עוד סקר...

metal head

New member
אנשים, די!!!

אני מסכחם עם שניכם אבל חאלאס! נכון שכל אחד יכול לשמוע את מה שהוא רוצה ואוהב אבל אני מסכים עם אלקסי בקשר לכל האלה שאוהבים פרוגרסיב, ובקשר לילדים עם חולצות של קורן (שאני שונא מאוד מאוד דרך אגב) אני לא חושב שיהיו כאלה, כי כל הילדים האלה חושבים שCOB זה לא להקה מספיק "רועשת" ו"מגניבה" וזה באמת ככה הילדים האלה לא שומעים אותם! אבל תפסיקו לריב!!!!

Bodom-child

New member
קודם כל

אל תקלל. שנית, עדין אני לא מבין למה לעזאזל זה אכפת לך שאנשים שאוהבים קורן יאהבו את בודום.. והכי חשוב, אם צ´ילדרן יופיעו בארץ אני בטוח שגם אני וגם אתה נהיה בשורה הראשונה, נעיף את כל הפוזרים הקטנים בפוגו והם ידעו טוב מאוד איזה להקה שולטת :)

אני לא מבין מה הבעיה

אני אוהב את צ´ילדרן כי הם עושים מוזיקה טובה, ואני גם דווקא אוהב את הלירקה שלהם, אבל בהחלט אני יכול להגיד שהתחלתי לאהוב אותם בגלל הביצועים, אני לא מבין מה הבעיה לאהוב להקה בגלל שהיא מנגנת טוב?

Alexi Laiho

New member
אתה מפסיד את הנקודה

אני נהנה מאוד לשמוע ביצועים .. יש לי ים דיסקים של גיטריסטים , של פרוגרסיב וכ"ו אני גם מנגן על גיטרה ואני מאוד נהנה מהאתגר של לנגן שירים שלהם אבל זה מסריח שאני רואה כל כך הרבה אנשים קטנים ודבילים ששומעים אותם זה מוריד מהאיכות שלהם. לך למסיבת מטאל תראה את כל האנשים שם אותם אנשים שנהנים מהשירים של פנטרה פיר פקטורי וקורן או מהצד השני דרים , סימפוני ורפסודי מתלהבים מצ´ילדרן וכששנייה אחרי זה יש שיר של אופת´ , אמפרור , דימו , מייהם , או דת´ לדוגמא אף אחד מהם לא מכיר אפילו מה זה ... וזה באסה ...

מממ...אוקי, אבל...

אתה חייב להודות שהמוזיקה של COB קצת יותר קלה לשמיעה מאשר מייהם,אמפרור וכו... וגם בגלל שיש להם השפעות נאוקלאסיות אז זה דיי מובן שאנשים ששומעים דרים,סימפוני ורפסודי יחבבו אותם, אני אישית לא כלכך אוהב את דרים וסימפוני X ממה ששמעתי דיי שנאתי(!) אני לפני זה הייתי בקטע של טראש´,הבי וגיטריסטים וירטואוזים, ודווקא שעכשיו שהתחלתי לשמוע COB התחלתי להתעניין מאוד ולשמוע ללהקות כמו אופת´ ומייהם או להקות דת´ כמו at the gates ואין פליימס וכו...אז מי יודע אולי גם עליהם זה ישפיע ככה...

Luzer on earth

New member
טוב אז

אני שונא את נירוונה כי אני שונא גראנג´ ואני אוהב את אירון מיידן כי אני אוהב האבי מטאל ! (נכון שיש להם גם שירים בסגנונות אחרים אבל אני אוהב רק את האלה של ההאבי מטאל!) לוזר

הכוונה הייתה :

להקה שאתה שונא והיא מנגנת את הסגנון שאתה אוהב...ולהקה שאתה אוהב והיא מנגנת את הסגנון שאתה אוהב...

Luzer on earth

New member
אופס סליחה אני מפגר...

אממממ אני אוהב את תיאמת אבל אני שונא דאת´ ! אני אוהב בלאק.. לוזר

למעלה