עוד סקר!!!

hilapo

New member
שלוםםםםםםם תותחי עלללללללל

אוסנתי מה קורה מעלפת שכמוך שיחקתם אותה בגדול!!!!! איך היה באילת בפינאלה??? מחכה להצבעות כבר לתקתק לכם SMS!!!! נשיקות הילה

hilapo עשינו זאת!!!../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

בפינלי בואי נומר שהיה הכי קשה... אני כמעט נשברתי נפשית,הייתי במשבר מחמישי בצהריים מכיוון שעשינו הפסקה ארוכה במצפה וההמתנה ללילה העלתה בי מחשבות רעות,גם המנוחה הפיתאומית הכניסה אותנו לפאזה אחרת ,קמתי אח"צ מבועטת מחלום קשה על מייקל+ חבר טוב ייעץ לי לא לרדת את הירידה ממצפה עם הפיתולים המסוכנים והזהיר אותי מהירידות של קטורה כך שהיתי מפוחדת והמחשבה שאוליי לא אראה את ילדי, צמררה אותי ונכנסתי להיסטרייה של בכי וסרטים רצו לי בראש,ומייקל המסכן לא ידע איך לדובב אותי,מה שגם לא אכלתי והייתי חלשה ובמסלול כמו שלנו חייבים לאכל כי ברגע שמאגריי האנרגייה מתרוקנים,אין מה להמשיך,אבל אחריי ארוחת ערב טובה ,ושיחת מוטיבציה ביני לבינו! ולאחר שפגשנו בח'ברה הרציניים שבראשם יורם גלבוע אחד הרוכבים הטובים למרחקים ,ואדם מדהים..שכחנו מכל והיתה רכיבת לילה נהדרת ב6:00 מייקל איבד את כוחותיו האחרונים והיה חיוור ואני הייתי חייבת לעצור אותו לפני שהיה קורה אסון,גם אני לא היתי במייטבי..

hilapoהמשייך../images/Emo24.gif

ולכן עצרנו בצידי הדרך ושם נחנו עד 8:00 ואח"כ המשכנו לכיוון איילת כאשר כל הרוכבים המיקצועים פתחו פער רציני והתחילו להתרחק,כבר היה אבוד עליינו הינו חייבים להמשיך ולמזלינו נשאר איתנו רוכב מקסים(מלאך בשם חנוך) חבר טוב של אבי גילת אדם מדהים יועץ מקצועי שרכב איתנו מזכרון עד ת"א אך לא יכל להמשיך איתנו אך חברו נשאר איתנו לאורך כל הדרך ותמך והשקה והאכיל ועודד וראה אותנו במשברים. זה עבר ממני למייקל כמו כדור פינגפונג(המשבר) למזליינו אנחנו דיי משלימים האחד את השני ומתחזקים ברגעים קשים,העייפות והחום והשעות של הרכיבה לא הועילו והדרך הקשה פשוט היתה קשה שבעתיים... אבל ....עעעשששייננוו זזזזאאתתת
וציפו לנו באילת בבית המלון סנטראל פארק, שקושט לכבודיינו מאוד יפה ,וצולמנו ברגע מרגש זה לרייטינג ומייקל השקה אותי בשמפניה ובכוחות אחרונים קפצנו עם הבגדים לבריכה לתדהמתם של כל האורחים..אנחנו קולטים כל יום מה באמת עשינו... שלא הרבה היו מעזים או מצליחים, אבל אנחנו גדולים,גדולים מהחיים..אוהבים אסנת ומייקל שלכם תמיד

hilapo

New member
אני פשוט גאה בכם אתם אלופים

זה רק מראה איזה זוג חזק אתם וכמה אתם יכולים להצליח עם כל הכוח רצון הזה!!!!!! מגיע לכם מדליה{שזאת הדירה
}. פששששששש אני מסירה את הכובע בפניכם. נשיקות חיבוקים לך ולמייקל!!! א ל ו פ י ם !!!!!!!

מזיע|המסע../images/Emo178.gif+../images/Emo99.gif=../images/Emo91.gif

אני לא יודעת מהיכן להתחיל.. היה פשוט מדהים
מייקל היה
פגשנו המון אנשים טובים בדרך,שהנחו ועזרו ועודדו ,החוויות הן כל כך מרובות אך אנסה להתמקד בעיקריות. התחלנו את המסע במטולה נפגשנו עם בני נוער מהמקום שוחחנו בעצם למה אנחנו עושים את המסע..וכאן ארשה לעצמי לשתף גם אתכם: 1.חוויה פנומנלית (שבחיים לא עברנו) 2. הזדמנות פז לי ולמייקל לחוות שוב אתגר, אקסטרים ,בלי שאמא שלי תעקם פרצוף(ביביסטר 5 ימים) למטרה טובה
3.להעביר את המסר שספורט זה דרך חיים. 4.לנגוע באנשים שתומכים ומעריצים ולהראות להם שאנחנו בעצם אנשים נורמלים כמותם,ואפילו להתארח בביתם וכן לגרוף את אהבתם. 5.להעביר את המסר שאנחנו זוג חזק ולא וותרן,שני פייטרים שמאמינים ויודעים ת'יכולות שלנו,ושאנחנו ממשיכים במרוץ למרות שהודחנו.. ובעצם כוחו של המסע הזה בא לנו ישר לפרצוף ובכדיי להיות כנה עם כולם המסע הזה שינה אותי לפחות ואני החלטתי לקחת ברצינות ולהיות רוכבת מקצועית וזה בעיקבות החוויות שעברנו, והאנשים שעודדו אותנו ובעצם שכחנו מהסיבה העיקרית ושבעצם ירדה לשוליים,ואפרופו שוליים אני תומכת בסלוגן של רוכבי האופנים שאומר"יש חיים בשוליים אל תדרסו אותם לכל הנהגים המטורפים כן
שימו
.וכן חיינו היו בסכנה.חוויתי נפילה הגונה... כמה פעמים עברנו משברים קשים במסע והתחזקנו,ואני מאמינה גדולה בגורל ובכל מה שקורה סביבינו.(קצת נסחפתי) אבל רק מי שרוכב באמת יכול להבין מה באמת עבר עליינו. המסע היה ברוח ספורטיבית וספונטנית ביותר,כך שלא בדיוק ידענו היכן ננחת
וכך היה...כל ערב בילינו אצל משפחה אחרת,צברנו חברים חדשים,

לאוסנת ומיקל האלופים..

אני ממש הצטערתי שעפתם ואני יצביע שתחזרו אתם זוג פשוט מקסים ומגיע לכם!!

המשייך לירינוששש המסע../images/Emo178.gif

וחוויות לא מעטות ,ישנו אצל שלוש משפחות שונות
באשדוד(נעהבר)זכרון ובאר שבע, הילדים מאוד נהנו ולא ישכחו את הקיץ הזה וגם אנחנו לא|!בנוסף הוזמנו לבבסיס צבאי בדרום אכלנו(לוף) ולמייקל לא היה ברור איך יתכן הדבר, שבאמצע המדבר חיילים במדים מוכנים להכניס בעזרת חמלה או לא יודעת מה תקראו לזה, חברה סרוטים(חיובית)(ממטולה לאיילת בשיא אוגוסט)באופניים לבסיס צבאי? ואני,
גאה בחוויה הזו ,קיבלנו חדר,וישנו במיטות קומותיים וצילמנו בלוג חיי מהבסיס ובשבילי זה שווה ת'כול,רציתי שמייקל יטעם מה זה להיות קצת ישראלי|
(בנוסף להכנס לבית של זרים היה לו קשה ,אך הוא גילה שזה לא נורא, החמימות שאנשים הרעיפו לעבריינו בהחליט שינתה את דעתו,אני השגתי ת'מטרה ואים יש דירה בסוף, זה יהיה בשבילנו הדובדבן שבקצפת תודה לכולכם אוהבים אתכם. חוויה נוספת מהממת,רכיבת לילה
חמישי בשעה 23:00 ממצפה +15 רוכבים מקצועים אנרגיות חיוביות והמון טוסטסטרון בערב אחד,השמים זרועים בכוכבים נוף מדברי עוצר נשימה,ירידות שהלב מחסיר פעימה וסרטים לא נעימים רצים בראש ,והח'ברה,והעוצמות שזורמות "יאלה בלאגן" היה משפט המחץ, טירוף חיובי רכיבה לצידי אנשי מקצוע שסחפו אותנו אל תוך הלילה ואל רכיבה לא קלה עליות קשות מנשוא כאשר העיניים שורפות והמחשבות על המיטה משתלטות אך מסתלקות במהרה כאשר בא איזה שפריץ של מים קרים מאחד הרוכבים או איזה חטיף אנרגיה מעורר, והשקט , הדממה שממלאת אותי כמו מדיטציה הלבד והביחד כל אחד בקצב שלו, והכוכבים הנופלים (מקסים) ורוח שמלטפת ומעוררת יחד... מוסיקה שמתנגנת לה מרכב המגן,וצוות מדהים שבלעדיהם..לא יודעת...איך..

noa8bar

New member
נישמע שהיה לכם ממש כיף :)

אוהבת אתכם הכי הכי, וכמו שאמרת, הביקור שלכם אצלנו לא יישכח

יפיתוש16

New member
אסנת, מייקל התגעגעתיייי

אוישש כמה חבל שאתם לא ממשיכים איתנו עוד ולא רואים אותך בשבת בטלויזיה נורא אהבתי לראות אותכם בתור זוג הייתם חמימים לכולם.. אסנת את אישה כל כךך נשמה..היה כייף לראות אותך תמיד עם חיוך על הפנים!! מייקל=>בחירה טובה של אישה חח.. בתחילת התוכנית בראיונות אסנת אמרת שבאת לתוכנית כדי לזכות בדירה ולגרום למייקל להישאר בישראל.. אתם לא תעזבו עכשיו את ישראל נכון??.. לילה טוב נדבר בהמשך אוהבתאותכם יפית

../images/Emo25.gifיפיתוש 16 מתוקה../images/Emo25.gif

תודה יפתי
את יכולה לראות אותנו בבלוג לפחות פעמיים בשבוע, ואאייןןן ממצצבבב שאנחנו עוזבים ת'ארץ! אוהבים אותך בחזרה לילה טוב אסנת ומייקל

יפיתוש16

New member
לאסנתוש ומייקל

ואי כמה כייף לדבר איתכם:) נורא התגעגעתיי... אז מה ספרו קצת איך הייתה הדרך שעברתם שם בפנים??.. מתי אפשר להצביע כדי להחזיר אותכם??הלואי ותחזרו:) יום טוב.... נ.ב. מה זה בלוג?..אני לא כל כך מבינה בזה..חח אוהבת יפית

גם לנו ממאאוודד../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היה מדההייםם! ראי פירוט הסבר לירינושש.. אפשר יהיה להצביע בעוד שבועיים, אם אני לא טועה אבל אנחנו ניידע אתכם!אל תדאגי !! תזכירי לי מהיכן את? זה בסדר גם אני הרגשתי כך דיי, אבודה בכל מה שקשור למחשב.. והיום רק אני עונה
,כמובן שמייקל משתדל אבל קשה לו,בהקשר לשאלתך את הבלוג תמצאי בתפוז, יש רשימה של בלוגים ושלנו נקרא אסנת ומייקל רצים לדירה ואנחנו מודיעים לפני בפורום או באתר שלנו ובעצם זה שידור חיי דרך המחשב שלנו כאשר אנו מצלמים את כל התגובות וזה נחמד,ואם יש לך מצלמה אז אנו יכולים לעלות אותך ואז כולם רואים גם אותך ואפשר לשוחח.נחמד לא? מקווה לראותך בבלוג ושימרי על קשר אוהבים אותך אסנת ומייק

לאסנת ומייקל

איזה מתוקים! של מי האייסקיו שבדף הפרטי שלכם? כי אם כן,אני אוסיף אתכם! שלחתי לכם גם מסר,ואני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה,כפי שכבר הבנתם בטח שתחזרו לגמר!

למעלה