עוד סדרות ?

ofirule

New member
שלום חדש פה

חוץ מנמלטים ואבודים רואה גם: מלקולם באמצע סימפסון אנדרומדה ועוד כל מיני סדרות הומור

Angelus

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

סימפסונס, מלקולם באמצע. אחלה של טעם!

Wish Master13

New member
רק אבודים

נראה לי אני אתחיל לראות ורוניקה מארס זה מגיע ל EXTRA HOT

colilon

New member
זה העונה השנייה שמגיע

העונה הראשונה כבר שודרה ועכשיו היא בשידור חוזר בערוץ 10 כמו אבודים, כבר כמעט בחצי עונה... סדרה מופלאה

itayab1

New member
ההבדל בין 'נמלטים' ל-'אבודים',לדעתי

ההבדל הוא שהסדרה 'נמלטים', תסתיים בסופו של דבר או בטוב או ברע מבחינת הגיבורים הראשיים של הסדרה. מה שיפה ב'אבודים' זה שהיא לא מתמקדת בטוב או רע או בגיבור אחד או שניים - הצופה מתחבר להרבה יותר דמויות. וגם לדעתי אם 'אבודים' תיגמר בכך שהם יחיו לנצח על האי, אף אחד לא יהיה מאוכזב כי בטוח הבמאי ימצא דרך שכולנו נהיה מרוצים =)

Hatotah1

New member
לדעתי ההבדל הוא אחר

באבודים (בעיקר בעונההשניה) הסדרה פשוט לא מתקדמת לשום מקום. רק מסבכים יותר ויותר ולדעתי הכותבים כבר סיבכו את עצמם בכל זה ואני מאוד מפחד שלא נקבל תשובות לחלק מהשאלות וזה פשוט יאכזב נורא, שמעתי גם שמתכננים 6 עונות לאבודים אז זה ימרח נורא. בPB כל פרק פשוט זורם וממשיך, כל הזמן יש תשובות ושאלות חדשות שנפתחות וזה מה שיפה (כמו שהיה בעונה הראשונה של אבודים אגב).

itayab1

New member
תגובה ..

לפי מה שהבנתי בהתחלה PB היה אמור להיות רק עונה אחת ועכשיו זה 2 בטוח בעקבות ההצלחה. כמו שאתה אומר, גם ב-PB יש כל הזמן שאלות חדשות, ובגלל זה יכול מאוד גם לקרות מצב כמו ב'אבודים' שזה יתחיל להגיע למבוי סתום.. אני מקווה שלאבודים לא יהיו יותר מ-3/4 עונות מקסימום כי אז זה באמת ימרח. 6 עונות זה מיותר.

fifaclub

New member
לפי דעתי

ההבדל ביניהם זה שPB זה PB וLOST זה LOST, כל סדרה מרתקת בדרכה את הצופה.. אולי PB מתקדמת יותר מהר.. אבל LOST עדיין מפתיעה. 2 סדרות מדהימות, בואו פשוט נראה אותן וזהו.

Jess6

New member
סמולוויל וסופרנטורל...

והייתי רוצה אבודים אבל אין לי hot.. (את העונה הראשונה ראיתי...)

justin9

New member
ורוניקה מארס אכן שולטת

ממליצה לכולם בחום! (עונה שנייה החל משבוע הבא באקסטרה הוט - ואני לגמרי על סף התמוטטות עצבים
) בין היתר: אבודים ג'ואן מארקדיה ניפ טאק עמוק באדמה CSI (עדיפות למיאמי) ו.... זהו לבינתיים.. לא עולה לי עוד משהו..

inbalinbal1

New member
קודם כל ורוניקה מארס

היא מספר אחת אצלי אחרי זה בנות גילמור נמלטים שנות ה-70 הישרדות עקרות בית נואשות

לילי 22

New member
יסלחו לי כל אוהבי ורוניקה מארס

אבל אני לא מבינה מה אתם מוצאים בסדרה הזאת? ניסיתי באמת שניסיתי לראות ולהתחבר אבל כל הקטע של ננסי דרו הבלונדינית מעוס ולעוס עד תום. בבקשה לא לתקוף בחזרה בסגנון "יאללה יאללה שתקי,ורוניקה שולתתתת!!11" פשוט אישית אני לא מסוגלת להתחבר לסידרה עם קונספט לעוס.:-B

inbalinbal1

New member
אני לא אתקוף רק אומר

לי יש את הטעם שלי ולך את שלך ואיכשהו נפלנו על סדרה ששתינו אוהבות (נמלטים) חבל שאת לא הצלחת להנות מורוניקה אבל לא נורא יש אנשים שנהנים

justin9

New member
"יאללה יאללה....

...שתקי,ורוניקה שולתתתת!!11"
באיזה גיל את חושבת שאנחנו? סתם לידע כללי.. מי זו ננסי דרו?

Tinty

New member
כן! למשל, 24 ../images/Emo3.gif

טוב, לא רק
_____ אזהרה: לפני שתתחילו לקרוא, תנשמו עמוק, על מנת למנוע בעיות עתידיות של חנק ו/או הלם. ____ קומדיות: Arrested Development (ז"ל :'() Scrubs (האדירה. קומדית הסינגל-קאמרה הכי טובה על המסך שלכם כרגע) The Loop הקרועה My Name Is Earl וHow I Met Your Mother, שאם לא ברני לא הייתי ממשיך לצפות בה אנימציה: Family Guy המטורפת South Park (שני הפרקים האחרונים שלה הוכיחו שהיא באמת מסוגלת לפגוע בבריאות. מעכשיו אקשור את עצמי עם חגורה לכסא, וכך בטוח לא אפגע מהנפילות על הרצפה) מדי פעם (כשיש זמן) צופה גם ב: The Simpsons American Dad דרמות: Grey's Anatomy Desperate Housewives House Thief (שתגמר בקרוב) Sleeper's Cell וכמובן, שתי הפייבוריטיות (אני לא רוצה להתעסק עם סקופילד או באואר, במקרה שלא אכתוב את זה) עלי: Prison Break ו24 סדרות בפגרה, שישובו בקיץ: Entourage (הפמליה) Weeds It's Always Sunny In Philadelphia 30 Days

למעלה