עוד סקר מפגר:

dirty boots

New member
הממ,

Limp Bizkit Guns N' Roses Linkin Park Sex Pistols [טוב, אולי לא שונא, אבל האוברייטד והמחזור נוזל מהאוזניים] Sum 41 ובניגוד לכולם, אני דווקא לא שונא את Coldplay [ואין לי בעיה לציין שדיסק הבכורה שלהם הוא דיסק חורף מושלם, למרות שהיום הם התדרדרו] ואת Depeche Mode [אחת מהלהקות האהובות עליי, עם כמה מהשירים הטובים אי פעם]. נו, טוב

חח המחזור נוזל מהאוזניים

פעם ממש אהבתי את Guns N' roses אבל עכשיו אני כבר לא יכולה לסבול אותם. את Coldplay אני שונאת בדם (או במחזור)

dirty boots

New member
../images/Emo6.gif

אני לא אתכחש שיש להם את כמה משירי הרוק הטובים אי פעם [Dust N' Nones, Sweet Child O'mine, My Michelle ועוד כמה], אבל די, זה כל כך אוברייטד.. טוב נו. ובקשר לColdplay אני לא מבין מה השנאה התהומית של כולם. כן, השתן עלה לכריס מרטין לראש, אחרי הדיסק הראשון הם די התלהבו מעצמם, אבל אני באמת חושב שדיסק הבכורה מרגש ולא יומרני.

לא אני פשוט חושבת שכל השירים שלהם

נשמעים ממש אותו הדבר והם משעממים אותי. ואני לא מבינה למה כריס מרטין תופס מעצמו, הוא מכוער, הוא לא מוזיקאי כזה מוכשר והוא קרא לבת שלו תפוח. ואני מסכימה בקשר לגאנזס

On23

New member
תופס מעצמו?

ומה הקשר לזה שהוא מכוער? ו-אפל זה שם דווקא יפה.

s a r a h13

New member
../images/Emo198.gif

green day system of a down linkin park היהודים slipknot ובכלל, ניו-מטאל.

cold metal ass

New member
אמממ.. לא שנואות אבל ..

גם לא אהובות במיוחד : 1. ac\dc - אני באמת לא מבינה מה אנשים מוצאים בה .. לי אישית הם לא עושים את זה . 2. לד זפלין - אל תסקלו אותי באבנים ,אבל לדעתי הם סתם משעממים חוץ משיר אחד שיצא לי לשמוע במקרה,אני לא יכולה להקשיב לשירים שלהם עד הסוף . 3.u2 -סתם להקה מיותרת. 4.coldplay -משעממים אותי ברמות מטורפות .. אממ זהו נראה לי , עם שאר הלהקות אני מסתדרת תודה לאל .

למעלה