עוד סקר מפגר: חמש הלהקות השנואות עליכם?
C Caraya New member 9/2/06 #5 יש כ"כ הרבה... כל הפופ-פאנק והניו מטאל. כמה מייצגות: Linkin Park Green Day Coldplay Simple Plan Maroon 5
יש כ"כ הרבה... כל הפופ-פאנק והניו מטאל. כמה מייצגות: Linkin Park Green Day Coldplay Simple Plan Maroon 5
E EnchantedS New member 9/2/06 #7 אני אהיה יותר מקורית ויגיד: חמסה, גיימבויז, המממ אילו להקות מזרחית יש? זה יותר זמרים...
E EnchantedS New member 10/2/06 #34 חחח הוא לא אמר! אני לא אוהבת לשנוא להקות רוק. יש כאלו שאני שונאת לשמוע, אבל..... אני מתנגדת לשירשור הזה
חחח הוא לא אמר! אני לא אוהבת לשנוא להקות רוק. יש כאלו שאני שונאת לשמוע, אבל..... אני מתנגדת לשירשור הזה
K ketas New member 9/2/06 #8 לא בטוחה שיש לי חמש ../images/Emo205.gif קולדפליי. לינקין פארק. וזהו בעצם . כל השאר לא מפריעות לי .
S Sum41xGiRL New member 9/2/06 #9 okkkk 1. Real big fish 2. Faith no more 3. Genesis 4. Coldplay 5. U2
W wish i was here New member 9/2/06 #10 בסדר ננסה למרות שלדיון הזה יש פוטנציאל התלקחות קטלני: 1.depech mode 2.blink 182 3.slayer 4.U2 5.linkin park זה מה שעולה לראש
בסדר ננסה למרות שלדיון הזה יש פוטנציאל התלקחות קטלני: 1.depech mode 2.blink 182 3.slayer 4.U2 5.linkin park זה מה שעולה לראש