עוד סקר מפגר:

אוקיי

1.דפש מוד 2.לינקין פארק 3.מיוז 4.סימפל פלאן 5.ויש בי צד ששונא את גרין דיי,למרות המוזיקה,שהיא בסדר

exterior

New member
Mine

בון ג'ובי מטאליקה איירון מיידן סימפל פלאן/גוד שארלוט/MCR/the used/בלינק 183..... ABBA פינק פלויד איירוסמית' ביטלס

itoosh2

New member
לא שאני מתנגד למשהו שאמרת...

אבל אתה יכול רק להסביר לי למה אתה שונא את פינק פלויד? כאילו שמעת אותם אותם מספיק? כנ"ל על איירוסמית' (שומע את אמייזינג עכשיו
)

exterior

New member
כן מכירה, כן שונאת:

פינק פלויד- (למעט התקופה עם סיד בארט)- לא יכולה לשמוע שיר באורך הגלות, שמרדים אותי על המקום. מוסיקה פלצנית ויומרנית ומשעממת. שמעתי פינק פלויד הרבה בחיי כי החברה שלי חולים עליה ומשמיעים אותה בכל הזדמנות, למרות מחאותיי (אני במיעוט). אני שונאת/מתעבת פרוג רוק (למעט קרינג קרימזון). לגבי איירווסמית'- אני פשוט חושבת שהם אוברייטד, והפוקוס עליה הוא יותר בשל טיילור הכריזמטי. מבחינת השירים וזה, זה סתם. ביחוד משנות ה90 ואיחך. להקה בנאלית.

Kingshit

New member
ככה

את כל הלהקות האלה שכולם אוהבים לשנוא... גרין דיי, מיי קימיקל רומנס, סימפל פלאן, לינקין פארק, בלינק 182, אבריל לאבין, קלי קלארקסון, אשלי סימפסון, כולם להקות פשוט נוראיות.

EnchantedS

New member
להקת אשלי סימפסון!!! חחח....

סתם.... *מתעלמת*על טעם ועל ריח*מתעלמת*על טעם ועל ריח* (ולא, אני לא מדברת על להקת אשלי סימפסון חח) נחשו על מי אני כן מדברת

UnderTown

New member
תגידי לי

באיזה סרט את חיה?! אני לא חסיד גדול של כל הלהקות הנ"ל, אבל את מדברת על הרבה להקות כמו אשלי סימפסון, גרין דיי, סימפל פלאן וזה - אבל מגנה על הMCR שלך. תביני, כל הלהקות האלה זה אותו חרא. ברור שאם אני שומע את סלייר קל לי לדבר רעות על הלהקות האלה, אבל את שומעת להקה שהיא בדיוק אותו החרא כמו הלהקות האחרות, שזה פשוט אידיוטי.

EnchantedS

New member
אני לא מבינה מה אתה רוצה.

אני מגנה רק על הלהקה שאני אוהבת. על האחרים אני לא מגנה כי אני לא שומעת אותם (רק את גרין דיי קצת..), אבל גם אף פעם לא אמרתי עליהם שום דבר רע. לך להתחלה של השירשור הזה ותיראה איך בדיוק עניתי על הסקר הזה במקום לדבר שטויות.

למעלה