עוד סדרות ?

fifaclub

New member
חח זו זכותי להביא דעה ../images/Emo13.gif

את גם "ליכלכת" על תא רדום ואני חושב שזה סדרה מצוינת.. אני אוהב קומדיות של סידקומים וכאלה.. כמו "8 כללים פשוטים" "טירוף בבית" "איך פגשתי את אמא" "פחות ממושלמת" "קוראים לי ארל" "כולם שונאים את כריס" "ג'ואי" וכו' :) אלה סדרות טובות.

Angelus

New member
#לאאאאא# ../images/Emo2.gif

תקשיבו, התחילו לשדר את הסדרה מהעונה ה-4. במשך 3 שנים אתה לומד להכיר דמות ולהבין כל תנועה ובדיחה שלה. תנסו יותר מפרק אחד, לא פגשתי אדם אחד שראה כמה פרקים ואמר שזאת סדרה לא מצחיקה ושנונה. חבל לפספס..

קובי221

New member
#כןןןןן#../images/Emo13.gif

הסדרה גרועה וזהו. יש אנשים שאוהבים, אני לא מבניהם

Angelus

New member
אני לא נכנע!../images/Emo6.gif

אני מבטיח לך שאתה תתאהב בסדרה יום אחד. זכור את דבריי.

Angelus

New member
מקווה שחיל התקשוב.../images/Emo13.gif

מקווה? לא יודע בעצם. מקווה למקום טוב ולא משעמם.. זה העיקר.
אני אידע בעוד שבועיים. לעולם לא להתגייס לכלל צה"לי. זה לא היה בשליטתי.
אה, ותודה על התעניינות.

newKiticat

New member
חולה על סקראבס!

מכורה נואשות לעקרות בית נואשות, סקראבס אי.אר בזמנו גם משמרת שלישית, לוסט העונה הראשונה חוק וסדר - SVU קומנדור אין צ'יף (איך קוראים לזה בעברית?) BONES HOUSE Arrested Development (בני זונות הורידו אותה מהאויר!) האנטומיה של גריי (ובאנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב)... וחוץ מזה סדרת מסע בין כוכבים אחת שאני חולה עליה.... ואהבתי נורא את המירוץ לאתמול וחבל שהורידו אותה כל כך מהר...

Bunneh

New member
או סוף סוף מישהו שרואה arrested

סדרה גאונית! אז בעצם בסוף הורידו אותה וזאת העונה האחרונה?!:( בכל אופן,אני רואה:אבודים,מכושפות,או.סי.,וואן טרי היל,על טבעי,האנטומיה של גריי,עקרות בית נואשות,וחוק וסדר:כוונה פלילית(מכורה).

newKiticat

New member
אחת מהסדרות המשובחות שיש

כל כך שמחתי כשאימא שלי "השיגה" לי את כל העונות עד עכשיו...

Bunneh

New member
כן..חבל שמבטלים סידרה כזאת

מצויינת ושנונה..לא מבינה את ההיגיון.

adi121

New member
בטחחח

כל הסדרות ביס סטארס כמעט וחברים ואי אר ומכושפות ועוד..

קובי221

New member
אני רואה את אלו:

1. 'האנטומיה של גריי' 2. עקרות בית נואשות 3. הישרדות 4. סמולוויל 5. מגרש ביתי 6. פלישה 7. טירוף בבית וכשיש לי זמן/אני משועמם (שזה ממש בקושי): 8. הופ ופיית' 9. החיים הפשוטים

למעלה