עוד סקרון קטן

the freaky girl

New member
אם התחלת להזיז את הידיים

ולומר : "אתה טרוריסט", אז כן...

Dynamo1929

New member
תשמע, סאנשיין..

יש פתגם ביידיש שהולך ככה: "אגרוסייל'ה גרייפלך שמנדל קניידלך", שאומר שיהיו כולם בריאים ושלמים ויעפו מהר ככל האפשר לסינגפור...

חחחחח את יודע גם אידיש???

אני יודעת רק קללות באידיש...טוב לא קללות אבל מילים לא תרבותיות חחח סבתא שלי לימדה אותי כשה הייתי קטנה...חח

bariska

New member
לא..

חשבתי מה יקנו לי
אבל בעיקרון אני ימצא מה לקנות,העיקר שיהיה כסף

CoF loveR

New member
ווי באמת כבר צריך להתחיל לחסוך...

אני עוד לא חשבתי מה אני אקנה... אבל כנראה להורים אני אקנה משהו נחמד, לשים ליופי בבית אולי... לאחותי צעצוע פרווה איזהשהו... לחברים--> לא יודעת, משו יפה... לסבאסבתא אני כבר אחשוב... אני מזה אוהבת את נוביי גוד!
כי יושבים כולם ביחד משפחה/חברים בזמן שבחוץ קר מרגישים כזאת חמימות בבית, זה מזה נחמד! זה כיף! חחחחחח, ההורים שלי עדיין מנסים לשכנע אותי שיש כזה דבר דד מרוז (סנטה קלאום)
טוב, בכל זאת כיף לקבל מתנות!

crzgirl

New member
שאלה

שמיועדת הן לבנים והן לבנות כל עזרה תתקבל מה בן יעדיף לקבל לנובי גוד? מה אפשר לקנות לחבר?

CoF loveR

New member
תשובה...

אפשר לקנות לבנים דיסק של להקה שהוא אוהב אולי... או איזה שעון... תלוי מה הוא אוהב. או אפשר לנסוע ל"תומר" (אם את מכירה, זו חנות בת"א...) ויש שם כל מיני דברים מאאגניבים!!! ואפשר גם לקנות פוסטר של להקה שהוא אוהב... כלמיני...

AeroSlash

New member
כן..

והכל כל כך יקר שם... אני צריכה לעבוד חודש בעבודה המזורגגת שלי בשביל לצאת משם עם כמה דברים נחמדים.. זה מזכיר לי שבפולשה (
) ראיתי את האותם הדברים רק הרבה יותר טובים, במבחר גדול הרבה יותר ובמחיר זול הרבה הרבה הרבה הרבה יותר..

M a r U s k A

New member
ואי משהו ממש מגניב!

שעו ליומולדת של אחותי
ואני מתכננת לעומר אבל מותר לי לספר עומר לא פה
חבר של אחותי לקח תמונה שלה.. ולקח לאיזו מאפיה מיוחדת שבה הכינו עוגה כשלמעלה יש הדפס של התמונה... אין לי מושג איף עושים את זה אבל זה אכיל
ונורא נורא טעים

the freaky girl

New member
חחחחחח

אני יודעת ואני יודעת...
להורים שלי יש קונדיטוריה (למי שלא ידע..
) והם גם עושים את ההדפסות על העוגה..
ואני גם עובדת שם, אני יודעת גם את כל התהליכים...
סתם רציתי שתדעו..

the freaky girl

New member
לי אישית אין בעיה..

עניין של כמה שניות (פרוטקציות..
) והכל מסודר.. את רק צריכה לבחור את העוגה.. D:

למעלה