כבר עניתי, אבל אני אעביר לפה :]
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? במאית, עם כלב, משקפיים...וזיהו בנתיים לאן לא היית חוזר לעולם? אוח, לא יודעת עכשיו. איפה לעולם לא היית גר? ערב הסעודית? מה אתה רוצה שכבר יגמר בחיים? בצפר. מה אתה לא רוצה או מפחד שיגמר? אמממ...לודעת תן משפט אחד שתכתוב במכתב התאבדות שלך מזה פה? אהה. לא יודעת... מה אתה שונא לעשות אבל אתה חייב לעשות אותו? ללכת לבצפר שאלה מוזרה: מה אתה עושה כשמגרד לך בגב במקום שאתה לא יכול להגיע אליו? מחפשת סרגל איזה חיה הכי מצחיקה אותך? פרה אתה מעדיף היות לבד או עם אנשים כש: אתה עצוב שמח ובאמצע? כאשני עצובה, תלוי עם ממי. כשאני שמחה, בד עם אנשים. ובכללאני בנאדם של אנשים אבל צריכה גם את עצמי. בנות: אתן שמות לק? (בנים אתם יכולים גם לענות...) בנים:אתם עונדים תכשיטים? (בנות- תענו גם) אני שמה לק, ותכשיטים לפעמים אבל רק מחזק איזו מילה\קללה\משפט שגור בפיך כבר הרבה זמן? "משו בסט" "אני אשבור אותך" מה נותן לך כוח? מטרה מה יכול לעשות לך את היום? משפט טוף או שיחת טלפון ממישו שהרבה זמן לא דיברתי איתו מה יכול להרוס לך את היום? עצבים. היית רוצה להתחיל את החיים שלך מחדש? כן\לא-למה, מה היית משנה\לא משנה? לא הייתי. כי מהכל לומדים. איזה מסטיק אתה לועס בד"כ? לימנוענע מסט יש לך דמות לחיקוי? מי היא? אריאל בת הים הקטנה. לא מצחיק. מה הדבר האחרון שאכלת? מאפין שוקולד צ'יפס. עכשיו סתם שאלות של חברה שלי (ענבר, שעשתה כמה סקרים..)-אתם עונים על זה!!!! באמת!! בבקשה תשובות הזויות עם אפשר (מורי והדס אני סומכת עליכם), ותענו גם מאיזה שיר זה...זה חידון בתוך הסקר...נכון מגניב? כמה פעמים ספרת עד עשר ושום דבר לא קרה? יותר מדי. מדוע ולמה לובשת הזברה פיג'מה? כי היא חשה שקסית איך האביב יודע שהגיע זמן? הוא גאון משו בסט. ולאן האניות מפליגות, לאן? לים של תקוות קטנות ויין. קרה לך שהבטת מעלה וראית שמים תכולים ובכית כי הצוואר שלך לא מספיק גבוה כדי ממש לגעת בהם? בכיתי, עוד לא. אבל אני מסוגלת. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא? "אתה לא מחפש כמו שצריך!" למה האבן מרמאללה סוטה ממסלולה? היא איבדה את הצפון. חה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? לא סיימתי לקרוא את התפסן. אני עוד אענה על זה. בלילה- איפה הילדה שלי הלכה ועם מי היא מסתובבת? ותסלחי לו, תזכרי... השירים המשחקים איפה הם עכשיו? (עוזי חיטמן ז"ל..)-נכון ביאסתי עכשיו? תמשיכו בכל זאת.. אימא תרמה לנעמ"ת. כמה זמן תמשיכי\ך לחכות לדמעות ההתפכחות? עד שאני אגדל. ועכשיו סקר דיסקים: דיסק שאתה שומע כשאתה עצוב? רונית שחר. דיסק שעושה אותך שמח? שבק"ס, עטיפה של ממתק דיסק שפעם לא אהבת ועכשיו כן? Staind- breaking the cicle דיסק שמזכיר לך מישהו שאתה אוהב? עברי, יותר טוב כלום דיסק שמזכיר לך תקופה מסוימת בחיים שלך?-איזו תקופה? לינקין פארק, אהה כיתה ח' כזה דיסק שמזכיר לך את הילדות? הכבש השישה עשר. דיסק של ההורים שלך שאתה אוהב? אמרתי כבר מתישו bee gees הדיסק שאתה שומע הכי הרבה בזמן האחרון? החברים של נטאשה, הופעה חיה דיסק שקנית והצטערת על זה? ממנטו מורי דיסק שאתה רוצה לקנות? החדש של אינפקטד, התלהבתי! דיסק שיש לו עטיפה יפה? פיטר גבריאל. דיסק שיש לו עטיפה מכוערת אבל אתה אוהב? יובל בנאי, נשאר במקום