עוד סקרון קטן

Vrock

New member
בואנה פתחתם דו שיח איתי בלעדי

*לא* קלטתי מה אני חוגג...בסה"כ זו אולי שנה חדשה בלוח האזרחי אבל בעצם זו שנה לכלום..כך שאין טעם לדעתי לחגוג אותה...מי שרוצה שיחגוג אבל אני פשוט לא מבין מה חוגגים...

Mrs James

New member
אני

אנחנו כן חוגגים...לפי המסורת עם יולצ'קה והכל
כעיקרון אין לי תוכניות...מה שידוע לי עד עכשיו זה שאני וחבר שלי נשאר עם ההורים שלי עד אחרי 11 (נוביי גוד במסקבה) ואז ניצא לאנשהו עם כל החב'רהץץץעדיין לא ידוע לאן....חחח

הקיובה

New member
אני חוגגת את הסילבסטר../images/Emo70.gif

אצלי בבית כול שנה בסילבסטר עושים ארוחה מישפחתית ואחר כך ב 12 בלילה יוצאים לחגוג עם החברים עדיין אני לא יודעת לאיפה נלך אבל בטח יהיה כיף
,איזה כיף לסבתא שלי היא תחגוג את הסילבסטר בארגנטינה גם אני רוצה

U z b e k

New member
ממ אני ילד די מוזר

לדעתי נובי גוד עם חוגגגים אז אם המשפחה זה חג משפחתי כזה ממ שנה שעברה יצאתי אבל חזרתי מוקדם כדי להיות קצת גם עם המשפחה ממ השנה אין תוכניות עדיין,ממ בדר"כ כן,עם מי
קצת חברים וקצת עם המפשחה השנה אני מתאר לעצמי רק עם המשפחה..

L i Z k A

New member
אני חוזה שהשרשור הזה יודבק לקודם../images/Emo98.gif

תוכניות לנוביי-גוד עדיין אין... אימא שלי חוגגת, ולפעמים אני מצטרפת, אני סתם מנצלת את היום הזה לא ללכת לבי"ס יום למחרת
יצא לי כל שנה שלא התכוונתי לחגוג ובסוף יצא איכשהו שחגגתי

Janem

New member
בקטנה...

תוכניות: בעיקר בטלוויזיה, עם שמפניה ועוגה... עם מי: משפוחה וברנג'ה... החברה רחוקה... .( לפי המסורת: כן. כמה זמן אתם לא חוגגים: במילניום לא חגגתי. כמעט...

AeroSlash

New member
לא ממש ../images/Emo10.gif

הייתי פשוט כולה בת 11 ולא שיכולתי לצאת לחגוג כמו שצריך.. סתם הייתי בבית של ידיד עם עוד כמה חברייה מהכיתה עד איזה 12+ ואח"כ ההורים לקחו אותי לאיפה שהם חגגו (ושזה "מה זה" כיף לחגוג עם אנשים פי 30 יותר גדולים ממך).. החגיגה אצל החברים של ההורים כל כך שעממה אותי שב-1 בערך הלכתי לחרופ על הספה בסלון :\\\

FiShA

New member
ברור שחוגגת!

אממ איזו נוסטלגיה לחגוג ברוסיה כשלעיתים בראשון בינואר יורד שלג ואי איזה כיף זה היה אזזז איך שאני לא אחגוג פה אז אף פעם לא יהיה כמו שם))))))))))))))): פה אני בדרך עד 12 עם הורים חוגגת ואז יוצאת לאנשו עם חברים... אבל פה זה קצת מוזר כי אין את האווירה של החג כמו ברוסיה אז ממש מוזר לחגוג כשלא מרגישים את החג

AeroSlash

New member
אני כן חוגגת ../images/Emo139.gif../images/Emo70.gif

זה אחד החגים האובים עלי בכל השנה. בעצם, אני חושבת ההכי אהוב. לנוביי גוד הספציפי הזה אין לי תוכניות, אני בטח אאלתר משהו ברגע הלפני אחרון ואנשק את התמונה של סלאש בדיוק ב-12. אני חוגגת לרוב עם המשפחה מה שהולך להשתנות כי החגיגות עם המשפוחה הולכות ונהיות משעממות משנה לשנה. ואנחנו לא בדיוק חוגגים לפי המסורת, סתם מרימים כוסית ב-12.

AeroSlash

New member
אההה

וכמובן שיש לי יולצ'קה :] אני לא יכולה בלי זה.. אני ואמא כל הזמן מקשטות אותה יחד :))))))))

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו חוגגים את נוביי גוד זה חג מעולהההה רק שנימאס לי כל שנה לחגוג אותו עם משפחה.. כל שנה אצל בבושקה ודאדושקה עם הקרובים...=\ או לפעמים גם אצלינו כי לאימא שלי יש יום הולדת ב-1.1 לא יודעת אם זה לפי המסורת.. אנחנו מרמים כוסית שמםניה ב-12 וגם ב-11 (שעון מוסקבה...-רק שאני לא מבינה בשביל מה זה...) ואני אישית שמה יולצ'קה קטנה עם קישוטים
השנה אני לא יודעת מה אני יעשה..=\ אני יהיהא שוב פעם אצל בבושקה ודאדושקה שלי או שאני יהיה תקועה בבית לבד כי ההורים שלי נוסעים לבית מלון עם דודים=\ הא ואם יקרה מזל אני ינסע לחברה שלי לנהריה לחגוג הלוואי!!!!!!! לא קרה אף פעם של חגגתי את נוביי גוד (אולי יקרה השנה =\) כן הרוב אצליינו חוגגים:))) חג מקסים!!

:)

יש לכם תוכניות לנוביי גוד? מממ לבלות עם המשפחה ולהתפלל שסבתא תבוא לבקר מרוסיה...
אתם בכלל חוגגים? כן... עם היולצ'קה... והמטעמים... וכל הקישוטים לעץ... :))
אם מי איך? עם המשפחה
ועם חברות... לפי המסורת?מממ... אם יולצקה זה מסורת.. אז כן.. והכי אני אוהבת את זה כשהפעמון ברוסיה מצלצל ואז מביעים 12 משאלות.. :)) אבל אני לא מתפללת או משהו כזה... אז אם זה לא נחשב... אז לא.. :)) או סתם יוצאים לפגוש שנה חדשה? מממ.... אני מכייפת... עם כל המשפוחה... ואז כשכולם ne sobrazarut... אני יוצאת לבלות... או ניתקעת בבית עם האינטר...

SpyKid

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifנוביי גוד...../images/Emo99.gif

אנחנו תמיד הולכים לחברים של המשפחה (שההורים חברים של ההורים שלי והבנות חברות שלי ושל אחותי) וחוגגים איתם =) זה מה שנעשה גם השנה =)

למעלה