עוד סקר קטנטן

I Disappear

New member
עוד סקר קטנטן

מה לדעתכם השירים עם הביצועים הכי טובים של כל אחד מחברי הלהקה? (כל אחד בנפרד)... חוץ מג'ימי פייג' כי כבר עשו עליו סקר, אבל מי שרוצה מוזמן להוסיף

הממממממ

אין לי ספק ששל ג'ון בונהם היה מובי דיק.. בקשר לשאר..אני אוסיף אח"כ.אני עוד עייפה מדי כדי לחשוב.

I Disappear

New member
שכחתי את שלי :S

ג'ון בונהם- חוץ ממובי דיק: achilles last stand ג'ון פול ג'ונס- יש כמה: שיר הלימון, זמנים טובים זמנים רעים, achilles last stand, הארטברייקר רוברט פלאנט- גם achilles last stand(זה פשוט שיר גאוני, שכל אחד מחברי הלהקה מפגין בו את היכולות המדהימות שלו), קשמיר (משתלב מדהים במנגינה), וbabe i'm gonna leave you

jimorrison

New member
אמממ

בונהם זה מובי דיק כמובן וגם בונזו מונטרקס פול ג'ונס זה יור טיים איז גונה קאם וקארוסלאמברה או משהו כזה.. פלאנט זה בלק דוג, אימגירנט סונג ואמממ סטירוואי נגיד.. פייג' זה דיזד, סיטירוואי,אין מיי טיים,הרט ברייקר ודה אושן.. סליחה על העיברית פשוט אין לי כוח להפוך

המתחפן

New member
אז ככה:

בונהאם: מובי דיק, אכילס לאסט סטאנד, קאשמיר וסיק אגיין (וזה רק בגלל איך שהוא כביכול יוצא מהקצב וחוזר בצורה שרק מייפה את השיר) וגם לדעתי סינס אייב בין לובינג יו מאותה סיבה פלאנט: יש יותר מדי :) כי בערך בכל שיר הוא מוציא ת'נשמה אולי חוץ ממעטים ג'ון פול ג'ונס: גוד טיימס באד טיימס, יור טיים איס גונה קאם, אול אוף מיי לוב

בטריה

New member
שאלה לי אליך:

אני מתופף וכשקראתי את ההודעה שלך על הכביכול יציאה של בונהם מהקצב שמייפה את השירים שאמרת, חשבתי לעצמי "הא?!?" תוכל להסביר יותר בבירור למה התכוונת, ומומלץ לתת לי זמנים בכל שיר (דקה ככה וככה, שנייה ככה וככה) כדי שאני אבין על מה אתה מדבר, אולי לא שמתי לב.

המתחפן

New member
בכיף

שמע..חח בקאשמיר אני תמיד שוכח איפה..אבל זה באחד מהקטעי מעבר (אני ימצא וישלח לך) בסיק אגיין זה מעין תבנית קבועה שהוא מתופף כאילו ברגילה ואז בשלב מסויים יוצא וזה מוסיף נופח אחר לשיר...זה בכל השיר ןבסינס אייב בין לובינג..נדמה לי שבסולו של ג'ימי פייג' כאילו אז בונהם מביא וירטואוזיות ואז יוצא מהקצב אבל זה רק מוסיף לעוצמה של הסולו..(אולי זה רק בגרסת הביביסי סיישנס) אבל תקן אותי אם אני טועה כי אתה המתופף פה לא אני (למרות שאני ממש רוצה)

בטריה

New member
אז ככה:

בקשמיר אין לי מושג על מה אתה מדבר, וגם בסינס... אבל בsick again יש חלקים שזה פשוט loopים של 4 תיבות, ב3 התיבות הראשונות זה 4 רבעיפ, ובתיבה האחרונה זה 5... אולי לזה התכוונתי.. ובחלקים אחרים בשיר זה פשוט סינקופות... יענו המנגינה של הקטע הבא מתחילה טיפה מוקדם (לפני סוף התיבה האחרונה, אבל ממש לפני, בערך שמינית לפני) ואז מושכים את זה אל התיבה הבאה וזה חוזר להיות רגיל בגלל המשיכה הזאת... אותו דבר יש גם בשיר fear of the dark בפזמונים ובבתים. מקווה שהבנת, מצטער על הסרבול... בקשר לזה שנתת את ה"קרדיט" ליציאות כביכול מהקצב לבונהם, אז לא רק הוא עושה את זה, זה כולם ביחד, גם הגיטרה וגם הבס עושים את זה.

המתחפן

New member
תודה על ההבהרה

שוב זה כי אני לא מתופף אז לא היה לי מושג...בערך הבנתי למרות שאני עדיין חושב ש"היציאות" מונהגות על ידי המתופף.. בקשר לקשמיר אני לא יכול לתת זמן מדוייק ובסינס..זה רק בגרסת הביביסי סיישנס..אז אם יש לך..זה בקטע סולו אם אני לא טועה..

Rock and MetaL

New member
שלי

רוברט פלאנט-תינוקת אני הולך לעזוב אותך
מדהים שם! ג'ימי פייג'-הריף של הארדברייקר יפה אבל לא ממש יכולת מדהימה של ג'ימי אז דייזד אנד קונפיוזד ג'ון פול ג'ונס-גוד טיימס בד טיימס ג'ון בונהם-מובי פינס

בטריה

New member
חח מעתיקן...

כבר עשיתי סקר כזה לפני כמה זמן... בקטנה. שלי: בונהם - good times bad times, achilles last stand, rock and roll פייג' - stairway, over the hills and far away, Ten years gone פול ג'ונס - Dazed and confused, ten years gone, Trampled under foot פלאנט - since i've been loving you, Black dog, Immigrant song בפול ג'ונס דייזד ו-ten years gone הכוונה לבס, ב trampled under foot כוונה לקלידים.

למעלה