אני קונה להכי קרובים להורים- אני קונה עם חבר שלי בקבוק וודקה של ruskii standart בעטיפה מיוחדת..כזה PADARA5NAYA. לאחותי- אני רוצה לקנות בובת בטרז...אבל אני לא יודעת כמה היא עולה
לחבר שלי- כנראה איזה חולצה בלי קופר. ל2 חברות שלי- חוטיני בקרוקר...חח
ולידיד שלי- גם בוקסר עם משהו חמוד..שקשור לסקס...חח
לאבא, פלאפון חדש... לאחותי, מחשב נייד... לבת הדודה הקטנה, ת'גיטרה הראשונה שלי... בנתיים זהו, זה מחסל יפה את שארית הרווחים משלוש שנים של עבודה בחופשים. מקווה שגם לי יקנו דברים מפוצצים, אמרתי במפורש מה אני רוצה, חח.
עכשיו בגלל שאיני עובדת ואין לי כסף אלה ממש מעט אני צריכה לקנות מתנות קטנות אבל חמודות!! לאחותי אני אקנה איזו חוטיני יפה ככה או תחתון מדליק. לבעלה אני אקנה איזה שמן אירוטי למסאג'ם לאבא ואבא אני עוד לא יודעת לחברות אני אכין סלסלות עם שוקולדים וממתקים וברכות יפות! ולדורוני אין לי מושג צריך לחשוב הרבה! ולמשפחה שלו וואו מה אני אביא להם?!?!?!?!?!? מה נותנים למשפחה של חבר?!?!?
תלוי באיזה יחסים את עם המשפחה של החבר ... עם יחסים קרובים אבל קמת קצת.. תכיני להם סלסלה עם שוקלדים, אבל שוקלדים טעימים כאלה מחנויות מיוחדות.. לא כל הכיפכף וכדומה... ותמיד אפשר לתת מתנות קטנות אישיות כאלה... תלוי גם בחושהומור תשפטי גם בעצמך.. אממ קרם גוף לאמא או משהו מפרטי האיפור (לאמא כמובן) אממ מצתים במקרה והם מעשנים או מאפרה מגניבה! אמממ אפשר להביא את הכובע של дед мороз בצחוק או משהו מהקישוטים של העץ! אהההה והכי טוב בקבוק שמפניה אבל משו על רמה!!!!
הורים: כלום (אבל לפחות לא אקח מהם כסף) חברים: כלום (אבל אחזיר את הכספים שאני חייב) חברה: אין, אז כאמור כלום לי: אולי סוף סוף מצופים לקרבורטור שאני חולם עליהם. מה עוד? כלום רווח נקי הולך להיות לי השנה (וזה ממש לא משמח אותי
, אין מה לעשות חייל זה חייל) שבוע טוב ומוצלח לכולנו. לתלמידים: הרבה הצלחה במבחנים. לחיילים: מי ייתן ונחזור בריאים ושלמים ולא ישאירו שבת, כמובן. לנהגים: לחזור בחתיכה אחת, הכבישים מאוד חלקים ומסוכנים. זה רק נראה לי או שאני מתחיל להישמע כמו חיים הכט?