עוד סקר קטנטן

AmpX

New member
נורא קשה לבחור.. אבל בכל זאת

מהשירים שאני מכיר נראה לי ש-Since I've been loving You זה שיר שמדגים יפה את היכולות של רוברט פלאנט, למרות שכתוב שהוא בעצמו אמר על השיר The Rain Song: "In an interview with Rolling Stone, Plant said this was his best Led Zeppelin vocal performance" (לקוח מהאתר songfacts.com שדרך אגב זה אתר מעניין מאוד אם יותר לי לציין..
) וחוץ מהשיר הזה, גם בשיר The Battle of Evermore יש שילוב ממש יפה של השירה של פלאנט עם הזמרת שעשתה את הקול השני בשיר (Sandy Denny). ואצל פייג' נראה לי שאפשר לחלק את זה לשירים על אקוסטית ושירים על חשמלית.. עם האקוסטית נראה לי שגם פה השיר The Rain Song זה לפחות אחד הטובים שלו, אם לא הטוב ביותר.. ועם החשמלית יש כל כך הרבה שאני לא יודע אפילו מה לבחור!!! קודם כל שלא לדבר בכלל על ההופעות! אבל אם צריך לבחור שיר מסוים בגירסה רגילה, נראה לי שב - Dazed הוא מפגין ביצועים יפים, וגם כל ההתחלה של The Song Remains The Same נראית לי גם נורא יפה עם השילוב של 2 גיטרות.. אבל שוב - זה נורא קשה לבחור אצל פייג', אני ממש לא בטוח אפילו שמבחינתי זה השניים שאני הכי אוהב אצלו, זה פשוט מה שעולה לי בראש כרגע..

Doodle

New member
יו

השיר האהוב עליי שלהם הוא גם במקרה השיר שבו כל אחד מהם מפגין את היכולות שלו עד הסוף ויצא להם יצירת מופת: Achilles Last Stand חוץ מזה... רוברט פלאנט - Battle Of Evermore (למרות שזה עם בחורה) ו- Dyer Maker... אבל יש עוד חמישים שירים שהכל של רוברט מככב בהם בצורה מושלמת. אה וכמובן Babe I'm Gonna Leave You. ג'ון פול ג'ונס - שיר הלימון ו Heartbreaker. ג'ון בונהם - אני חייב לכתוב שוב את אכילס לאסט סטנד כי התופים שם פשוט מושלמים...... ואני לא מבין בתופים וזה אבל תמיד שאני מקשיב לשיר אני שם לב לתופים. חוץ מזה גם מובי דיק ו Rock & Roll. ג'ימי פייג' - זה קשה אבל ממה שעולה כרגע - Stairway To Heaven כמובן, That's The Way Tangerine - כי הוא כתב את המילים לאחד השירים שאני יותר אוהב, והמנגינה נחמדה. Houses Of The Holy. ועוד ועוד אני לא מסוגל לחשוב כרגע........... וזהו... אבל השיר שבו הכשרון הכללי של כל חברי הלהקה מופגן בצורה המרבית הוא באמת אכילס לסט סטנד. כבוד.

goldyboy

New member
טוב, אז ככה:

בונהם: כמובן Moby Dick, אבל גם Good Times Bad Times ג'ונס: No Quarter, ריפים מדהימים של בס ב-Dazed And Confused, Thank You פייג': The Lemon Song, Dazed And Confused, Since Iv'e Been Loving You, Living Loving Maid, The Lemon Song פלאנט: כמעט כל שיר שאפשר לחשוב עליו. כמובן שבקשמיר כל אחד מחברי הלהקה מביא את היכולת שלו למיצוי מירבי והם נותנים ביחד יצירת מופת

למעלה