוא.

funkbass

New member
אם הייתי יכול לשמוע רק שיר אחד במשך

שבוע שלם ..... הייתי בוחר ב britney spears .... כי לשמוע שיר אחד בלבד במשך שבוע שלם זה לא אנושי ... ועם בריטני הייתי בטוח מתאבד בסוף!!!!

November rain

New member
שיר ענק...

ובכלל כמעט כל שיר של נייטוויש הוא פשוט חלומי אם לקרוא לזה ככה...

AmOrPhiS

New member
את האמת שלא

ואת זה אני יודעת כי כבר ניסיתי אבל זה היה מחוסר ברירה

dod_basim

New member
Pea - Red Hot Chili Peppers

יצירת אומנות עם בס ומילים גאוניות! ללא ספק!

למעלה