נורא קשה לבחור.. אבל בכל זאת
מהשירים שאני מכיר נראה לי ש-Since I've been loving You זה שיר שמדגים יפה את היכולות של רוברט פלאנט, למרות שכתוב שהוא בעצמו אמר על השיר The Rain Song: "In an interview with Rolling Stone, Plant said this was his best Led Zeppelin vocal performance" (לקוח מהאתר songfacts.com שדרך אגב זה אתר מעניין מאוד אם יותר לי לציין..
) וחוץ מהשיר הזה, גם בשיר The Battle of Evermore יש שילוב ממש יפה של השירה של פלאנט עם הזמרת שעשתה את הקול השני בשיר (Sandy Denny). ואצל פייג' נראה לי שאפשר לחלק את זה לשירים על אקוסטית ושירים על חשמלית.. עם האקוסטית נראה לי שגם פה השיר The Rain Song זה לפחות אחד הטובים שלו, אם לא הטוב ביותר.. ועם החשמלית יש כל כך הרבה שאני לא יודע אפילו מה לבחור!!! קודם כל שלא לדבר בכלל על ההופעות! אבל אם צריך לבחור שיר מסוים בגירסה רגילה, נראה לי שב - Dazed הוא מפגין ביצועים יפים, וגם כל ההתחלה של The Song Remains The Same נראית לי גם נורא יפה עם השילוב של 2 גיטרות.. אבל שוב - זה נורא קשה לבחור אצל פייג', אני ממש לא בטוח אפילו שמבחינתי זה השניים שאני הכי אוהב אצלו, זה פשוט מה שעולה לי בראש כרגע..