עוד סופשבוע בפתח

s h o o s h a

New member
עוד סופשבוע בפתח

בוקר טוב למי שכבר התעורר, בוקר טוב למי שטרם, יום מקסים שיהיה לכולנו וסופשבוע רווי עונג, הנאות והרבה מנוחה. בדרכי לעבודה... שוש

ben 911

New member
בוקר טוב שושה, כולם. ../images/Emo42.gif

יום עבודה פורה לך שוש. לכשעצמי שבתי דפוק כפרעוש. אבל לך אין בכלל ממה לחשוש. כי לך יפה התסרוקת בראש. אילו הבוס אותך ינסה לענוש. בעטי לו חזק הישר בפשוש.

היה בוקר נפלא מלא בעשייה

היום השכמתי ב7 וחצי בבוקר , עמדה לפני משימה מול העיניים הובטחה לי עזרה לנקות את הבית, ולהתחיל עם המקרר התחלתי לפנות את המקרר עד שהגיעה העזרה המקרר כבר נקי ומבריק אבל להזיז אותו היה לי קשה , אז המקרר הוזז ונוקה מאחוריו הפחד שלי היה שיש עכברון שמסתתר שם , למזלי הוא לא היה שם התנור מרקו והכשירו , גם הדלתות של ארונות המטבח זכו לקרצוף וניקוי התבניות נוקו כהלכה והוחזרו לתנור נקיות ויבשות בנתיים אני החזרתי דברים למקרר , ולבסוף נשטף המטבח אתמול בערב עמדתי ובשלתי ירקות לשבת, שאוכל היום לנקות היום בשלתי לי משהו קטן תוספת לארוחת השבת, והמשכתי את הנקיון של הבית , לשטוף לארגן את הבית לשבת ועכשיו גמורה הולכת למקלחת שהבית מבריק ומוכן לשבת מפליא אותי איך הודעה של מחר אני בא לעזור נתנה המון כוחות ואומץ למרות כמה פעמים עפו לי דברים מהידיים , המדפים של המקרר מזכוכית זה מסוכן כי הידיים לא יציבות , אבל תודה לאל הסתדרתי לקחתי את המדפים סבנתי בזהירות , שטפתי במקלחת יבשתי עם מגבת והנחתי אותם במקרר הנקי , במקום שלהם נזק נעשה שהחלב שנשפך על הרצפה השטופה , ומייד נוקה כדי לא להשאיר כתם על הרצפה , והיה מי שיתקופף וינקה את הרצפה מה ששיתק אותי היה הפחד מהעכברון שטייל במטבח ולמזלי לא רואים סמנים של עדות שהוא מסתובב פה אולי פחד ממני וברח למקומות נחמדים יותר שדאגו לו למזון זמין

למעלה