עוד סקרון קטן

AeroSlash

New member
נסטישה

עשתה הדפס של אירוסמית' על העוגה שלה ביומולדת האחרון...
יצא מה זה יפה :)))

AeroSlash

New member
חחח סונקה...

הכוונה לא הייתה אליה עצמה.. ההורים שלה הכינו לה בקונדיטוריה כזה דבר :))

AeroSlash

New member
ממש לא ../images/Emo70.gif

אני תמיד שוברת את הראש וכל דבר אחר אפשרי בחיפוש אחר המתנות בנוביי גוד
אני לגמרי לא יודעת מה לקנות ואני תמיד סוחבת את החברות שלי לעיר 5 ימים ברציפות לפני הנוביי גוד כי אני אף פעם לא מוצאת לכולם מתנות ביום האחרון... הפעם אני אצטרך להתחיל לעשות תכנונים עוד הרבה לפני שיתחיל החג כי אני לא עובדת עכשיו אז אני אצטרך ללכת לבוס הקודם שלי, לבקש עבודה (99% שהוא ייתן לי, הוא אוהב אותי
) לעבוד אצלו איזו תקופה ואז ללכת לשבור את הראש בקשר למתנות =\.

AeroSlash

New member
אני גרפיקאית :]

ואני כבר לא עובדת, התפטרתי.. עבדתי שם מגיל 13 עד 15 ואז התחילו הבגרויות ועזבתי את זה כי לא היה זמן..

wildgirl1

New member
עוד סקרון קטן

אני מתעצלת להתחיל ללמוד לאזרחות לפני העבודה , אז אני מחכה טיפה ועלתה במוחי שאלה- יש לכם תוכניות לנוביי גוד? אתם בכלל חוגגים? אם מי איך? לפי המסורת? או סתם יוצאים לפגוש שנה חדשה? ספרו.... ואם אתם לא חוגגים אז למה? כמה זמן אתם כבר לא חוגגים? מישהו אצלכם במשפחה כן חוגג?

Vrock

New member
תשובה

פעם חגגתי את נובי גוד..עד שנהייתי בן 13..והפסקתי לחגוג כי לא קלטתי את מה אני חוגג...אז בכלל אין מה לחגוג לדעתי...ואז גם ההורים שלי לחגוג כי הם גם לא ממש אכפת להם...אבל דוד שלי חוגג.

Angel lips

New member
קלטת את מה את החוגג והפסקת!?!?!!?

מעניין מה כבר חגגת שהפסקת!!! איזה אסון... אתה חיי לפי תאריך הלועזי כל החיים שלך, ולא לפי תאריך העיברי, את היום הולדת שלך אתה חוגג לפי התאריך הלועזי, אז אם הבנת מה אתה חוגג אל תחגוג יום הולדת!!! אני אישית חוגג את השנה האזרחית החדשה לא יודעת מה חגגת שהפסקת לחגוג אותו

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יש כאלו יהודים שממש נגד זה שחוגגים את סלבסטר... אבל בכל זאת חוגגים ימי הולדת לפי הלועזי זה מעצבן!!!

Angel lips

New member
אמ סוניה סלבסטר זה חג נוצרי דתי

אנחנו לא מגדירים נכון מה אנחנו חוגגים פשוט התרגלנו לחגוג את השנה האזרחית החדשה ולקרוא לה סלבסטר השם לא ממש מתאים....

מממ בסדר..

אני אישית מתחברת יותר לנוביי גוד מאשר לראש השנה למשל... כי אני הכל עושה לפי הלועזי....

vk3

New member
לקראת ראש השנה האזרחי אביא לכם הסבר

או יותר נכון מאמר, שאני הכנתי וכתבתי על פי מחקרים שערכתי
בו תמצאו את כול ההסברים לסוגיות שאתם מעלים

SupermanZW

Well-known member
סילבסטר הוא חתול מ"לוני טונס"

וב 1/1 ב00:00 חוגגים שנה חדשה, ה31/12 הוא ערב השנה החדשה ותו לא.

האמת שיש הבדל!

יומהולדת זהו תאריך שנתי קבוע שבו חוגגים נוביי גוד זהו תחלופת שנה. האנושות מודדת את הזמנים לפי האנשים החשובים שלה או לפי מאורעות חשובים. הולדת ישו, היהדות מוצאת אותה סיבה טמעה לספירת שנים ובמיוחד לחגיגה. ולכן לחגוג יום הולדת לפי תאריך לועזי זה הרבה יותר הגיוני מאשר לחגוג את נוביי גוד (לא שיש לי משהו נגד שניהם)

למעלה