עוד סופ"ש =) הפורום ישן...

כה../images/Emo11.gif

מצחיקה את.. יוצאים מוקדם

doron225

New member
I'm

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי.. אה.. אני מניחה שיום שלישי, ביליתי אותו בשינה <: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. התקרבתי לאנשים.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. שיצאתי לתחרות <: התעצבתי מעט כי.. כי לא לקחתי שום מקום בתחרות =\ התעצבנתי על.. על המדריך שלי. אופ אבל בסוף סלחתי כי .. כי הוא קצת "קולולו" התאכזבתי מ... כי... מעצמי כי לא התאמצתי מספיק בתחרות בכיתי מעצב/אושר כי.. כי כאב לי כל הגוף S: הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.. שלפני המקצה שמתי את הרנגלר השחור ולא הצלחתי להרים תרגל לאוכף XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. "תקשיביי!! ביום שאני אראה אותך אני אדפוק לך מכות" [ידיד שלי אמר לי אחרי שאמרתי לו שיש לו גבות שעירות] הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. כי לקחתי חרא סוס והבאתי אותו לרמת תחרויות :) לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... ללכת לסדנא אחרי התחרות - ובאמת לא היה לי את הכוח. נשארתי לישון בבית <: הסרט הכי טוב שראיתי. יורדים מהפסים, דימה עשה אותו יותר מוצלח ממה שהוא חח המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. נתניה, עם דימה. היינו על הטיילת משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אמממממ... בגדים לפסח S: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. את אמא שלי :) התודה שלי השבוע היא ל.. לחברים שלי. כל הזמן משפרים לי את המצברוח פינקתי את עצמי השבוע עם.. מקלחת טובה :) מאכל השבוע שהיה הוא.. פסטהה D: אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? איך למות ולהשאר בחיים <: שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה.. Happy? של Mudvayne אלבום השבוע שהיה.. לא היה >< משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Tear me from the bone Tear me from myself Are you feeling happy now? הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. את הלילה בין ראשון לשני הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. יסיים את העבדות השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. שי, רם רם, נדב ושירז :) השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. מפגש ישרא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שאני ונדב ניפגש <: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. עופר סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):

שובע טוב../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי-היה ממש מצחיק בבצפר
חמישי-רכיבה טובה..סוס מושלם
. היום-היה ממש מצחיק בחווה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..נמנמ.. לאדעת היו הרבה דברים טובים
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. הוא נ=פ=ל!!
וואי היה מצחיק התעצבתי מעט כי.. לא התעצבתי=] התעצבנתי על.. ילד מעצבן מהקיטנה בחווה-הוא פשוט לא הקשיב לי וזה הרטיח אותי!!
אבל בסוף סלחתי כי .. מממ התאכזבתי מ... כי...אפחד בכיתי מעצב/אושר כי.. לאלא הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..היום בחווה עם ענבר אס-הווווווול..חי-בווווק ובסוף בכלל לא לימדת אותי
עם שיר כל היום היה ממש כיף
ואיתי עם הבוקים שלוXD היה מצחיק
מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..ממ הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היה 2 רכיבות ממש ממש טובות=] לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לרוץ היום על הסוסים
חח סתם הסרט הכי טוב שראיתי..צופן דה וינצ'י המקום הכי טוב שאליו יצאתי..שומקום משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..לא מיניס אבל הארטיק הכי טעים!!!(נכון גל?
) משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..ענבר
,אורי
ועוד אנשים=] התודה שלי השבוע היא ל.. פינקתי את עצמי השבוע עם..פיתה עם שוקולד
מאכל השבוע שהיה הוא..פירה אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? אולי.."החיים הטובים" כי באמת היה שובע טוב שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..אין אלבום השבוע שהיה..אין משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..."never give up" הייתי מוחקת מהשבוע הזה..לימודים ראשון -שלישי הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..מממ לא יודעת השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..אורי
וכלמיני אנשים
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..צ'לנג' קפיצות ותחרות בשבת, שיעור ביום שני ושישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..כיף בתחרות, שיעורים טובים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..מאי,קוף עוד כמה אנשים
סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש):שזה יסיים להעביר את התמונות=]

גולע

New member
סליחחה?

ומה עם הח- חתול שלנו?! זה היה השוסP: למרות שהיתה לי הבנה קשה;) כן והגלידה הייתה נחוצה.. אהממ

May S 123

New member
אממ...

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שלישי כי רכבתי וצילמו אותי סוף סוף P: הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. תמונות רוכבת חח הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. --- התעצבתי מעט כי.. חרא ציונים במבחנים, לא פייר.. התעצבנתי על.. ---- אבל בסוף סלחתי כי ..---- התאכזבתי מ... כי...מעצמי כי אני לא הולכת עד הסוף בכל דבר וזה מעצבן =\ בכיתי מעצב/אושר כי.. מעצב כי קיבלתי חרא ציונים במבחנים שחרשתי אליהם.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע.."רותם מצויה" xD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו..רותם מצויה חחחחחחחחחחחחח הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. --- לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... --- הסרט הכי טוב שראיתי..---- המקום הכי טוב שאליו יצאתי.. בית קפה עם המשפחה.. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. לא מינוס בבנק אבל בגדים D: משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. שיר, כ"כ תודה :) התודה שלי השבוע היא ל..שיר פינקתי את עצמי השבוע עם..בגדים.. מאכל השבוע שהיה הוא..שקשוקה חחחחחח אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? מממ.. "עליות וירידות" נראלי שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..American Boy אלבום השבוע שהיה..---- משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..---- הייתי מוחקת מהשבוע הזה..חררא מבחנים ורכיבה לא מדהימה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. אהנה השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. לא יודעת... השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. רכיבות, והרבה... :] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. שיהיה לי טוב ברכיבה ואני ארגיש מסופקת סוף סוף... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..----

גולע

New member
.. קורה..

היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..שני-רכיבה, רביעי- בקיטנהD:, ואחר כך שיעור טוב, חמישי-שישי- בחנות. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע..שיעור רכיבות.. הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. לא משו מיוחד. התעצבתי מעט כי.. לא מעט .. התעצבנתי על.. אינלי כוחח בכלל, אבל בסוף סלחתי כי .. נמאס לי מהכול התאכזבתי מ... כי...מישהי.. בכיתי מעצב/אושר כי.. עצב.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..לא יודעת מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.."יהיה טוב""אני אוהבת אותך הכי בעולם""זה לא שווה כלום""חיימשלי יהיה טוב". הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. עדיין אני עומדת על הרגליים.. לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... לעמוד 12 שעותD: הסרט הכי טוב שראיתי..לא.. המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חנות וחווה. משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה..גופיה, אבל שיר צריכה לקנות לי ראשיה בצ'אלנג'. משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע..שירלי
, ושלוק.. התודה שלי השבוע היא ל..שירלי
. פינקתי את עצמי השבוע עם..שוקולד. מאכל השבוע שהיה הוא..שוקולד. אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו? לא רוצה. שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..perfect אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה..im soory i can`t by perfect הייתי מוחקת מהשבוע הזה..אני לא יגיב לפה.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני..לא יודעת.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא..כמה אנשים! השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע..רכיבות, צ'אלנג'. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע..רכיבות טובות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע..אלה, שירלי, ברילה, ועוד כמה.. סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): (מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו

PinkPony

New member
התגעגעתי אליייך אהא ואותי את לא משתוקקת לראות

בסדר הבנתי אותך....סתם חחח =] אוהבת הכי 33>

גולע

New member
משתוקקים..

זה לא ה-כי משתוקקיםP: חחח אני ה-כי משתוקקת לראות אותך!!:] אוהבת הכייי 333> יפה!

2STRIPE

New member
החולדה במים והנחש בסלע XDD

סיכום השבוע: היום הכי כיפי שהיה לי השבוע היה יום.. כי..ראשון - ביטוליםם, רביעי - כי היא הייתה פשוט מדהימה
והתנחלות אצל נועמקהה חיחי, חמישי - רכיבה סבירה.., שוב מדהימה
, צ'וצ'ה והנסיכה
, שישי - יום משעשע ביותר חח רכיבה סבירה.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע.. צד אחר שלה וזה מוזררר אבל זה טו-אובב!!
הדבר הכי מרגש שקרה לי השבוע.. חח אממ
יש לי שלישיה
התעצבתי מעט כי.. מעט מאואודד התעצבנתי על.. אנשים שאני אוהבת ואכפת לי מהם..
אבל בסוף סלחתי כי .. שבר אותי ולא רציתי שזה ימשיך ככה... התאכזבתי מ... כי... טוסטוס.. מה לעזעזל נכנס לה בראש ביומיים האלה?
בכיתי מעצב/אושר כי.. מיילים התחילו לחזור.., הריב הזה.. ייאוש.., נשברתי ~שוב~.. הדבר הכי מצחיק שהיה לי השבוע..אצל נועמקה חח, חמישיXDD חח אולטרסאונדXD מבצע חולדותXD גועל נפש.., חח היום בחד"צ
מלחמת מים אתמול ובערך חצי היום
ובהחלט עם הנסיכה וצ'וצ' חחח, חח הוא פשוט הרגגג אותיייי!!XDD יאא כמה צחקתיXDD.., הם המיסו אותם S: ותקוע לו סלע בראשXD חח צייד חולדות ונחשים בחווה XD מילה או משפט שגרמו לי לחייך כל היום היו.. כמה וכמה לשם שינוי.. הרגשתי כל כך טוב עם עצמי כי.. היא הלכה בסופו של דבר טו-אובב
לא האמנתי שיהיה בי ת'כוח ל... להתמודד איתה
הסרט הכי טוב שראיתי.. שכחתי שמותXD המקום הכי טוב שאליו יצאתי..חווה, נועמקה =] הממ ועוד כמה שאני יחסוך ממכםXD משו שקניתי, וגרם לי להכנס בגללו למינוס בבנק! אבל זה היה שווה את זה.. אולטרסאונד
משהו או מישהו שאזכור לטובה מהשבוע.. צ'וצ', ברבי, רייצ' כ"כ
, רעותה שלא ממש הצליחהXD, אילתוש', נועם, אחי שיילי ^^ , זורקיי, מאיוש, מקלוןXD, כאפות, מיכ, גלצ'י מאמא =]] התודה שלי השבוע היא ל.. צ'וצ' ברבי ורייצ'
כמובן צ'וקי
פינקתי את עצמי השבוע עם.. זמן איכות עם אנשים וצ'וקי
מאכל השבוע שהיה הוא.. הממ נירא מה נאכל מחר או היום חחחח אה וכמובן מרק עדשים
אם היו עושים סרט מהשבוע שלכם איך היו קוראים לו?טוב רע טוב
שיר השבוע (עברית/אנגלית) שהיה..Harder To Breathe, i will be אלבום השבוע שהיה.. משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שהיה.. Coz without you I can't sleep I'm not gonna ever, ever let you leave You're all I’ve got, you’re all I want how can I stand here with You And not be moved by You Would you tell me how could it be Any better than this הייתי מוחקת מהשבוע הזה.. ריבים מיותרים.. הייתי נותנ/ת הכל כדי שבסופ"ש הזה אני.. ידבר עם כמה אנשים כדי להסדיר עניינים.. השמש שהאירה לי את השבוע הוא/היא.. טוסטוס
רייצ'
צ'וצ'
ברביי
השבוע שבפתח (מראשון): - משהו שאתם מחכים לו השבוע.. נסיעהההה חיחי =]] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע.. טיול טו-אובב =]] -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע.. כל החבר'ס בטיול =] ועוד כמה =] סתם: - תמונה מגניבה (ואם אין.. עופו לחפש): נו היה משעמם
(מוזמנים להוסיף שאלות..) שתהיה לכולם שבת מקסימה, וסוף שבוע נעים, תהנו הודגש באמצעות מדגישומטיק

2STRIPE

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני מאוהבתת בךךךך דברי עימי מזניחונת
שיחות על הקסטה שלך לא מספיקות לי

PinkPony

New member
אהובתיייי אני אוהבתת אותך מלאאא..

ואתת לא עונה לי במסנ...

2STRIPE

New member
../images/Emo12.gif איך קרה הדבר?!