עוד סקר...

a_duck

New member
אמ....

מצטער אני לא רואה שום דמיון בין דיינג פיטוס לאין פליימס...אין פליימס מלודיים ודיינג פיטוס ממש לא... ויש להם רק איזה שיר אחד שאולי מזכיר בלאק...

metal head

New member
בקשר לצ´ילדרן, דיינג ואין פליימס...

אין פליימס זה דת´ מלודי-הבי מטאל! אז ככה שאין קשר בינם לבין דיינג םיטוס כי הם ברוטאל בכלל! וצ´ילדרן זה לא בלאק! אין להם אפילו ריף אחד של בלאק! אז בלי שטויות! הם מנגנים בעיקרון פאוור! והקטע של הנאו קלאסי פחות או יותר כלול בהגדרה של הפאוור, אבל פשוט הם מנגנים פאוור שיחסית לפאוור הוא כבד ביותר, וזה הולך לכיוון של דת´ מלודי-שוודי, אז זה יוצא שהם פאוור-דת´ בערך, וחאלאס כבר לטחון מים! עברנו על זה 18940464933735373 פעם!

ed547

New member
יותר בכיוון של פאואר עם השפעות בלאק

שבאות לידי ביטוי לפעמים בנגינה ובווקאליות.

Alexi Laiho

New member
המצב שלכם אבוד

זהו ... בלי ספק אתם דבילים .... לא נמאס לכם להתווכח את אותו וויכוח על אותה להקה .. שדרך אגב מתחילה להמאס עליי כי כל דביל ברחוב כבר שומע אותם .. וזה לא בגלל שאני לא רוצה לשמוע להקות שכולם שומעים זה יותר בגלל העובדה שנמאס לי מהשם שלהם ומהבולשיט שאנשים אומרים עליהם רוצים לראות משהו מצחיק .? תעשו חיפוש על כל הוויכוחים שהיו על צ´ילדרן ותראו כמה פעמים נלחמתם על אותם שטויות ... אין להם הגדרה .. וזהו . ואה כן .. הם יותר רחוקים מפאואר מאשר מפאנק מטאל עד הוויכוח המטומטם הבא על אותה להקה .. סלמת´ ...

ed547

New member
כן כן ודיסקסן אומרים שהם לא בלאק מט

אל.. למרות שהם משהו בין דת´ מלודי לבין בלאק וצילדרן הם משהו בין פאואר לבין בלאק מלודי שנוטה יותר לכיוון פאואר לדעתי. ודי אני לא רוצה להתווכח על זה יותר אף אחד לא ישנה את הדעה שלו בלאו הכי.

a_duck

New member
גם לי מתחיל להימאס מזה...

כמעט כל מי ששומע קריידל וסליפנוט שומע גם צ´ילדרן...זה הורס את ההנאה בלשמוע להקה כשאתה רואה שכל המפגרים מתלהבים ממנה...ככה גם עם אין פליימס...

Alexi Laiho

New member
נכון

ובנוסף יש את כל אלו ששומעים דרים ,סימפוני ואת צ´ילדרן ... מתלהבים מהריצות קלידן/גיטריסט מחפשים ביצועים לא מוזיקה ..

מה הבעיה?

יש מספיק אנשים ששומעים את המוסיקה שלהם בשקט ולא סתם קונים חולצות כדי להתלהב שהם רוקרים גדולים וקשוחים, אבל שומעים את כל מה שאמרת ביחד. עם מתלהבים זה כבר עניין אחר, אבל מה רע בדרים לצד צ´ילדרן?

Bodom-child

New member
המצב רחוק ממה שאתה מתאר...

לא הבנתי למה בדיוק זה שעוד אנשים אוהבים את הלהקה שאתה אוהב משפיעה על מידת האהבה שלך למוסיקה שלהם.

a_duck

New member
זה לא מפשיע על המוזיקה....

אני עדיין אוהב את המוזיקה שלהם... לא איכפת לי שעוד אנשים אוהבים...אבל כשאתה רואה ילדים קטנים שמכירים בקושי את מטאליקה מתלהבים מצ´ילדרן ואין פליימס זה כל כך מסריח...זה פשוט מוציא את החשק לשמוע אותם... ולא יודע מה איתך אבל בסביבה שלי לפחות זה בדיוק איך שאני מתאר את זה...

Alexi Laiho

New member
מממ

זה לא מה שאמרתי ואפילו כתבתי במפורש שזה לא בגלל שאני לא רוצה לשמוע להקות שכולם שומעים העובדה שאנשים שאין להם מושג מהחיים באים ומדברים איתך על צ´ילדרן ואני רואה פריקים דפקטים ששומעים סליפנוט וקורן באים עם חולצות של צ´ילדרן וזה מבאס אותי .. זה לא משפיע על הדעה שלי לגבי המוזיקה שלהם זה משפיע לגבי הדעה שלי עליהם .. כנראה שהם פונים לסוג הקהל שאני אישית שונא ... במילים פשוטות .. רוב האנשים ששומעים צ´ילדרן שומעים זבל של מוזיקה ודווקא אלו ששומעים דת´ ובלאק לא מעריכים אותם . ואני מבין אותם .. זה עצוב להעריץ להקה שרוב המעריצים שלה הם פריקונים קטנים ודבילים ששומעים סליפנוט ... אולי לך זה לא מפריע ...לי זה כן אני רואה כאן אחד שאמר "תשמעו פאנטרה ,סלייר וצילדרן" ואחד שאמר " תשמעו להקות איכותיות כמו דרים סימפוני וצ´ילדרן" הקהל יעד שלהם מאוד מסריח ... ואני מעדיף לאהוב להקה שהקהל יעד שלה זה לא פריקים קטנים , או אידיוטים שמחפשים ביצועים

epitaph

New member
מממ....

אני לא מבין למה איכפת לך ממה שאחרים חושבים על צ´ילדרן אוף בודום...

a_duck

New member
אמ...

כשיש מלא פריקים מסריחים שחושבים שלשחוט חתולים זה מגניב והם שומעים קורן וצ´ילדרן זה איכשהו מקשר בין הלהקות...

אדיוט שמחפש ביצועים

דבר ראשון תרגע יש לך טעות חמורה בני אדם שמחפשים ביצועים במוזיקה מחפשים משהו אקסטרא בנוסף למוזיקה ולא רק ביצועים במקום לשמוע להקות שרק נתונות בראש עם אותם 3 אקורדים ואותם ריפים אני שומע להקות שקצת מכניסות מחשבה למוזיקה שלהם ובנוסף, חשבת למה אנשים מחפשים ביצועים? אולי כי הם מנגנים על הכלים שעושים עליהם ביצועים והם רוצים ללמוד? תחשוב על זה לפני שאתה פותח תפה ועוד דבר אני מבחינת הליריקס לא כל כך אוהב את צ´ילדרן, לא מתחבר לכתיבה של הבלאק, כי זה לא מעניין אותי כל הדם מוות ואלו אבל בגלל שאלכסיי גיטרסיט טוב, והלקה עצמה משתלבת מעולה ביחד אני אשמע אותם, כי יש לי מה ללמוד מהם אז אני אדיוט שמחפש ביצועים אז מה?

Alexi Laiho

New member
ממ

זה כל הנקודה ... אנשים כמוך גורמים לי להחזיק מהלהקה הרבה פחות אם הם פונים לטעם שלך המצב שלהם עצוב ... עצוב מאוד וזו בדיוק הסיבה שאני לא ממש מעריך אותם בגלל אנשים כמוך ובגלל פריקים דבילים שמתלהבים מהמוזיקה שלהם וזה בדיוק הנקודה . תודה שכתבת את ההודעה הזאת ... רק חסר שאדיוט ששומע לינקין פארק יבוא וירצה לי למה הוא אוהב את צ´ילדרן ... זה יהיה מעניין

אתה לא הבנת

מה הבעיה שהלהקה פונה לטעם שלי? אם לא הייתי אוהב מטאל לא הייתי שומע אותם בכלל, הם בסה"כ נותנים לי משהו אקסטרא, ותאמין לי שחלק מהכוונה שלהם היא שישמעו את הביצועים שהם עושים ושלא ישמעו סתם נגינה, אחרת הם לא היו מנגנים ככה וחוצמזה, מי אתה בכלל שתגיד לי מה לשמוע? יש לך בעלות על הלהקה?

Alexi Laiho

New member
מממ

סניור ברווז יא אידיוט מצידי תשמע הגבעטרון .. אתה לא מעניין אותי בכלל מצידי שכל העולם ישמע צ´ילדרן .. פשוט זה לא יגרום לי לחשוב עליהם דברים טובים כשאנשים כמוך שומעים את הלהקה זה רק מוריד מהרמה שלה .. כאילו איזה רמה הם כבר .. כל פריק שעבר בר מצווה כבר מכיר את כל השירים שלהם ... הקיצר הם להקה שפונה ליותר מדיי קהל ... כשחלק נכבד מהקהל זה קהל שאוהב זבל .. כלומר הקהל של צ´ילדרן לא שומע להקות אחרות מהסגנון .. בוא נגיד ככה .. תהיה הופעה של צ´ילדרן בארץ .. ממוצע הגילאים יהיה 15-16 רוב האנשים יראו כמו מרלין מנסונים קטנים עם חולצות של קורן וזה עלוב , ומהצד של הפרוגרסיב יבואו אנשים מסכנים יעמדו כמו הומואים כל ההופעה ויסתכלו על האצבעות של אלקסי וורמן .. הקיצר הופעה מסכנה במילים אחרות זו להקה עם 90% חרא של מעריצים וזה מוריד מהאיכות של הלהקה .. לפחות לדעתי..

למעלה