עוד סקר

עוד סקר ../images/Emo3.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
לאן לא היית חוזר לעולם?
איפה לעולם לא היית גר?
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך:
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו:
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו?
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)
איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך:
מה נותן לך כוח?
מה יכול לעשות לך את היום?
מה יכול להרוס לך את היום?
איזה מסטיק אתה לועס בד"כ?
יש לך דמות לחיקוי? מי היא?
מה הדבר האחרון שאכלת?
מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה?
(לקום מפורום עברי לידר
)

נוני ביום לא משו ../images/Emo4.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? או גרה עם שותפים בת"א ולומדת בשנקר, או מסתובבת בעולם. לאן לא היית חוזר לעולם? לתחילת כתה י'. איפה לעולם לא היית גר? בעפולה! בפ"ת! בעע.. לוד, רמלה.. להמשיך?
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "זאת מלחמת העולם הכי שנייה"... והייתי מסבירה אותו גם, אבל אמרתם משפט אחד.
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום לשעת אפס, להוציא/להכניס למדיח... מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מממ.. מתגרדת בעזרת הכסא שלי,עפרון, או כל דבר אחר. ואם יש חברה ליידי או משו-שהיא תגרד! אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? ממ... לפעמים מעדיפה להיות לבד כשאני עצובה,אבל אם אני אהיה עם אנשים זה יגרום לי להיות שמחה יותר. כשאני שמחה אז עם אנשים שאני אוהבת. בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)? ממ..מדיי פעם. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) כן. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: "דביל"..."קרציה"... מה נותן לך כוח? אהבה. מה יכול לעשות לך את היום? חיוך,מילה או חיבוק מבנאדם שאני אוהבת. מה יכול להרוס לך את היום? מריבות טפשיות,חברות/חברים שמבאסים,מורה שגורמת לך לרצות לפרוש, הורים ולחץ. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט ירוק. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין לי... מה הדבר האחרון שאכלת? קוראסון שוקולד. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי כואב לה הראש ובא לה למות.

Mrs big

New member
זה ממש מגוחך שאני הולכת. :/

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אני לא רואה. לאן לא היית חוזר לעולם? לדשא בגינה, זה עושה לי רע. איפה לעולם לא היית גר? עיירות פיתוח, התנחלויות. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: כשיהיה לי כֹח להביא אותו לכאן, אני אעתיק משם איזה משהו. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: שיעורים, מבחנים. מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מנסה בכל זאת לגרד. :| אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע מה? בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) כן. בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לעיתים רחוקות. איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: סעמק[?]. מה נותן לך כוח? אני באמת לא יודעת. :/ מה יכול לעשות לך את היום? "אני אוהב אותך". אבל אמיתי. מה יכול להרוס לך את היום? לגלות ששיקרו לי, יחס רע מאנשים שחשובים לי. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מסט טורקיז. יש לך דמות לחיקוי? מי היא? ממ, אני מושפעת מכל אחד קצת. מה הדבר האחרון שאכלת? קורנפלקס עם חלב. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בבוקר יום א' הזברה קמה וכו'..

ל א ק י

New member
זה שאלון, אגב :$

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? בקבר לאן לא היית חוזר לעולם? סימטה חשוכה באיזה עיר בפולין בשעות הערב איפה לעולם לא היית גר? לאיודעת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "תכתבו על הקבר לאקי" מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לשטוף כלים, רצפה, שיעורים, חלק מהביצפר, ועוד[?] מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? אני מגיעה לכל המקומות D: אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע מ לרב לבד, תלוי איזה אנשים אבל[?] בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)לפעמים D: בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם)לא:$ איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: אם זה באמת מעצבן אני סתם שותקת.. מה נותן לך כוח? רדבול!! [סתם. לא.] מה יכול לעשות לך את היום? שיגיע הדיסק און קיא :$ או אמ שיקנו לי מסיר שיער חשמלי :$ מה יכול להרוס לך את היום? מילה של אמא איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביט ורוד :$ יש לך דמות לחיקוי? מי היא? כל המתים :$ מה הדבר האחרון שאכלת? דג עם פירה מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא מנסה לחקות את להקת הפיג'מות :$

Lost Lullaby

New member
-=-=-

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מתה? לאן לא היית חוזר לעולם? אמ לוידעת איפה לעולם לא היית גר? קזחסטן? :^) תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: לא היה נעים להכיר. ביי. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום בבוקר [?] מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? משתדלת [?] אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע עצוב- בדר"כ לבד, שמח- עם אנשים, באמצע לוידעת בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לפעמים אבל כבר בקושי, כי אמ אני כוססת צפורניים אז זה לא יפה $: בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לפעמים [?] איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: סעמק מה נותן לך כוח? כלום מה יכול לעשות לך את היום? כנ"ל מה יכול להרוס לך את היום? המון דברים, מה :X איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מה שיש...
יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא מה הדבר האחרון שאכלת? חצי חפיסה של קל-גרון :X מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי בא לה

Vdrums

New member
סוף סוף פורום למשועמים בעבודה!

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אשה וילד לאן לא היית חוזר לעולם? לעבוד בעסקי המזון איפה לעולם לא היית גר? בנגב. תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: תמכרו את הרכוש שלי הוא שווה הרבה. תחלקו את האוסף דגמי מכוניות בינכם. את הפרארי לאמא. מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום מהכיסא מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? לוקח את המקל של התופים אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע בכל מצב עם חברים בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) לא איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: GOD DAMN IT מה נותן לך כוח? אוכל מה יכול לעשות לך את היום? להכיר מישהי מה יכול להרוס לך את היום? שאני מתכנן משהו והוא לא יוצא לפועל איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? לא לועס יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אין מה הדבר האחרון שאכלת? קרואסון מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא מובטלת ויושבת בבית

oh-da

New member
חמודה,

שאלונים מסתובבים פה ושם בכל פורום כבר הרבה זמן, את השאלון הזה ראיתי הרבה לפני שהוא פורסם בעברי לידר, Don't take it personal.

נועה,

א. היא נתנה קרדיט ואמרה שזה מפורום עברי לידר ב. ברגע שמעלים משהו לאינטרנט הוא פתוח לכולם אין צורך להתעצבן.

CatsEyes24

New member
עניתי!!!!!!!!!!!

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? בווילה ענקית עם בריכה שלי לאן לא היית חוזר לעולם? לכיתה ג איפה לעולם לא היית גר? בעזה תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: נו למה אתם בוכים?! זה היה צפוי לא?! מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: לקום כל בוקר וללכת לעבודה... מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מחפשת איזה עץ טוב... כמו הדובים... אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב לבד שמח עם ובאמצע להיות עם ולהרגיש בלי בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) ברור אבל רק מזעזעים בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) ברור איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: שטמרד (תאכל חרא בצרפתית) מה נותן לך כוח? חבר שלי מה יכול לעשות לך את היום? חבר שלי מה יכול להרוס לך את היום? חבר שלי איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? אורביט אפרסק יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אני מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי קר לה...

Butza

New member
כבר עניתי, אבל אני אעביר לפה :]

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? במאית, עם כלב, משקפיים...וזיהו בנתיים לאן לא היית חוזר לעולם? אוח, לא יודעת עכשיו. איפה לעולם לא היית גר? ערב הסעודית? מה אתה רוצה שכבר יגמר בחיים? בצפר. מה אתה לא רוצה או מפחד שיגמר? אמממ...לודעת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך מזה פה? אהה. לא יודעת... מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו? ללכת לבצפר שאלה מוזרה: מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מחפשת סרגל איזה חיה הכי מצחיקה אותך? פרה אתה מעדיף היות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? כאשני עצובה, תלוי עם ממי. כשאני שמחה, בד עם אנשים. ובכללאני בנאדם של אנשים אבל צריכה גם את עצמי. בנות: אתן שמות לק? (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים? (בנות- תענו גם) אני שמה לק, ותכשיטים לפעמים אבל רק מחזק איזו מילה\קללה\משפט שגור בפיך כבר הרבה זמן? "משו בסט" "אני אשבור אותך" מה נותן לך כוח? מטרה מה יכול לעשות לך את היום? משפט טוף או שיחת טלפון ממישו שהרבה זמן לא דיברתי איתו מה יכול להרוס לך את היום? עצבים. היית רוצה להתחיל את החיים שלך מחדש? כן\לא-למה, מה היית משנה\לא משנה? לא הייתי. כי מהכל לומדים. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? לימנוענע מסט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אריאל בת הים הקטנה. לא מצחיק. מה הדבר האחרון שאכלת? מאפין שוקולד צ'יפס. עכשיו סתם שאלות של חברה שלי (ענבר, שעשתה כמה סקרים..)-אתם עונים על זה!!!! באמת!! בבקשה תשובות הזויות עם אפשר (מורי והדס אני סומכת עליכם), ותענו גם מאיזה שיר זה...זה חידון בתוך הסקר...נכון מגניב? כמה פעמים ספרת עד עשר ושום דבר לא קרה? יותר מדי. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא חשה שקסית איך האביב יודע שהגיע זמן? הוא גאון משו בסט. ולאן האניות מפליגות, לאן? לים של תקוות קטנות ויין. קרה לך שהבטת מעלה וראית שמים תכולים ובכית כי הצוואר שלך לא מספיק גבוה כדי ממש לגעת בהם? בכיתי, עוד לא. אבל אני מסוגלת. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? "אתה לא מחפש כמו שצריך!" למה האבן מרמאללה סוטה ממסלולה? היא איבדה את הצפון. חה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לא סיימתי לקרוא את התפסן. אני עוד אענה על זה. בלילה- איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת? ותסלחי לו, תזכרי... השירים המשחקים איפה הם עכשיו? (עוזי חיטמן ז"ל..)-נכון ביאסתי עכשיו? תמשיכו בכל זאת.. אימא תרמה לנעמ"ת. כמה זמן תמשיכי\ך לחכות לדמעות ההתפכחות? עד שאני אגדל. ועכשיו סקר דיסקים: דיסק שאתה שומע כשאתה עצוב? רונית שחר. דיסק שעושה אותך שמח? שבק"ס, עטיפה של ממתק דיסק שפעם לא אהבת ועכשיו כן? Staind- breaking the cicle דיסק שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב? עברי, יותר טוב כלום דיסק שמזכיר לך תקופה מסוימת בחיים שלך?-איזו תקופה? לינקין פארק, אהה כיתה ח' כזה דיסק שמזכיר לך את הילדות? הכבש השישה עשר. דיסק של ההורים שלך שאתה אוהב? אמרתי כבר מתישו bee gees הדיסק שאתה שומע הכי הרבה בזמן האחרון? החברים של נטאשה, הופעה חיה דיסק שקנית והצטערת על זה? ממנטו מורי דיסק שאתה רוצה לקנות? החדש של אינפקטד, התלהבתי! דיסק שיש לו עטיפה יפה? פיטר גבריאל. דיסק שיש לו עטיפה מכוערת אבל אתה אוהב? יובל בנאי, נשאר במקום

hilagilady

New member
מחר ברשת גימל- עוזי חיטמן ז"ל ../images/Emo16.gif

במלאת 30 למותו בלא עת של עוזי חיטמן ז"ל
יום שישי 26 נובמבר בשעה 18:00 – 19:00 התכנית "לילה חי" עם עוזי חיטמן ואורחים התקיימה בשנת 1990 בצוותא 2 ת"א. עוזי חיטמן שר משיריו הידועים, סיפר על נעוריו ועל יצירתו ואירח את לוליק ואושיק לוי, ליאור ייני ואוסנת וישינסקי.
ערך והפיק: אמנון פאר.
ביצוע טכני: יהודה מורים, רוברט פלביאן וצביקה בשבקין. בברכה, מנחם גרנית רשת גימל

חעחעחעעעעע

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? ארהב לאן לא היית חוזר לעולם? צבא, למרות שעוד לא הייתי שם, ולמגדל אייפל איפה לעולם לא היית גר? צרפת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: הכל באשמתכם מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: צבא מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? אני מגיע לכל הגב שלי אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע שמח- עם אנשים עצוב- עם אנשים שאני אוהב באמצע- לא משנה עד שאני אהיה עצוב לגמרי P: בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...) לא בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) יש לי צמיד אחד איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: כל מיני מה נותן לך כוח? לאדע מה יכול לעשות לך את היום? שאומרים לי דברים יפים P: מה יכול להרוס לך את היום? שפוגעים בי P: איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מה שיש יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא מה הדבר האחרון שאכלת? פרוסה עם שוקולד מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי קר לה

netaK

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? גרפיקאית בארץ אחרת
לאן לא היית חוזר לעולם? לטירונות, זיקים
איפה לעולם לא היית גר? ארצות ערביות?
תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך: "סוף סוף"
מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו: צבא
מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? חיה עם זה
אתה מעדיף להיות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע כשאני עצובה אני מעדיפה להיות לבד, גם כשאני שמחה כי אנשים נוטים להרוס שמחה של אחרים, וכשאני באמצע אז...עם אנשים?
בנות: אתן שמות לק (בנים אתם יכולים גם לענות...)- לא
בנים:אתם עונדים תכשיטים (בנות- תענו גם) רק הדיסקית :| אבל יש עליה טבעת! איזו מילה\קללה\משפט אתה אומר תמיד כשמעצבנים אותך: קפוץ לי? :-פ מה נותן לך כוח? שינה
מה יכול לעשות לך את היום? שיחה ממישהי/ו אהוב/ה, שיר אהוב ברדיו, ללכת מוקדם מהצבא
מה יכול להרוס לך את היום? להגיע לצבא
איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? מאסט הממ כחול כזה יש לך דמות לחיקוי? מי היא? לא :| מה הדבר האחרון שאכלת? וופל :| מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי כיף לה והיא יכולה לישון מתי שבא לה אז היא לא צריכה בכל לצאת מהפיג'מה

למעלה