עוד סקר!!!

חננוש

New member
עוד סקר!!!

1. מי אתם חושבים הזוג שמתנהגים הכי יפה אחד לשני??? 2. מי אתם חושבים הזוז שמתנהגים מגעיל אחד לשני????? אני אומר: 1. מיקי ויהודית 2. שרון ומאיה

noa8bar

New member
*עונה*עונה*עונה*

1. מי אתם חושבים הזוג שמתנהגים הכי יפה אחד לשני??? אסנת ומייקל 2. מי אתם חושבים הזוז שמתנהגים מגעיל אחד לשני????? שרון ומאיה

../images/Emo23.gifהתגעגנו ..../images/Emo23.gif

+
=
width="1" height="1" אחד לך ואחד לבר.. והמון אהבה לכולכם. אתם מישפחה מיוחדת.. במינה
והכבוד היה לנו להתארח בביתכם. נשיקות וחיבוקים אסנת ומייקל

הארלי 1

New member
../images/Emo66.gifמתגעגע

מה שלומכם מתוקים שלי ואללה מתגעגע אליכם,אוהב אותכם מאחל לכם בהצלחה חיבוקים ונשיקות

לאסנתתת...../images/Emo13.gif

אסנתי מה זה הצטערתי על זה שעפתם מהתוכנית זה באסה לא לראות אותך ככה מחייכת כמו כל תוכנית תמיד שמחה חמודה לכולםם את ממש אישה נשמה ומגיע לך לחזור לתוכנית מקווה שתחזרי בהצלחהה אוהב ותומך אביהו..:):):) נ.ב אני יצביע מלא פעמים לטובתכם..

noa8bar

New member
התגעגענו...

התגעגנו (ועדיין מתגעגעים) אליכם המוןן..!! אתם אנשים כ"כ מיוחדים.. הכבוד היה לנו לארח אנשים מקסימים כמותכים!!! אוהבים אותכם המוןןןןןןןןןן..!!!!! נשמור על קשר..! נשיקות וחיבוקים, נועה, בר, בן, רוני, תמר ויוסי :)

avihu1000

New member
אסנתי כנסיי...

אסנת .. אני מה זה התבאסתי שהודחתם מהתוכניתת זה לא מגיע לכםם!! את כזאת נשמה תמיד אם חיוך על הפנים נותנת יחס שווה לכולם מייקל אותו הדבר בדיוקק זה לא הגיע לכם.. מקווה שתחזרו לתוכנית ותגיעו לגמר .. אני יצביע לכם בשביל שיחזירו אותכםםם אוהב אותכם המוןןן ותומך בכםם לאורן כל הדרךךך בהצלחההה מאביהו:):):):)

ששוב שלי../images/Emo27.gif

1. מי אתם חושבים הזוג שמתנהגים הכי יפה אחד לשני???-->מיקי ויהודית 2. מי אתם חושבים הזוז שמתנהגים מגעיל אחד לשני?????-->מאיה ושרון. התשובות ממש ברורות ונראה לי שכוולם יעשו ככה..

לדעתי...../images/Emo9.gif

1.לדעתי יש שני זוגות:אירה וגיא,מיקי ויהודית 2.שרון ומאיה-איכס לדעתי הם זוג מגעיל

תשובות...

1. מי אתם חושבים הזוג שמתנהגים הכי יפה אחד לשני??? יש שתיים: יהודית ומיקי ומייקל ואוסנת 2. מי אתם חושבים הזוז שמתנהגים מגעיל אחד לשני????? שרון ומאיה

למעלה