עוד סקר מפגר:

psychoit

New member
קלי קלארקסון נחמדה לדעתי.

יש לה קול אדיר. ואני אוהבת את אשלי סימפסון.

shiris5

New member
../images/Emo192.gifאבל זה לא רוק

פוסיקט דולז בלאק אייד פיז (השירים שלהם מהפעם יותר טובים מהחרא שהם מייצרים היום) פייב או היי פייב (איך שלא קראו להם)

itoosh2

New member
אמממ...

קראו להם גם פייב וגם היי פייב... זה פשוט שתי להקות שונות... אחת ישראלית ואחת אמריקאית...

sundhri

New member
שלי :)

שייגעצ (ילדים קטנים ומעצבנים) פינק פלויד (מפחידים אותי,מאוד) פו פייטרז (סגנון מוזיקלי מחריד) סיסטם אוף דאוון (סתם לא אוהבת) ו..אממ..לא יודעת עוד... למה כולם שונאים את קולדפליי?! אווהוואוווהווו

sundhri

New member
ובכן...

מפחידים אותי כי..לא יודעת..ואני באמת בנאדם ששומע רוק פרוגרסיב הרבה יותר סבוך מזה (קינג קרימזון ודומיו...) אבל זה..לא יודעת...קשה לי לעיכול..עושה לי סיוטים בלילה..אני רצינית,משהו ברמות!!חח. וזה לא שאני לא מעריכה את הלהקה,כבודה במקומה מונח, פשוט לא בתוך מערכת הסטריאו שלי,מצטערת.

yotamn9

New member
אממ.. טוב

U2 פו פייטרס סליפנוט צ'ילדרן אוף בודום דפש מוד

Mooyan

New member
מה יש לכם מלוחמי הפו?

הם כאלה חמודים
[וחוצמזה גם מעולים]
הנה שלי: MCR-הסולן שלהם כזה דרמהקווין. וחוצמזה הם גרועים. הם אבריל לאבינג של ימינו. U2-אוקיי כמה זמן הם קיימים? 200 שנה בערך? הם עדיין לא קלטו שכדאי להם לפרוש מעסקי המוזיקה?! משעממים תחת. קולדפליי-יש להם שיר אחד טוב [זה בערך מכסה את כל השירים שלהם]. ולמי שלא הבין-כל השירים שלהם נשמעים אותו הדבר!אעע! בית הבובות\סינרגיה\שוטי הנבואה- לא אוהבת את כל החרא הישראלי הזה. דפש מוד- [אפ אפשר להחשוב אותם בכלל כלהקת רוק]. לא אוהבת אותם, הם די משעממים.

EnchantedS

New member
חחחחחחחחחחח---->>

חח דרמה קווין?
למה אתה חושב ככה? (חח את זה אני רוצה לשמוע!) אבריל לאבין? הממ איזו השוואה לא קשורה\: נעלבתי קשות. בקשר ללהקות האחרות אני מסכימה:)

EnchantedS

New member
ד"א.

הביאו לי מארה"ב היום את הדיסק הראשון של MCR שלא הגיע לארץ
ולמה אני כותבת את זה כאן?... כי אתה שונא את MCR. וכי אלבום השבוע זה עוד הרבה זמן.

Mooyan

New member
דבר ראשון-אני בת../images/Emo3.gif

ולדעתי רוב האנשים שאוהבים את MCR [אני לא מתכוונת ישירות אלייך, אני פשוט מכירה כמה כאלה], אוהבים אותם כי זה פופולרי עכשיו וזה מגניב לאהוב אותם [וגם כי הם בערך הרוק היחיד שטוחנים בMTV]-מכאן באה ההשוואה של אבריל לאבין. והוא דרמה קווין כי ראיתי כמה קליפים שלהם, והוא ממש פטתי. יש לו כמה תנועות סטייל בריטני ספירס.

EnchantedS

New member
אוקיי, בת:) ----->>

זה פופולרי ומגניב? אני ממש לא שמתי לב לדבר כזה. האמת שאני לא מכירה אישית אף אחד שאוהב אותם. באמת שאף אחד לא אוהב אותם כי זה פופולרי ומגניב. למה לבזבז את הכסף אם שומעים אותם רק בגלל זה? אני ממש אוהבת לשמוע את השירים שלהם... וטוחנים אותם? את רצינית?.... הלוואי!!! בכלל לא משדרים אותם שם! איפה לעזאזל ראית? (חח מהר, שאני אלך לראות
) ובקליפים.... תנועות בריטני?.. הוא לא רוקד.... קוראים לזה "משחק":). ורוב הלהקות שראיתי לא משחקות בקליפים של עצמם, רק מנגנות. וזה מיוחד שהם עושים את זה.... את בטח התכוונת לקליפ של השיר "הלנה". את יודעת על מה זה? זה על סבתא שלו שמתה, והקליפ זה בהלווייה. לנושא הזה זו ממש לא הגזמה. אני ממש אוהבת את הקליפ הזה...

UnderTown

New member
זה בדיוק הבעיה עם הלהקה הזאת

מה את חושבת שאיכפת לי על הלנה הסבתא שלו? זה אמור להסביר לי למה הם כאלה עלובים? קיצר, הם הומואים, פוזיונרים, דרמה קווינס, ובכלליות אפסים. וכן, טוחנים אותם באמטיוי. בטירוף, אם לא שמת לב.

EnchantedS

New member
לא צריך להיות אכפת לך, אבל זה הנושא

של השיר ובקליפ הוא פשוט התנהג בהתאם! ובגלל זה היא אומרת שהוא דרמה קווין. זה ניראה לך שהגיוני שבשיר שיש לו נושא כזה הוא ישיר בחיוך?! או אולי ירקוד עם המיקרופון כמו אקסל רוז?!... ואני יכולה להגיד אותו דבר על להקות שאתה אוהב!! אתה לא אוהב אותם, פשוט.... אל תשמע! זה מה שאני עושה עם להקות שאני לא אוהבת. תמצא חיים. וממש לא טוחנים אותם באמטיוי. ואני לא מדברת על אמטיוי2, כי אין לי את הערוץ הזה ואין לי מושג מה הולך שם. אבל באמטיוי אחד כצעט לא משדרים אותם. הלהקות רוק שכן טוחנים שם הם קולדפליי, פו פייטרז, הראסמוס, וכאלו...

KariNi15

New member
בית הבובות זה לא רוק -

זה רגאיי משולב עם רוקק וגם שוטי הנבואה זה לאא רוקק זהה רגאייי ורק רגאיי....רוחניקים כאלה (חוצמזה הם ממש טובים) וסינרגייה להקההה אחלה .....(אתם כנראה לא אוהבים אותם כי זה בסגנון של לינקין פארק)

למעלה