עוד סקרון קטן

arkasha

New member
אני כבר רואה את הסילבסטר ! ! !

אני רואה זיקוקים מכדורים או כמה RPG חמודים במבצע מזד***. כך שאני אחגוג בצהל.שלא כמו במגב-מעשנים גרס בבית.

arkasha

New member
כן עד כמה שאפשר

אני אביא דלק לצבא שלא יהיה משעמם.

Angel lips

New member
וואו נוביי גוד זה החג!!!../images/Emo139.gif

כמו כל שנה קודם כל מתחילים עם המפשחה מחליפים מתנות שותים רואים טלויזיה סרטים ישנים בערוץ הרוסי בקשורים לחג, וחוגגים את השנה הרוסית החדשה ב11 וב11 וחצי נוסעים לצימרים סוחרים כמה אחד ליד השני וכל הליל רוקדים ושותים ונהנים כל החבר'ה! זה מה שהיה עד עכשיו.. השנה קצת עושים גיוון, וניראה אחגוג בבית ואחריי זה למועדון רוסי ששם מארגנים מסיבנות בנות זונות!! :)

בזברה מארגנים תחרות בנות זונות???

אוי הם משוגעים אין להם כבר מה להמציא חחח חח הסרט הרשמי של נוביי גוד... SLOHKIM PAROM חחחחחח יוצא לי כבר מכל החורים

M a r U s k A

New member
אבל אבל התוכניות

שמראים בטלוויזיה בנוביי גוד זה הכי מיוחד למרות שזה כל שנה אותו הדבר

כן הופעות אני דווקא אוהבת

אבל את הסרט=\ כמה אפשר לטחון אותו??ולא רק בנוביי גוד!

the freaky girl

New member
אווווווווו.... D:

החג הכי אהוב עליי..
אצלנו זה לא רק החג, כי גם אמא שלי נולדה ב-1.1 אז חוגגים גם את יום ההולדת שלה.. :)) אני כעקרון חוגגת את כניסת השנה החדשה.. השנה אין לי בינתיים תכניות, אבל יש לי כבר משהו בראש...

חחח עוד מועדון????

חח סתם נישבר לי כבר ממעודונים האלו חח צריך לעשות עם זה משהו..... האחיין הרחוק שלי נולד בדיוק ביום של מרינצ'קה לאימהות שלי ושל נסטי יום הולדת באותו היום וגם אבא שלך מגניב.... מגניב אימא שלי נולדה בנובייי גוד וסבא שלי בstari novi god 14.1

wildgirl1

New member
כשהייתי קטנה

אז היינו ממש ממש חוגגים , והשנה אני לא יודעת, אני רוצה משהו מיוחד אז אני מקווה שיצא...

Dynamo1929

New member
נשתה כוסית ונראה "S Lyogkim Parom"

חחחחחחחחחח נראה לכם?!??! חוגגים כמובן! לפי המסורת. יש לנו 2 עצי אשוח ודד מארוז
ומרימים כוסית (כמו לואסינה, לדוגמא) בחצות!
בינתיים אין תוכניות לשנה.. :)

למעלה