עוד סקר...

a_duck

New member
עוד סקר...

תכתבו להקה שאתם הכי שונאים ולהקה שאתם הכי אוהבים שמנגנת את הסגנון שאתם אוהבים... למשל אני שומע דאת´ ואני שונא את SIX FEET UNDER ואוהב את DYING FETUS...

Solefald

הם אמורים להיות מעין אוואנגארד בלאק שכזה, אבל זה נשמע כאילו הם מנסים חזק מדי להיות אוואנגארד, וזה יוצא די מגוחך לדעתי.

metal head

New member
המממ

טוב זה ברור שאני הכי אוהב פאוור הלהקה האהובה hammerfall להקה שנואה riot, אני לא יכול להגיד שהיא להקה שאני שונא אבל הם פשוט לא משהו...

6Fallen6Angel6

New member
I Leasten to

Death Metal I Hate Nine Inch Nails (im Realy not shure they are death metal but a lot of people told me that) and i love dying fetus

6Fallen6Angel6

New member
i heard only one song

and that was pure new metal... but (!) some people told me that they are death... so ... what can i do?

Nomaed Dominus

New member
NIN - Death

אין אפילו קשר מקרי ביניהם! הם INDUSTRUAL/ALTERNATIVE או משהו כזה, אבל ממש ממש ממש לא DEATH... אגב, שלום לכולם מגרמניה, אני פה לשלוש שבועות :)

a_duck

New member
אם כבר גרמניה...

כנסו לWINAMP שלך תלחצו על CTRL+L ואז תכתבו 217.81.67.78:8000 זה פותח רדיו טוב...שידרו שם פסטיבל מגרמניה...

זה לא היה....

באמת חשבתי שהם בלאק הם דומים יותר לאין פליימס מאשר לצילדרן אוף א בודום ובכלל השירה שלהם בלאקית... בקשר לצילדרן הייתי בטוור רקורדס לפני כמה ימים ושמעתי אותם קצת הנגינה שלהם מדהימה ויפיפיה ובכלל המוזיקה ענקית אבל למה השירה כזאת ??? מה הקטע בבלאק של עיוות הקול מישהו מוכן להסביר לי למה עושים את זה???????

V.W

New member
גם לי הגראולים הורסים את המוזיקה

אבל אנשים אוהבים את זה

a_duck

New member
זה פשוט מתאים למוזיקה...

אני לא הייתי מסוגל לשמוע להקת ברוטאל עם סולן פאוור...זה היה יוצא מפגר מצחיק וממש לא מתאים למוזיקה...בדיו כמו שזה היה יוצא מפגר אם איזה להקת פאוור היה שמה סולן ברוטאל...

V.W

New member
א אמרתם שצ´ילדרן זה פאוור

עם שירה של ברוטאל או משהו כזה? ואגב זה באמת דיי מתאים, אבל אני פשוט לא אוהב את זה ממש מה לעשות..

a_duck

New member
אמ....

הם אמרו...לא אני...אני אמרתי שיש להם מוזיקה בלאק עם שילוב של פאוור נאו קלסיקל או מה שזה לא יהיה... והשירה שלהם זה יותר בלאק והיא מתאימה למוזיקה...הם די כבדים...

למעלה