עוד סיפור שלי ..

Ellurian

New member
אורטל זה אני מוטי.. בבקשה תעני לי

אני השארתי לך תגובה אחת ואמרתי לך להיכנס לאיי סיקיו שלי, אבל שכחתי לתת את המספר שלו... חחח 167898339 נדבר, ביי מאמי

Ellurian

New member
אורטל החמודה!! שכתבת את הסיפור על ש

אורטל, שלום. אני קראתי את הסיפור שכתבת על שני וגלעד, על האהבה שנוצרה ביניהם...... זה כל כך ריגש אותי, באמת. זה היה סיפור פשוט מקסים, אין לי מילים. זה ממש נגע לליבי, וכמעט שירדה לי דמעה... את ניראת לי ילדה מאוד מיוחדת, והייתי מאוד מאוד רוצה שנכיר בבקשה... אני אתן לך עכשיו את המספר איי סי קיו שלך, ואני מאוד מבשק ממך שתיתחברי אלי ונוכל לדבר... כי אם תדברי איתי, אני מבטיח לך שזה יהיה בשבילי כמו היתגשמות חלום בשבילי!! את בן אדם ממש מיוחד אורטלוש. בבקשה תיתחברי לאיי סי קיו שלי ונוכל לדבר... אני רוצה לספר לך דברים שעוברים עלי ולשתף אותך במקרים עצובים שקורים לי בחיים. ובמיוחד שתספרי לי עוד סיפורים כאלה מקסימים ונוגעים ללב. אם אין לך איי סיקיו, אין לי בעיה לתת לך את המספר שלי פלאפון שלי ונוכל לדבר... ואני רציני מאמי. אם אין לך איי סי קיו, אז בבקשה תעני לי פה... ותעשי לי סימן מיוחד בהודעה שאני אוכל לזהות שזאת את ורשמת בשבילי את ההודעה הזאת... קוראים לי מוטי ואני מחולון. בבקשה אל תשכחי אותי אורטל. מכל הלב שלי אליך.......

miren88

New member
הצעה לכל הכותבים ...

קראתי חלק מהסיפורים שפרסמתם כאן.. ומאוד אהבתי אותם-את כולם! אני מציעה לכם להיכנס לאתר האהבה הישראלי ולפרסם אותם גם שם... כתובת האתר היא: www.lovesite.co.il מקווה שתשמעו לעצתי... אולי כך גם אחרים נוספים יוכלו להנות מספוריכם... בכל מקרה,גם אם תחליטו להיכנס וגם אם לא , יש לי דבר נוסף להוסיף- בהצלחה

למעלה